SIGNUP
  LOGIN

Το Διοικητικό Δικαστήριο Διεθνούς Προστασίας (εφεξής Δ.Δ.Δ.Π.), στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς του, διοργανώνει αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Έγκωμης, καθώς και δειγματοληψία για εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. 

Τόσο η αιμοδοσία, όσο και η δειγματοληψία θα διεξαχθούν στο χώρο του Δ.Δ.Δ.Π. την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 μεταξύ των ωρών 12.00-14.00. 

Η εθελοντική προσφορά αποτελεί πράξη ζωής.  Είναι τόσο εύκολο και απλό να σώσεις μια ζωή, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο σου.

Για καλύτερο συντονισμό, όσον αφορά στην διεξαγωγή της αιμοδοσίας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το επισυνημμένο έντυπο συμμετοχής και το αποστείλετε στην κα Μαρία Ειρήνα Κοκκινοτριμιθιώτου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 22747502) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη κοινωνική προσφορά σας!

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22747502 (κα Μαρία Ειρήνα Κοκκινοτριμιθιώτου).

Για το έντυπο συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ