SIGNUP
  LOGIN

Η δικηγορική εταιρεία C. Hadjivangeli& Partners LLC στη Λευκωσία, δέχεται αιτήσεις για τη θέση δικηγόρου με πείρα τουλάχιστον 3 χρόνια στο Δικαστηριακό Τμήμα.

Ο υποψήφιος πρέπει να κατέχει τα πιο κάτω απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο (από το Νομικό Συμβούλιο) στα Νομικά.
  • Εγγεγραμμένος Δικηγόρος στο Μητρώο Δικηγόρων και κάτοχος ετήσιας άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγόρου.
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία στο χειρισμό Ποινικών και Αστικών υποθέσεων ενώπιον των Επαρχιακών Δικαστηρίων, σύνταξη δικογράφων, συμβάσεων και άλλων εγγράφων, χειρισμός υποθέσεων στο Δικαστήριο και διεκπεραίωση ακροάσεων επί θεμάτων του εργατικού δικαίου, του οικογενειακού δικαίου, του δικαίου περί την εκτέλεση δημοσίων έργων, προμηθειών και συμβάσεων, του δικαίου των μεταφορών, συγκοινωνιών κλπ., καθώς και επί θεμάτων Ποινικού, Διοικητικού και Κοινοτικού δικαίου.
  • Ικανότητα έρευνας και μελέτης επί νομοθεσίας και νομολογίας.
  • Άριστη Γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας.
  • Καλή Γνώση και χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (Zygos, MicrosoftWord, Excel, PowerPoint).
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα και επαγγελματισμός.

Μισθός αναλόγως προσόντων

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την πιο πάνω θέση παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, το αργότερο μέχρι τις 27/11/2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση banking@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με τον τίτλο «ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ».