SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διεθνές Συνέδριο ICICL 2018 The “Pluralism or Universalism” in international copyright law
From Thursday 31 May 2018 -  08:30am
To Friday 01 June 2018 - 06:30pm
Hits : 3449
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σας αποστέλλουμε την επίσημη πρόσκληση, το πρόγραμμα και την αφίσα τουΔιεθνούς Συνεδρίου ICICL 2018 The “Pluralism or Universalism” in international copyright law, το οποίο θα λάβει χώρα στην Λευκωσία στις 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.


Ειδικότερα,  όσον αφορά το περιεχόμενο και τους στόχους του συνεδρίου, αυτό αποσκοπεί στην ανάλυση κλασικών και επίκαιρων ζητημάτων του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας υπό το πρίσμα των αρχών του διεθνούς δικαίου, αλλά και με δικαιοσυγκριτική προσέγγιση, ενώ παράλληλα απευθύνεται σε ευρύ κοινό και αναμένεται να το παρακολουθήσουν νομικοί, καλλιτέχνες, δημιουργοί, εκδότες, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, ενημερωτικά portals, ΜΜΕ, αστυνομικές και άλλες κρατικές αρχές και πλήθος ιδιωτικών φορέων. Περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις εσωκλείονται στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεσή σας, ενώ μπορείτε να επισκέπτεστε παράλληλα την ιστοσελίδα του συνεδρίου μας, στην οποία αναρτώνται όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με αυτό: ICICL 2018 Law Conf

Για την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Για την αφίσα πατήσε ΕΔΩ