SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Monday 16 December 2019, 06:00pm
Hits : 1769
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σας προσκαλούμε στην μεγαλύτερη εκδήλωση κατά της Διαφθοράς η οποία διοργανώνεται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Cyprus Integrity Forum, την μοναδική οργάνωση στην Κύπρο που δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Για πρώτη φορά, Αρχηγοί Πολιτικών Κομμάτων απαντούν στο κοινό για θέματα που αφορούν κάθε πολίτη, στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα, Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Αρχηγού Αστυνομίας και Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Σας περιμένουμε όλους στις 16 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Πασχάλη Πασχαλίδη του κτηρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (γωνία Λεωφ. Λεμεσού & Αθαλάσσας 200 – Λευκωσία).

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του CIF Μάριος Σκανδάλης, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Αρχηγός Αστυνομίας και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας.

Των χαιρετισμών θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με 6 Αρχηγούς Κοινοβουλευτικών Κομμάτων (Άντρος Κυπριανού, Μαρίνος Σιζόπουλος, Γιώργος Λιλλήκας, Ελένη Θεοχάρους, Γιώργος Περδίκης, Χρίστος Χρίστου) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις προς τους Πολιτικούς Αρχηγούς.

Θα ακολουθήσει δεξίωση και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/MAFEFpZm5cpyBTPX6

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να καλεί στο 22025772.

Σας περιμένουμε!