SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου σε επιμέλεια του Δρ Νικόλα Κυριακίδη «Κυπριακό Τραπεζικό Δίκαιο»
Thursday 03 June 2021, 05:30pm
Hits : 3491
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Π.Δ.Σ. διοργανώνει παρουσίαση βιβλίου σε επιμέλεια του Δρος Νικόλα Κυριακίδη. Στην παρουσίαση θα γίνει συζήτηση με θέμα «Τα σύνορα των κρατών ως εμπόδιο στο διεθνές τραπεζικό κανονιστικό πλαίσιο», με εισηγητές τον Δρα Χρήστο Γκόρτσο, Καθηγητή Δημοσίου Οικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και τον Δρα Αιμίλιο Αυγουλέα, Αναπλ. Καθηγητή, Έδρα Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών Αγορών, του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Αντώνης Καρατζάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Νομικής Βιβλιοθήκης, ο Δρ Χρίστος Κληρίδης, Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και ο Δρ Χρήστος Στυλιανίδης, δικηγόρος εκ μέρους της συγγραφικής ομάδας.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα έχουν οι Δρ Δέσποινα Χριστοφή του Πανεπιστημίου UClanCyprusκαι ο Δρ Νικόλας Κυριακίδης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021 στις 17:30, μέσω της πλατφόρμας zoom. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι να βιντεοσκοπηθεί.

 

Η εν λόγω παρουσίαση θα έχει διάρκεια 1 ώρας και θα προσμετρήσει για 1 πιστοποιημένη μονάδα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, η οποία θα καταχωρηθεί από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στην ολότητά της.

 

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchZCbSo5vq_F1-QT5_SJntUTdtnWlsfz2lEWa1Lr47Kry7gQ/viewform

 

Οι εγγραφές θα μπορούν να γίνουν μέχρι την Τρίτη 01 Ιουνίου 2021. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.