SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Η απαγόρευση των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας στη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Friday 24 February 2023, 04:00pm - 06:00pm
Hits : 3060
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου διοργανώνει υβριδική εκδήλωση (διαδικτυακά και δια ζώσης) στις 24/02/2023, στις 16:00. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου, κος Σάββας Ζανούπας.

Τοποθεσία: Αυλή, πρώην Λέσχη Δικηγόρων Πάφου

 

Ομιλητής: Δρ Κώστας Παρασκευά, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Πανεπιστημίου Κύπρου, Πρόεδρος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΔΣ και πρ. Μέλος Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο κος Παρασκευάς Σαββίδης, Δικηγόρος.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μετρά για 2 πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στην ολότητά της.

Για την ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1584

Κατά την εγγραφή σας, στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Για την δια ζώσης εγγραφή σας παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάφου στο 26937774.

Οι εγγραφές λήγουν στις 23/02/2023 στις 14:00.

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Zoom) θα σας αποσταλεί με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας.

Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.

Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος που είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους.