Events Calendar

Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας: Έφεση
Tuesday 23 January 2024, 03:00pm - 05:30pm
Hits : 1152

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Δρ Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ του ΠΔΣ.

Σκοπός του προγράμματος είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, αφού ο Δρ Αιμιλιανίδης θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του και θα προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις σχετικά με τους Νέους Κανονισμούς.

• Το σεμινάριο έχει θέμα «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας: Έφεση» και θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 στις 15.00 – 17.30 (2,5 πιστοποιημένες μονάδες).

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στις 15:00

Η εκ των προτέρων υποβολή ερωτήσεων είναι δυνατή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον Δρ Αιμιλιανίδη να τις εξετάσει και να τις συμπεριλάβει στις διαλέξεις. Τυχόν ερωτήσεις που έχουν προκύψει από την ενασχόληση σας με τους κανόνες ή που θα επιθυμούσατε να εγείρετε, παρακαλούμε όπως αποσταλούν μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2024, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2,5 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.