SIGNUP
  LOGIN

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΣΤΗΝ  ΠΑΡΟΥΣΑ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΤΕΘΕΙ  ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ  ΥΠΟ  ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΗΤΑΝ  ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ  ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΗΣ  κας Τ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ε.Δ.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΔΥΟ  ΜΕΡΕΣ  ΠΡΙΝ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΟΡΙΣΜΕΝΗ  Η  ΥΠΟΘΕΣΗ. 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΥΠΟΨΗ

 

Παρουσία δικηγόρων - διαδίκων αναγκαία

 

Αρ. Υπόθεσης

Σκοπός για τον οποίο είναι ορισμένη

ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

2507/11

Ως έχει ορισθεί

2936/14

Ως έχει ορισθεί

313/21

Ως έχει ορισθεί

Γεν. Αίτ.: 125/13

Ως έχει ορισθεί

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

 

 

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

(Υποθέσεις που ήταν

ενώπιον της κας

Τ. Νικολάου)

 

601/19

Ως έχει ορισθεί

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ (Υποθέσεις που ήταν ενώπιον της κας Τ. Νικολάου)

 

 

Οι υποθέσεις που φαίνονται στον πιο πάνω πίνακα και είναι ορισμένες  την 2.4.2021, δεν αναβάλλονται. Αναμένεται από της διαδίκους και/ή της συνηγόρους να εμφανιστούν κανονικά ενώπιον του Δικαστηρίου, εκτός αν υποβληθεί και εγκριθεί αίτημα αναβολής με βάση την πιο κάτω διαδικασία ή αν σταλεί κάποιο άλλο αίτημα μέσω emailκαι το Δικαστήριο ενημερώσει ότι δεν χρειάζεται αυτοπρόσωπη παρουσία.

 

Οι διάδικοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα αναβολής αποστέλλοντας emailστη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.με κοινοποίηση στον αντίδικο. Στο emailνα αναφέρεται ο λόγος του αιτήματος. Ο αντίδικος θα απαντά στο ίδιο emailκατά πόσο φέρει ένσταση. Το Δικαστήριο θα εξετάζει το αίτημα και θα απαντά, κατά πόσο αυτό κρίνεται δικαιολογημένο και κατά πόσο θα απαιτηθεί η παρουσία δικηγόρων και/ή διαδίκων και/ή μαρτύρων κατά την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη.

 

Οδηγίες δικαστηρίου χωρίς την παρουσία δικηγόρων

 

Αρ. Υπόθεσης

Νέα ημερομηνία και ώρα

Σκοπός για τον οποίο ορίζεται και τυχόν οδηγίες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης

ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

 

Αίτ. Ετ.:85/19

13.5.21, 8:30

ΑΚΡΟΑΣΗ με γραπτές αγορεύσεις  η αίτηση ημερ. 17.3.21. Έξοδα στην πορεία. 

Η κυρίως αίτηση ορίζεται για ΟΔΗΓΙΕΣ την ίδια ημέρα.

2201/03

 

Η αίτηση ημερ. 1.3.21 εγκρίνεται και εκδίδεται διάταγμα ως η Αίτηση.  Χωρίς έξοδα η αίτηση.  Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση νέας αίτησης, εφόσον η εικόνα παραμένει ως έχει και οι ενάγοντες τηρούν την ίδια παθητική στάση  αναφορικά με το memoθα είναι δύσκολο να πετύχουν έκδοση νέου διατάγματος.

2925/14

 

Αναμένεται από τους ευπαίδευτους συνηγόρους να πληροφορήσουν το Δικαστήριο  κατά πόσο έχουν καταλήξει σε διευθέτηση.

1979/20

 

Στα πλαίσια της αίτησης ημερ. 23.2.21  εκδίδεται απόφαση υπέρ των εναγόντων και εναντίον του εναγόμενου ως η παράγραφος 11Α και 11 Β της Ε/Α πλέον €790 έξοδα πλέον ΦΠΑ πλέον €16.50 έξοδα επίδοσης.

2101/20

 

Αναμένεται από τους ευπαίδευτους συνηγόρους να πληροφορήσουν το με τυχόν κατάληξη ή να αποστείλουν τις γραπτές τους αγορεύσεις.

Παρ.:11/14

 

Αναμένεται από την πλευρά της αποζημιούσας αρχής να πληροφορήσει το Δικαστήριο για τον λόγο που δεν έχει καταχωριστεί αίτηση τροποποίησης όπως αναφέρθηκε τις τελευταίες δυο δικασίμους και εν πάση περιπτώσει τι ζητούν.  Και βεβαίως ακολούθως από την πλευρά της αιτήτριας όπως τοποθετηθεί.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

 

 

498/13

10.5.21, 8:30

ΟΔΗΓΙΕΣ.  Έξοδα στην πορεία.  Εκδίδεται διάταγμα αποκάλυψης εγγράφων από τα μέρη και σχετικές Ε/Δ να καταχωριστούν εντός 20 ημερών.  Να ακολουθήσει εντός 10 ημέρες μετά η επιθεώρηση των εγγράφων.  Το Δικαστήριο καλεί τα μέρη να συμμορφωθούν αυστηρά τις προθεσμίες που έχουν δοθεί διότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

1874/14

 

Αναμένεται από τους ευπαίδευτους συνηγόρους να πληροφορήσουν το Δικαστήριο με τυχόν εξέλιξη, έχοντας υπόψη όσα αναφέρθησαν κατά την τελευταία δικάσιμο.

ΛΑΡΝΑΚΑ

(Υποθέσεις που ήταν ενώπιον της κας

Τ. Νικολάου)

 

 

929/19

 

Η υπόθεση θα διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά αφού προηγουμένως οι ευπαίδευτοι συνήγοροι, εν συνεχεία των ηλεκτρ. τους μηνυμάτων, ξεκαθαρίσουν ως προς την αίτηση για λεπτομέρειες ποια ακριβώς διατάγματα θα εκδοθούν έχοντας κατά νου ότι το αιτητικό Γ ζητείται διαζευκτικά με το αιτούμενο διάταγμα Β.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

(Υποθέσεις που ήταν ενώπιον της κας

Τ. Νικολάου)

 

 

 

 

 

 

 

Συντομογραφίες

Ε/Α = Έκθεση Απαίτησης

Ε/Υ = Έκθεση Υπεράσπισης

Ε/Σ= Ένταλμα Σύλληψης

Ε/Δ= Ένορκη Δήλωση

ΣΕΔ= Συμπληρωματική Ένορκη Δήλωση

ΚΓΟ = Κλήση για οδηγίες

ΟΚΜ & ΣΜ = Ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων & Σύνοψη Μαρτυρίας