SIGNUP
  LOGIN

Σημείωση:

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021,καλούνται όλοι οι δικηγόροι να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης,το αργότερο μέχρι δύο (2) μέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της. Αυτή η πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση (είτε αγωγής είτε αίτησης) για τις οποίες είναι πλέον απαραίτητη η φυσική παρουσία των δικηγόρων ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 1.2.2022

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:

 

1727/17

Παρά τον χρόνο που έχει δοθεί δεν υπήρξε συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Δικαστηρίου από πλευράς των εναγόντων-εξ ανταπαιτήσεων εναγομένων και του εναγόμενου 3-εξ ανταπαιτήσεως ενάγοντα. 

Δίδεται παράταση χρόνου στους ενάγοντες-εξ ανταπαιτήσεως εναγομένους και στον εναγόμενο 3-εξ ανταπαιτήσεως ενάγοντα.   για να αποκαλύψουν δι’ ενόρκου δηλώσεως που θα καταχωρίσουν προς κάθε άλλο διάδικο μέρος τα έγγραφα τα οποία είναι ή ήταν στην κατοχή ή έλεγχό τους που σχετίζονται με οιοδήποτε επίδικο ζήτημα μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

Αναφορικά με την αίτηση ημερ. 7.10.21 εκ συμφώνου εκδίδεται διάταγμα με το οποίο επιτρέπεται στην εναγομένη 2-αιτήτρια να καταχωρήσει συμπληρωματική ένορκη δήλωση ως το παράρτημα Α της ένορκης δήλωσης που συνοδεύει την εν λόγω αίτηση, εντός 7 ημερών από σήμερα.  Τα έξοδα της αίτησης ημερ. 7.10.21 θα ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αίτησης ημερ. 16.4.21. 

Περαιτέρω, δίδεται άδεια για καταχώρηση απαντητικής ένορκης δήλωσης από πλευράς των εναγόντων-καθ΄ων αίτηση στη συμπληρωματική ένορκη δήλωση της εναγομένης 2 εντός 15 ημερών από την καταχώρηση της συμπληρωματικής ένορκης δήλωσης της εναγομένης 2. 

Η αίτηση ημερ. 16.4.21  και η αγωγή ορίζονται για οδηγίες στις 30.3.22 στις 9 π.μ. Τα έξοδα  της εν λόγω αίτησης και της αγωγής παραμένουν στην πορεία.

767/19

 

Δίνεται η σχετική άδεια.  Η αίτηση ημερ. 15.9.21 αποσύρεται άνευ βλάβης των δικαιωμάτων των εναγόντων.  Καμία διαταγή για έξοδα αναφορικά με την εν λόγω αίτηση.  

Ενόψει της μη εμφάνισης εκ μέρους της εναγομένης 1 η αγωγή ορίζεται για απόδειξη αναφορικά με την εναγομένη 1 στις 24.2.22 στις 9 π.μ. 

Ενόψει της πορείας της αγωγής δεν κρίνεται  σκόπιμο ούτε επιτρεπτό να οριστεί η αγωγή αναφορικά με τον εναγόμενο 3. 

Οι δικηγόροι των εναγόντων μπορούν να προβούν στα διαβήματα όπως αναφέρονται στο ηλεκτρονικό τους μήνυμα. Τα έξοδα της αγωγής αναφορικά με την εναγομένη 1 παραμένουν στην πορεία. 

Αίτ. Εται. 1/22

Η αίτηση ορίζεται για οδηγίες στις 24.2.22 στις 9 π.μ. Τα έξοδα παραμένουν στην πορεία. 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:

 

88/20

Η αγωγή ορίζεται για οδηγίες στις 30.3.22 η ώρα 9 π.μ. Τα έξοδα παραμένουν στην πορεία. 

493/20

Παρά τον χρόνο που έχει δοθεί δεν υπήρξε συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Δικαστηρίου από πλευράς των Εναγομένων. 

Δίδεται παράταση χρόνου στους Εναγόμενους για να αποκαλύψουν δι’ ενόρκου δηλώσεως που θα καταχωρίσουν προς κάθε άλλο διάδικο μέρος τα έγγραφα τα οποία είναι ή ήταν στην κατοχή ή έλεγχό τους που σχετίζονται με οιοδήποτε επίδικο ζήτημα μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

Η αγωγή ορίζεται εκ νέου για οδηγίες στις 30.3.22 στις 9:00 π.μ.  Τα έξοδα στην πορεία.

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 2.2.2021

 

ΑΓΩΓΕΣ Ε.Δ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

ΑΓΩΓΕΣ Ε.Δ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

 1746/14

680/16

239/17

766/20

 

705/18

 

 

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο πάνω υποθέσεων στις  2.2.2022 και ΔΕΝ είναι αναγκαία η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία των πιο πάνω υποθέσεων από το πινάκιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

 

 

 

ΑΓΩΓΕΣ Ε.Δ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

ΑΓΩΓΕΣ Ε.Δ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

71/22

302/12 (Ακρόαση 11π.μ.)

 

 

 

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο πάνω υποθέσεων στις 2.2.2022 και είναι αναγκαία η φυσική παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για τις υποθέσεις της κας Ε. ΕΦΡΑΙΜ, ΠΕΔ, παρακαλώ όπως πλέον  αποστέλλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα στην πιο κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Γιούλα Σοφοκλέους

Στενογράφος

Τηλ. 24 802750