ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Μ. Μιχαήλ, προσ. Ε.Δ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ – Μ. Μιχαήλ, Ε.Δ.

για υποθέσεις ημερομηνίας 04/05/23

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων και ΔΕΝ είναι αναγκαία η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία της υπόθεσης τους από το πινάκιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ / ΔΙΑΔΙΚΩΝ

1458/20 - Εκδίδεται διάταγμα αποκάλυψης εγγράφων εκατέρωθεν. Ορίζεται στις 29/06/23 για οδηγίες. Συμμόρφωση μέχρι τότε. 1168/21- Εκδίδεται διάταγμα αποκάλυψης και ανταλλαγής εγγράφων εκατέρωθεν, τόσο αναφορικά με την απαίτηση όσο και την ανταπαίτηση. Ορίζεται στις 29/06/23 για οδηγίες. Συμμόρφωση μέχρι τότε. 1390/21 - H αίτηση ημερομηνίας04/01/23 απορρίπτεται με έξοδα υπέρ των Εναγόντων/ Αιτητών και εναντίον της Εναγομένης/ Καθ’ής η Αίτηση . 1454/21 - Δίνονται οδηγίες για καταχώρηση ΟΚΜ και ΣΜ εκατέρωθεν. Ορίζεται για οδηγίες 29/06/23. Συμμόρφωση μέχρι τότε.

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων και είναι αναγκαία η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ / ΔΙΑΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

3773/11 1696/14 1968/19 1023/21 1091/21 1806/21