SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Α. Θωμά Θεοδοσίου, Προσ. Ε.Δ.

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΘΩΜΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Πρ.Ε.Δ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 09/02/2024

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ Μ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Ε.Δ.

Σημειώσεις:

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται όλοι οι δικηγόροι να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, το αργότερο μέχρι δύο (2) εργάσιμες μέρες προηγουμένως, στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Ορνέλλα Τσουρή, Στενογράφος, Tηλ.: 24802740)

Όσον αφορά τις υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο iJustice, τα μέρη καλούνται να προωθούν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δύο (2) εργάσιμες μέρες προηγουμένως. Η παρουσία των μερών ενώπιον του Δικαστηρίου δεν είναι απαραίτητη, εκτός εάν ειδοποιηθούν μέσω του συστήματος.

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων και ΔΕΝ είναι αναγκαία η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία των πιο πάνω υποθέσεων από το πινάκιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου:

2140/20, 550/21, 25/17

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων και ΕΙΝΑΙ αναγκαία η φυσική παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων:

425/17