SIGNUP
  LOGIN

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΛΕΜΕΣΟΣ

Παρακαλείστε όπως αποστέλλετε τα ηλεκτρονικά μηνύματά σας στο Δικαστήριο σύμφωνα με τον Περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (ηλεκτρονική επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021 ο οποίος προβλέπει ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα πρέπει να αποστέλλονται στο Δικαστήριο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ πριν από την ημερομηνία κατά την οποία είναι ορισμένη η υπόθεση.

Οι υποθέσεις του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών ενώπιον της κας Ε. Κωνσταντίνου, Δικαστή Εργατικών Διαφορών, που είναι ορισμένες σήμερα 22/01/2024 ορίζονται ως ακολούθως:

AΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

471/16 Θα γίνει ξεχωριστό πρακτικό και θα σταλεί στους δικηγόρους από το Πρωτοκολλητείο.

290/18 Εκδίδεται διάταγμα τροποποίησης του τίτλου της αίτησης και των γενικών λόγων του εγγράφου εμφανίσεως των Καθ’ ων η αίτηση ως οι παράγραφοι Α και Β της αίτησης τροποποίησης ημερ. 11.01.2024. Τροποποιημένη αίτηση να καταχωρηθεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τροποποιημένο έγγραφο εμφάνισης να καταχωρηθεί εντός 20 ημερών από την ημερομηνία επίδοσης της τροποποιημένης αίτησης. Τα έξοδα της αίτησης τροποποίησης και τα έξοδα που χάνονται λόγω της τροποποίησης, στην πορεία αλλά όχι εναντίον της Αιτήτριας. Η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 17.04.2024 η ώρα 9:00π.μ.

227/18 Η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται μετά από αίτημα των δικηγόρων των Καθ’ ων η αίτηση στο οποίο δεν έφερε ένσταση ο δικηγόρος της Αιτήτριας. Χωρίς έξοδα. Η υπόθεση ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 03/10/2024 η ώρα 10:30π.μ.

15/17 Η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται μετά από αίτημα των δικηγόρων των Καθ’ ων η αίτηση στο οποίο δεν έφερε ένσταση η πλευρά του Αιτητή. Τα έξοδα υπέρ του Αιτητή. Η υπόθεση ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 03/06/2024 η ώρα 10:30π.μ.

Όσες υποθέσεις δεν περιλαμβάνονται στο πιο πάνω πινάκιο, θα διεκπεραιωθούν με φυσική παρουσία των δικηγόρων κατά την ώρα που είναι ορισμένες.

Σημείωση:

Παρακαλώ όπως σημειώσετε ότι οποιαδήποτε ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο Εργατικών Διαφορών Λεμεσού/Πάφου να αποστέλλονται στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.