SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 18.04.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

115/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Ενημερώνεται το Δικαστήριο ότι ο ένας εκ των δικηγόρων που χειρίζεται την υπόθεση δεν μπορεί να εμφανισθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για προσωπικούς του λόγους. Το Δικαστήριο ωστόσο θα είναι απασχολημένο σε συνεχιζόμενη ακρόαση παλαιότερη της παρούσας, ως εκ τούτου η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 22.9.2022, η ώρα 9.30π.μ.  Καμιά διαταγή για έξοδα.

188/18-208/18

Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για οδηγίες. Έχει κοινο-ποιηθεί e-mailαπό τους συνηγόρους των Αιτητριών με το οποίο αιτούνται μιας νέας ημερομηνίας για τους λόγους που αναφέρονται. Συμφωνεί και η άλλη πλευρά. Οι υπο-θέσεις ορίζονται ξανά για οδηγίες στις 23.5.2022, η ώρα 9.00π.μ. Αναμένονται οι θέσεις των Αιτητριών.

82/20

Αναμένεται η παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.

211/21

Είχαν δοθεί οδηγίες για αποκάλυψη εγγράφων από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση και κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας και από τις δύο πλευρές. Υπάρχει συμμόρφωση από τους Καθ’ ων η Αίτηση, ωστόσο η πλευρά του Αιτητή δεν έχει καταχωρήσει κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Παρατείνεται ο χρόνος μέχρι τις 9.5.2022 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 11.5.2022, η ώρα 9.00π.μ.

323/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία διαδίκων για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy