SIGNUP
  LOGIN

 

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 117/2004

Για διαχείριση: Ν. Τσιαπαλής, Μ. Μιλτιάδου, Μ. Βασιλειάδης

 

Ο χρόνος για την καταχώριση των τελικών λογαριασμών επεκτείνεται μέχρι την 31.03.2023. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Διαφορετικά, να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο την 31.03.2023 ώρα 08:30. Οι διαχειριστές να είναι παρόντες

 

(σημ.: εάν ολοκληρώθηκε η διανομή και υπάρχει πρόβλημα με την εξασφάλιση των συγκαταθέσεων, ας γίνει αίτηση για ανάλογη θεραπεία).

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2069/2015

Για Ενάγοντα: Γ. Λεοντίου για Αλ. Αλεξάνδρου, για Εναγόμενο: Θ. Δρυμιώτου για Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Έχει αρχίσει η ακρόαση της υπόθεσης με την κυρίως εξέταση του Ενάγοντος. Μέρος της κυρίως εξέτασής του, διεξήχθη με γραπτή δήλωση βάσει του άρθρου 25 Κεφ.9. Υπάρχει αίτημα από πλευράς Εναγόμενου να παραμείνει η συνέχιση της μαρτυρίας του Ενάγοντος σε άλλη ημερομηνία, πριν από την κατάθεση της έγγραφης μαρτυρίας, λόγω έκτακτου κωλύματος του δικηγόρου του Εναγόμενου κ. Κ. Σιαηλή, που είναι επιθυμία του Εναγόμενου να χειριστεί την υπόθεσή του, για το οποίο δεν μπορούσε να προβεί σε άλλες διευθετήσεις. Δεν συνιστά λόγο αναβολής ο λόγος που τέθηκε, πάντοτε οι δικηγόροι θα έχουν έκτακτες υποχρεώσεις,ο προγραμματισμός της ακρόασης από το Δικαστήριο ήταν σαφής. Δεν είναι η πρόθεση του Δικαστηρίου να φέρει σε δύσκολη θέση οποιονδήποτε, ειδικότερα τη δικηγόρο του Εναγόμενου που βοηθά να διεκπεραιωθεί η διαδικασία σήμερα χωρίς να είναι επιλογή της να μην μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία περισσότερο. Ούτε το Δικαστήριο χρειάζεται να προβεί σε χειρισμό που θα μπορούσε να έχει επίδραση σε ουσιαστικά δικαιώματα, εφόσον δεν υπήρξε πραγματική πρόθεση ασυνέπειας.Είναι και ο Εναγόμενος παρών στο Δικαστήριο σήμερα. Η φύση της διαφοράς έχει έντονο το διαπροσωπικό στοιχείο, λόγω συγγένειας των διαδίκων, και υπάρχουν τεχνικά και νομικά ζητήματα. Σημειώνεται πως έγινε προσπάθεια έγκαιρης ενημέρωσης του Δικαστηρίου χθες για το συγκεκριμένο κώλυμα, ωστόσο το Δικαστήριο ήταν απασχολημένο με ακρόαση μαρτυρίας άλλης υπόθεσης. Έχοντας υπόψη πως άρχισε η ακρόαση της μαρτυρίας σήμερα, και πως ζητείται σύντομος επαναπρογραμματισμός, υπό το σύνολο των δεδομένων, μπορεί να γίνει, νοουμένου ότι, θα εξισωθούν τα δεδομένα από άποψη χρόνου. Υπάρχουν αριθμός εγγράφων που αναφέρονται στη γραπτή δήλωση του μάρτυρα που δεν θα ήταν επιθυμητό να αποτελέσουν αντικείμενο ενστάσεων.Σήμερα,δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας διαθέσιμος πλην του Ενάγοντος, οπότε, και εάν δεν γίνει επαναπρογραμματισμός, θα χρειαστεί ακόμα μια δικάσιμος για την παρουσίαση της μαρτυρίας της πλευράς του Ενάγοντος.Στο μεταξύ, η συνέχιση της ακρόασης της υπόθεσης σε χρόνο που πρόσθετα θα έχει αποφορτιστεί και το πρόγραμμα του Δικαστηρίου δεν επηρεάζει τη ροή εκδίκασης των υποθέσεων που έχει το Δικαστήριο.

 

Η αγωγή ορίζεται για συνέχιση της ακρόασης την 09.02.2023ώρα 10:30.

 

Εκείνη την ημέρα,να ολοκληρωθεί η μαρτυρίατου Ενάγοντος και να παρουσιαστεί και να ολοκληρωθεί και η μαρτυρίατου εκτιμητή/της εκτιμήτριας του Ενάγοντος. Όλα τα έγγραφα που αναφέρονται στη γραπτή δήλωση του Ενάγοντος, να δοθούν στην άλλη πλευρά σήμερα.

 

Εάν θα κλητευθεί ο εκτιμητής/η εκτιμήτρια, η κλήση να επιδοθεί έγκαιρα και η ένορκη δήλωση επίδοσής της να τοποθετηθεί στον φάκελο του Δικαστηρίου.

 

Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης του εκτιμητή/της εκτιμήτριας, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως, μαζί με την εκτίμηση.

 

Τυχόν περιορισμός των επιδίκων θεμάτων με παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να γίνει την ερχόμενη δικάσιμο.

 

Τα σημερινά έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον του Ενάγοντος.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2258/2015

Για Ενάγουσα: Αλεξάνδρου Γλ. (κα) για Χρήστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Σ. Ναθαναήλ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Κατατίθεται από κοινού δήλωση που σημειώνεται ως Έγγραφο Α. Βάσει του Εγγράφου Α, εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €12.000,00, πλέον νόμιμος τόκος. Κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται. Το σχέδιο που επισυνάπτεται στο Έγγραφο Α σημειώνεται ως Έγγραφο Β. Το Έγγραφο Β καθίσταται αναπόσπαστο μέρος του παρόντος πρακτικού. Όσα αναφέρονται στην παράγραφο 2 του Εγγράφου Α καθίστανται Κανόνας Δικαστηρίου (ruleoftheCourt). Νοουμένου ότι εκτελεστούν όσα αναφέρονται στον Κανόνα Δικαστηρίου, δεν θα οφείλεται οποιοσδήποτε νόμιμος τόκος.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 167/2016

Για Ενάγουσα: Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Είχα προσωπική εμπλοκή στον χειρισμό της υπόθεσης εκ μέρους της Ενάγουσας, ενόσω ασκούσα καθήκοντα δικηγόρου. Εξαιρούμαι από την εκδίκαση ή άλλο χειρισμό της υπόθεσης και αποκλείω τη δυνατότητα πρόσβασης μου στον φάκελο της αγωγής αυτής. Δίδονται οδηγίες στο Πρωτοκολλητείο: να ακολουθηθεί η διαδικασία για την ανάθεση σε Δικαστήριο με άλλη σύνθεση και την αντικατάστασή της με υπόθεση ίδιας χρονολογίας ή και φύσης.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 389/2016

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, εκτελέστρια: απούσα

 

Την 07.10.2022, καταχωρίστηκαν τελικοί λογαριασμοί, ωστόσο ο φάκελος τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου γιατί δεν είχαν συναφθεί στοιχεία που να δείχνουν τη μεταβίβαση στα ονόματα των κληροδόχων. Είχαν δοθεί οδηγίες να καταχωριστούν τελικοί λογαριασμοί με συνημμένα αυτά τα στοιχεία ή άλλως πώς να προσκομιστούν προς ικανοποίηση του Πρωτοκολλητή. Μέχρι στιγμής, δεν καταχωρίστηκε οτιδήποτε, ούτε υπάρχει εμφάνιση σήμερα για να ενημερωθεί το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο ειδοποιεί την εκτελέστρια και ο φάκελος μένει σε εκκρεμότητα στο Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1591/2016

Για Ενάγουσα: Μ. Αθανασίου για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Χ. Σιαηλής για Ανδρέας Θ. Μαθηκολώνης & Σία ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος βάσει συμφωνίας ενοικιαγοράς. Ζητείται και ανάκτηση οχήματος. Δεν αμφισβητείται η σύναψη της συμφωνίας με τους όρους που περιέχονται στο κείμενο, αμφισβητείται η νομιμότητα των όρων της και κατ’ επέκταση το κύρος της και οι χρεώσεις που έγιναν βάσει αυτής, επομένως αμφισβητείται και η οφειλή. Υπάρχει αίτημα για αναβολή από πλευράς των Εναγόμενων για λόγους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αναβολή. Ωστόσο, το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την ακρόαση παλαιότερης υπόθεσης σήμερα, ενώ και στο άμεσο πρόγραμμά του υπάρχει επιβάρυνση με αγωγές του 2015, κατά τρόπο που να δικαιολογείται ο επαναπρογραμματισμός. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 21.04.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας.

 

Οδηγίες ακρόασης:

 

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται. Δεν ακούγεται μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου δεν χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 21.04.2023, να είναι παρόντες όλοι οι μάρτυρες της Ενάγουσας. Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα δεύτερης ημερομηνίας.

 

  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

 

  1. Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων της Ενάγουσας με συνημμένα ως Τεκμήρια τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να καταχωριστούν ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε ο αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να δοθούν στην άλλη πλευρά, το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο – ας κρίνουν οι δικηγόροι τι χρειάζεται, απλώς για να μην αναλωθεί δικαστικός χρόνος που χρειαζόμαστε για ακρόαση προφορικής μαρτυρίας σε κατάθεση εγγράφων ή σε ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ.. Αντίστοιχες οδηγίες θα δοθούν όταν θα οριστεί για παρουσίαση τυχόν μαρτυρία των Εναγόμενων.

 

  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς, δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα παραπομπής με βάση τον Ν.14/60.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 108/2017

Για Ενάγουσα: Αντώνης Α. Παπαλλής & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 4: Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 3: Π.Α. Χριστοφή

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για ενυπόθηκο δάνειο. Δεν αμφισβητείται η σύναψη των συμφωνιών με το δεδομένο περιεχόμενο των εγγράφων, αλλά το κύρος τους, ένεκα της διαδικασίας σύναψης ή και της νομιμότητας του περιεχομένου τους, κατ’ επέκταση η οφειλή βάσει αυτών. Υπάρχει αίτημα αναβολής από πλευράς Ενάγουσας για τον λόγο ότι ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση ασθενεί. Το αίτημα υποβλήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν προσκομίστηκε οποιοδήποτε ιατρικό πιστοποιητικό και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, σε συνάρτηση και με το γεγονός ότι μπορούν να κατατεθούν εκ συμφώνου τα έγγραφα η ύπαρξη των οποίων δεν αμφισβητείται και τυγχάνουν κοινής επίκλησης στα δικόγραφα και να ακούσει το Δικαστήριο μαρτυρία, ανεξαρτήτως οποιουδήποτε έκτακτου κωλύματος του δικηγόρου. Το Δικαστήριο είχε ερωτηθεί την 09.01.2023 εάν θα έχει σειρά η υπόθεση, εκ μέρους των δικηγόρων της Ενάγουσας, και είχε δώσει ενδείξεις. Εάν οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι πρόκειται για υπόθεση για την επίλυση της οποίας χρειάζεται δίκη, επειδή το Δικαστήριο σήμερα έχει προγραμματισμένες για ακρόαση παλαιότερες αγωγές, θα υπάρξει επαναπρογραμματισμός. Η αγωγή προγραμματίζεται για Ακρόαση την 19.06.2023 ώρα 10:30.

 

Οδηγίες ακρόασης:

 

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται. Δεν ακούγεται μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου δεν χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 19.06.2023, να είναι παρόντες όλοι οι μάρτυρες της Ενάγουσας. Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα δεύτερης ημερομηνίας.

 

  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

 

  1. Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων της Ενάγουσας με συνημμένα ως Τεκμήρια τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να καταχωριστούν ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε ο αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να δοθούν στην άλλη πλευρά, το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο – ας κρίνουν οι δικηγόροι τι χρειάζεται, απλώς για να μην αναλωθεί δικαστικός χρόνος που χρειαζόμαστε για ακρόαση προφορικής μαρτυρίας σε κατάθεση εγγράφων ή σε ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ.. Αντίστοιχες οδηγίες θα δοθούν όταν θα οριστεί για παρουσίαση τυχόν μαρτυρία των Εναγόμενων.

 

  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς, δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα παραπομπής με βάση τον Ν.14/60.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 27/2018

Για Απαιτητή: G. Hadjineophytou& CoLLC, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ

 

Η παρ/μπή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 29.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

(σημ.: εάν διευθετηθεί νωρίτερα, μπορεί να ζητηθεί)

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 278/2018

Για Ενάγουσα: Α. Πολυδώρου, για Εναγόμενους: Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή προωθείται από την Ενάγουσα μέσω νέου δικηγόρου. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 30.03.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση που θα προχωρήσει η εκδίκαση, οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να εμφανιστούν, για να γίνει μνεία πριν να οριστεί για ακρόαση, και να δοθούν οδηγίες σχετικά με την ακρόαση. Τα έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 609/2018

Για Ενάγοντες: Α.Χ. Παπαχαραλάμπους, για Εναγόμενη: Γ. Παπασάββα, διάδικοι: απόντες

 

Η υπόθεση αφορά σε δημοτικά τέλη εναντίον ξενοδοχείου που υπολειτουργεί, περίπου €15.000,00, γίνεται προσπάθεια πώλησής του. Είναι απλή υπόθεση, σύντομης εκδίκασης, και υπάρχει καθυστέρηση στην εκδίκασή της. Εφόσον δεν υπάρχει περιθώριο για επίλυση σήμερα, η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 20.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

Οδηγίες ακρόασης:

 

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 20.06.2023, να είναι παρόντες όλοι οι μάρτυρες των Εναγόντων. Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα δεύτερης ημερομηνίας.

 

  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

 

  1. Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων των Εναγόντων με συνημμένα ως Τεκμήρια τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να καταχωριστούν ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε ο αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να δοθούν στην άλλη πλευρά, το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο – ας κρίνουν οι δικηγόροι τι χρειάζεται, απλώς για να μην αναλωθεί δικαστικός χρόνος που χρειαζόμαστε για ακρόαση προφορικής μαρτυρίας σε κατάθεση εγγράφων ή σε ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ.. Αντίστοιχες οδηγίες θα δοθούν όταν θα οριστεί για παρουσίαση τυχόν μαρτυρία της Εναγόμενης.

 

  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς, δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα παραπομπής με βάση τον Ν.14/60.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 707/2020

Για Ενάγουσα: Αθ. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ενρ. Γεωργιάδου

 

Αμφότερες οι πλευρές έχουν καταθέσει γραπτές αγορεύσεις και έχουν υιοθετήσει τα κείμενα, με επιφύλαξη δικαιώματος για τυχόν διευκρινίσεις, αφού δει η μια πλευρά την αγόρευση της άλλης, μέχρι αύριο. Επιφυλάσσεται η απόφαση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 908/2021

Για Ενάγοντα: Μιχαλάκης, Πιτσιλλίδου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Σωτήρης Αργυρού & Συνεταίροι ΔΕΠΕ, Καθ’ ης η αίτηση: παρούσα

 

Αίτηση του Ενάγοντος ημερομηνίας 15.03.2022 για παρακοή

 

Η Καθ’ ης η αίτηση/Εναγόμενη δεν παραδέχεται την παρακοή. Η αίτηση ορίζεται για περαιτέρω εξέταση την 30.03.2023 ώρα 08:30. Η ένσταση της Καθ’ ης η αίτηση να καταχωριστεί μέχρι την 28.02.2023. Η Καθ’ ης η αίτηση θα χρειαστεί να εμφανιστεί στο Δικαστήριο, μόνο εφόσον ειδοποιηθεί από τη δικηγόρο της σχετικά. Προς το παρόν, δεν χρειάζεται πρόσθετη εγγύηση. Την ημερομηνία που δόθηκε, θα καθοριστεί η διαδικασία ακρόασης, βάσει και του πώς θα διαμορφωθούν τα επίδικα θέματα με την ένσταση, ενδεχομένως να χρειαστεί προφορική μαρτυρία. Έξοδα στην πορεία. Σε περίπτωση εξώδικης διευθέτησης, να ειδοποιηθεί και το Δικαστήριο έγκαιρα.

 

Αίτηση της Εναγόμενης ημερομηνίας 30.11.2022 για απόρριψη της αγωγής λόγω μη προώθησης

 

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Απαίτησης του Ενάγοντος επεκτείνεται μέχρι και την 14.12.2022 (ημερομηνία καταχώρισής της). Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης και εναντίον του Ενάγοντος, όπως υπολογιστούν και εγκριθούν στο τέλος της διαδικασίας της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 170/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Π. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενους 1, 2, 3/Καθ’ ων η αίτηση: Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 4/Καθ’ ου η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΝΥ

 

Αίτηση Ενάγοντος ημερομηνίας 05.04.2022 για ενδιάμεση θεραπεία

 

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 10.03.2023 ώρα 08:30.

 

Αίτηση Ενάγοντος ημερομηνίας 29.09.2022 για συμπληρωματική ΕΔ

 

Επιφυλάσσεται απόφαση.

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 258/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Ε. Κων/δυο (κα) για Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: καμία εμφάνιση

 

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος Α της αίτησης. Τα έξοδα της αίτησης επιδικάζονται υπέρ της Αιτήτριας και εναντίον του Καθ’ ου η αίτηση όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 857/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Μ. Πατσαλίδου

 

Αίτηση ημερομηνίας 08.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

 

Εκδίδεται απόφασηυπέρ του Ενάγοντος και εναντίον της Εναγόμενης ως η παράγραφος 9(α)(β) της ένορκης δήλωσης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 948/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 08.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

 

Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 27.01.2023 ώρα 08:30.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

12.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

09.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

16.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

19.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

17.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη