SIGNUP
  LOGIN

Υποθέσεις ημερ.: 10/02/2023

Παρακαλούνται οι δικηγόροι που απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα αιτήματά τους για Ν. Πετρίδου, Προσ. Ε.Δ. να τα αποστέλλουν πάντοτε KAI στις Δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ήτοι:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dc.nicosia.Petridou@dc.judicial.gov.cy

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

  1. Σε όσες υποθέσεις δεν αποστέλλονται, στις δοθείσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα από όλους τους διαδίκους με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους, δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της κάθε υπόθεσης, η φυσική παρουσία των συνηγόρων των διαδίκων είναι απαραίτητη, εκτός αν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο.

 

  1. Όσον αφορά τις υποθέσεις που έχουν καταχωριστεί μέσω του i-justice και μπορούν να διεκπεραιωθούν χωρίς τη φυσική παρουσία των συνηγόρων των διαδίκων, παρακαλούνται οι συνήγοροι των διαδίκων όπως προωθούν τα αιτήματα τους στο Δικαστήριο μέσω του i-justice (μέσω της επικοινωνίας) και όχι με ηλεκτρονικό μήνυμα στις δοθείσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

 

Οι πιο κάτω υποθέσεις τυγχάνουν χειρισμού χωρίς τη φυσική παρουσία των συνηγόρων των διαδίκων σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της ηλεκτρονικής δικαιοσύνης (ηλεκτρονική επικοινωνία) διαδικαστικού κανονισμού του 2021, ως ακολούθως:

ΑΡ. ΑΓΩΓΗΣ / ΑΙΤΗΣΗΣ

ΗΜΕΡ. ΟΡΙΣΜΟΥ/ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Αγωγή 3007/15

Στη βάση όσων λέχθηκαν κατά την προηγούμενη δικάσιμο, αλλά και της λοιπής πλην όμως περιεκτικής δήλωσης του συνηγόρου των εναγόντων με το ηλ. μήνυμά του ημερ. 08.02.2023, η Αιτ. Ημερ. 13.12.22, ορίζεται για Ακρόαση στις 09.03.2023 και ώρα 10:00π.μ. Την ίδια ημέρα παραμένει για Οδηγίες η Αγωγή. Εκλαμβάνω από τα όσα τέθηκαν στο ηλ. μήνυμα του συνηγόρου των Εναγόντων ότι δεν τίθεται οποιοδήποτε ζήτημα αναφορικά με τον περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων Διαδικαστικό Κανονισμό του 2022, σε ότι αφορά την αιτ. ημερ. 13.12.22. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αγωγή 592/15

Εκλαμβάνω από τα όσα έχουν τεθεί ενώπιον μου από τους συνηγόρους των Εναγόντων ότι αυτοί δεν επιθυμούν πλέον την προώθηση της παρούσας αγωγής εναντίον της Εναγόμενης 1. Ενόψει τούτου, η αγωγή εναντίον της Εναγόμενης 1 απορρίπτεται λόγω μη προώθησης. Κάθε προηγούμενη ειδική διαταγή για έξοδα σε ότι αφορά την Εναγόμενη 1 παραμένει σε ισχύ. Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.

Άδεια δίδεται. Η Αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ανεπιφύλακτα εναντίον της Εναγόμενης 2, με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 2 και εναντίον των Εναγόντων (αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα), ως αυτά υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Αγωγή 695/15

Άδεια δίδεται. Η Αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, με έξοδα υπέρ των Εναγομένων 1 και 2 και εναντίον των Εναγόντων (αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα):

1.      Για τον Έναγόμενο 1, ως αυτά από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

2.      Για την Εναγόμενη 2, για το ποσό των € 3.300 πλέον ΦΠΑ, χωρίς τόκο. Οποιεσδήποτε διαταγές για έξοδα, σε ότι αφορά την Εναγόμενη 2, ακυρώνονται.

Όσον αφορά την απόφαση για τα έξοδα του Εναγόμενου 1, θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της για περίοδο 6 μηνών από σήμερα. Αν εντός της ρηθείσας περιόδου αναστολής καταβληθεί στον Εναγόμενο 1, το συνολικό ποσό των €1350 χωρίς ΦΠΑ και χωρίς τόκο, τότε τα επιδικασθέντα υπέρ του έξοδα, θα θεωρούνται ως πλήρως εξοφλήθεντα.

Δεδομένου των δηλώσεων των συνηγόρων των Εναγόντων, αλλά και δεδομένου ότι η Εναγόμενη 3 αποτελεί το μόνο πρόσωπο εναντίον του οποίου εκκρεμεί πλέον η αγωγή, και ότι πρόκειται περί εταιρείας που τελεί υπό εκκαθάριση, στη βάση των προνοιών του Άρθρου 220 του Κεφ. 113, η παρούσα αγωγή δεν μπορεί να συνεχιστεί και, κατά συνέπεια αναστέλλεται. Ο φάκελος της υπόθεσης να τεθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου, μόνο κατόπιν (α) άδειας του παρόντος Δικαστηρίου ή (β) άδειας του Δικαστηρίου της εκκαθάρισης στη βάση των προνοιών του Άρθρου 220 του Κεφ. 113

Αγωγή 3213/15

Η Αγωγή ορίζεται για Οδηγίες για τους Εναγόμενους 2 και 3 και για Παρακολούθηση για την Εναγόμενη 1, για τελευταία φορά με σκοπό ο Ενάγοντας να προβεί στις δέουσες ενέργειες για την προώθηση της αγωγής του στις 03.04.2023 και ώρα 08:45, Καμία διαταγή για έξοδα.

Αγωγή 4559/16

Το αίτημα εγκρίνεται. Η Αγωγή ορίζεται για Οδηγίες για τυχόν εξώδικη διευθέτηση στις 07.03.2023 και ώρα 08:45. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αγωγή 1328/17

Το αίτημα εγκρίνεται. Η Αγωγή ορίζεται για Ακρόαση στις 12.05.2023 και ώρα 10:30. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αίτηση 16/22

Το αίτημα εγκρίνεται. Η Αίτηση ορίζεται για Ακρόαση στις 04.05.2023 και ώρα 10:30. Καμία διαταγή για έξοδα.