SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Ν. Παπανδρέου, Ε.Δ.

Ημερομηνία: 7.3.24

Αναφορικά με τις υποθέσεις που είναι ορισμένες στις 8.3.24

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται οι συνήγοροι να υποβάλουν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της υπόθεσης.

Για τις υποθέσεις i-Justice, τυχόν αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-Justice.

Η πιο πάνω πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην (α) των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση, εκτός εάν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο προηγουμένως, (β) των Αιτήσεων Έρευνας και (γ) όπου οποιοσδήποτε διάδικος εμφανίζεται αυτοπροσώπως - για τις οποίες είναι απαραίτητη η εμφάνιση με φυσική παρουσία ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις στον Πρώτο Πίνακα θα διεκπεραιωθούν με φυσική παρουσία.

Οι υποθέσεις στον Δεύτερο Πίνακα θα διεκπεραιωθούν χωρίς φυσική παρουσία και οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία της υπόθεσης τους από το σχετικό πίνακα που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, την ημερομηνία που είναι ορισμένες οι υποθέσεις.

Υποθέσεις που δεν αναφέρονται κατωτέρω δεν έχουν τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου και παρακαλούνται οι συνήγοροι για τις ενέργειες τους μέσω του Πρωτοκολλητείου.

Πρώτος Πίνακας

5319/16

723/16

4390/16

3101/18

2418/16

Δεύτερος Πίνακας

Αρ. Αίτησης: 758/10

Σημ: για τηλεφωνική επικοινωνία με το Δικαστήριο παρακαλώ αποταθείτε στο τηλ. 22-865547, κα Μαρίνα Νικολάου και κα Ηλιάνα Γιουσελλή.