SIGNUP
  LOGIN

 

 

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 127/2002

Για Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση 1: Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 3307/2009

Για Αιτήτρια: Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Π. Φιλίππου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 11.05.2022 για τροποποίηση διατάγματος μηνιαίων δόσεων

Η Αιτήτρια να καταχωρίσει τη συμπληρωματική ένορκη δήλωση της εντός 30 ημερών. Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες/εξέταση την 06.03.2023 ώρα 08:30. Τυχόν ένσταση, μέχρι τότε. Η Αιτήτρια να είναι παρούσα για σκοπούς εξέτασης, εάν και όταν χρειαστεί για σκοπούς εξέτασης, να την ενημερώσουν ανάλογα οι δικηγόροι της. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 670/2011

Για Αιτήτρια: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 03.11.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος Α της αίτησης. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1658/2014

Για Ενάγουσα: Σ. Ζαχαρία, για Εναγόμενους 1 και 2: Π. Σιαηλή

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 579/2015

Για Ενάγουσα: Κ. Χ. Σιαηλής, για Εναγόμενη: Ε. Πουλλά

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσα και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €800,00, πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα. Κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 888/2015

Για Ενάγουσα: Κορακίδου με Ζίγκα για AristiKorakidou-MakridouLLC, για Εναγόμενο: Νεοφύτου για Σάββας Μάτσας ΔΕΠΕ (σημ. θα καταχωριστεί ειδοποίηση αλλαγής δικηγόρου στο μεσοδιάστημα)

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση μη κερδοσκοπικής εταιρείας διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων εναντίον (πρώην) μέλους της, σε σχέση με τη διαχείριση των εισιτηρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων και τη μη απόδοση της αξίας τους, ενώ αγοράστηκαν και εξοφλήθηκαν από τρίτους. Ο Εναγόμενος ισχυρίζεται πως απλώς εξασφαλίζονταν χορηγίες από τους τρίτους, μέσω του Εναγόμενου, έναντι αντίστοιχης αξίας εισιτηρίων, που διατίθονταν δωρεάν σε πολίτες (για την ενίσχυση της προσέλευσης στις εκδηλώσεις, που είχε επηρεαστεί λόγω της κρίσης), οι οποίες χορηγίες πληρώνονταν στην Ενάγουσα, και ο ίδιος δεν κατακράτησε οποιοδήποτε ποσό που είχε εισπραχθεί για οποιαδήποτε άλλα εισιτήρια, ούτε χρεώθηκε με τιμολόγιο εισιτήρια ως να τα είχε αγοράσει ο ίδιος, θεωρεί δε το διάβημα της Ενάγουσας σκόπιμο, για να δικαιολογήσει το εκ το υστέρων ταμειακό της έλλειμμα (που πιθανόν να οφείλεται στον τρόπο διαχείρισής της), εκμεταλλευόμενη την καταδίκη του Εναγόμενου για αδικήματα, που όμως δεν είχαν σχέση με την υπόθεση. Η Ενάγουσα, με απαντητικό δικόγραφο, αρνείται την εκδοχή του Εναγόμενου, και ισχυρίζεται πως ο Εναγόμενος αρχικά δέχθηκε να πληρώσει, και στη συνέχεια προσπάθησε να υποβάλει ότι επρόκειτο για εισιτήρια «τιμής ένεκεν», πράγμα που δεν ίσχυε, ενώ η Ενάγουσα θεωρεί πως ο Εναγόμενος δεν έχει ουσιαστική υπεράσπιση. Η ακρόαση της αγωγής άρχισε με την κυρίως εξέταση της ΜΕ1. Η πλευρά του Εναγόμενου ζήτησε αναβολή για σκοπούς αντεξέτασης, για να δει με τον Εναγόμενο την έγγραφη μαρτυρία. Ενόψει του ότι ο προκαταρκτικός προγραμματισμός είναι ότι υπάρχει η περίπτωση ολοκλήρωσης της μαρτυρίας και σε 1 ή και 2 δικασίμους, που δεν θα προκαλέσουν δυσανάλογη καθυστέρηση, και το πρόβλημα έλλειψης προετοιμασίας σχετίστηκε με την κατάσταση υγείας του Εναγόμενου, σε συνάρτηση με τη φύση της υπόθεσης, το αίτημα του Εναγόμενου εγκρίθηκε, με τον δισταγμό της ταλαιπωρίας της ΜΕ1 που θα χρειαστεί να έρθει για δεύτερη φορά στο Δικαστήριο, αφήνοντας την εργασία της. Η αγωγή ορίστηκε για συνέχιση της ακρόασης την 13.12.2022 ώρα 10:30. Τα σημερινά έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον της Ενάγουσας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2827/2015

Για Αιτήτρια: Μ. Χ’Ιωάννου για Ε. Ερωτοκρίτου & Σία

Αίτηση ημερομηνίας 21.11.2022 για ανανέωση Κλητηρίου Εντάλματος

Extempore: Έχει ληφθεί υπόψη ό,τι αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία. Με την αίτησή της, η Αιτήτρια, ζητά την ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής, ενώ το Κλητήριο Ένταλμα έπαυσε να ισχύει από την 30.12.2016. Η αίτησή της έχει σχετική νομική βάση, μεταξύ άλλων, τη Δ.4 των Διαδικαστικών Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠΔ). Ο λόγος που λακωνικά προβάλλεται, με την ένορκη δήλωση που συνοδεύει την αίτηση, είναι πως δεν εντοπίζονταν οι Εναγόμενοι για σκοπούς επίδοσης στην Κύπρο, καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες του ιδιώτη δικαστικού επιδότη, από τον Ιανουάριο του 2016, βρίσκονταν στη Ρωσία. Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομολογία, μεταξύ άλλων την Niki Christoforou Cosmetics Ltd v. Στυλιανού (2005) 1Α ΑΑΔ 273, την Σαββίδη ν. Α. Σαζειδης & Υιος Λτδ, Πολιτική Έφεση Ε180/2013, ημερ. 25/6/2014, και άλλες, το Δικαστήριο κατά την εξέταση αίτησης για ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος, οφείλει να διερευνήσει όχι μόνον τους λόγους μη επίδοσης της αγωγής, αλλά και κατά πόσο η Ενάγουσα κατέβαλε, στην περίοδο των 12 μηνών, εύλογες προσπάθειες επίδοσης της αγωγής στους Εναγόμενους. Το Δικαστήριο εξετάζει κατά πόσο επηρεάζονται δικαιώματα των Εναγόμενων προτού δώσει παράταση στην περίοδο των 12 μηνών. Από τη μαρτυρία που έχει προσκομιστεί, δενπροκύπτει να έγινε οποιαδήποτε ενέργεια για προώθηση της αγωγής και για επίδοση στους Εναγόμενους, λόγου χάριν με υποκατάστατη επίδοση, ή και εκτός δικαιοδοσίας. Δεν αναφέρεται να έγινε οποιαδήποτε έρευνα εντοπισμού των Εναγόμενων, με χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών ή άλλων μέσων. Η Ενάγουσα, εταιρεία εξαγοράς πιστώσεων που διαδέχθηκε Τράπεζα, δεν έδειξε να στερούνταν των μέσων εντοπισμού και προώθησης της αγωγής, ενώ κατέχει και ενυπόθηκη εξασφάλιση. Η Ενάγουσα ανέμενε βασικά μέχρι να πληροφορηθεί (οποτεδήποτε και να συνέβαινε) πως οι Εναγόμενοι επέστρεψαν στην Κύπρο, για να προωθήσει τότε την απαίτησή της, θεωρώντας ότι μπορεί να ζητήσει και την αναβίωση του Κλητηρίου Εντάλματος, ασχέτως της χρονολογίας κατά την οποία αρχικά εκδόθηκε. Με την ίδια προσέγγιση, θα μπορούσε να ζητήσει και αναβίωση Κλητηρίου Εντάλματος αγωγής που καταχωρίστηκε οποτεδήποτε στο μακρύ παρελθόν. Η επίδοση της αγωγής δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση. Δεν ασκήθηκε εντός των 12 μηνών ισχύος του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής, και έκτοτε γενικότερα δεν ασκήθηκε. Οι Εναγόμενοι επηρεάζονται με την αναδρομική επέκταση του αγώγιμου της αξίωσής της για τόσα χρόνια. Η αδράνεια της Ενάγουσας, σε συνάρτηση με τον επηρεασμό των Εναγόμενων, δεν επιτρέπει στο Δικαστήριο να ασκήσει τη διακριτική του ευχέρεια υπέρ της έγκρισης του αιτήματος, έχοντας υπόψη και πως η Ενάγουσα δεν εμποδίζεται, εάν θεωρεί πως έχει αγώγιμη αξίωση που χρειάζεται δικαστική επίλυση, να εγείρει άλλην αγωγή, ή και να ασκήσει τυχόν άλλα δικαιώματά της (π.χ. εκποίηση ενυπόθηκης περιουσίας) που θα την βοηθούσαν να εισπράξει το λαβείν της. Επειδή η αίτηση δεν μπορεί να έχει επιτυχία, απορρίπτεται. [σημ.: δόθηκαν οδηγίες στο Πρωτοκολλητείο για διαγραφή της αγωγής].

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1039/2016

Για Αιτητή: Η.Μ. Ηλιάδης

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 09.02.2022

Η αίτηση παραμένει για επίδοση την 03.03.2023 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 268/2017

Για διαχείριση: Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, Διαχειριστής: απών

Έγινε εκχώρηση των δικαιωμάτων του αποβιώσαντος επί των κληρονόμων και αναμένονταν οι συγκαταθέσεις των κληρονόμων. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 06.03.2023ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 487/2017

Για Ενάγοντα: Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ

Ορισμένη 02.02.2023, επιστρέφεται χωρίς ενέργεια.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 427/2018

Για διαχείριση: Α.Α. Λεμονιάτη, Εκτελέστρια: απούσα

Δεν υπήρξε εμφάνιση ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο. Ο φάκελος μένει στο Δικαστήριο, που ειδοποιεί την εκτελέστρια να εμφανιστεί για τους σκοπούς του ελέγχου της διαχείρισης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1190/2018

Για Ενάγοντα: Σπύρος Ξ. Μιχαηλίδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Σ. Κύρου για ΓΕ

Ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας μέχρι και την 09.01.2023. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (έλεγχο της προώθησής της, διαχείριση & προγραμματισμό) την 06.03.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Εναγόμενου. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που την χειρίζονται να εμφανιστούν για τους σκοπούς της ακρόασης διαχείρισης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1457/2018

Η αγωγή ορίζεται για έλεγχο της προώθησής της την 23.12.2022 ώρα 08:30. Σε περίπτωση που δεν διαφανεί μέχρι τότε πως θα εκδικαστεί και γι’ αυτό ότι θα πρέπει να εκκρεμεί, το Δικαστήριο θα προχωρήσει με τη διαγραφή της. Οι δικηγόροι ειδοποιήθηκαν. Να ειδοποιηθούν και από το Πρωτοκολλητείο.

 

  1.  

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 27/2019

Για διαχείριση: Γ. Παπασάββα. Διαχειρίστρια: απούσα

Η Διαχείριση τέθηκε ενώπιον μου για έλεγχο. Δεν υπάρχει καταχωρισμένη απογραφή στον φάκελο του Δικαστηρίου και υπάρχει στασιμότητα. Η διαχείριση ορίζεται εκ νέου για έλεγχο την 06.03.2023 ώρα 08:30. Απογραφή να καταχωριστεί εντός 20 ημερών από σήμερα. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, η Διαχειρίστρια να εμφανιστεί στο Δικαστήριο κατά την πιο πάνω ημέρα και ώρα, για να δείξει λόγο γιατί δεν έχει συμπληρωθεί η διαχείριση και να αναφέρει τις συγκεκριμένες ενέργειες που σκοπούνται, και να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί εντός της ίδιας προθεσμίας. Η Διαχειρίστρια ειδοποιείται από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 37/2019

Για Απαιτήτρια: Ν.Α. Τσιαπαλής, για Απαλλοτριούσα Αρχή: ΓΕ

Η υπόθεση παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού την 06.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν διευθετηθεί νωρίτερα, μπορεί να ζητηθεί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1398/2019

Για Ενάγοντες: Ν.Α. Νικήτα, για Εναγόμενη: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν εντοπίζεται ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας της πλευράς της Εναγόμενης. Η Εναγόμενη, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας (σημ.: εάν καταχωρίστηκε, θα θεωρείται εμπρόθεσμος, κι ας αγνοηθούν οι οδηγίες). Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 06.03.2023 ώρα 08:30 (να δει το Δικαστήριο το υλικό της προδικασίας και εάν δεν χρειάζεται/μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο, θα οριστεί για ακρόαση). Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Εναγόντων.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 57/2020

Για Εφεσείοντες: Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητο: Β.Ξ. Πρωτοπαπά

Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις που είναι ορισμένες σήμερα για να παρουσιαστεί η μαρτυρία τους, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί ο χρόνος για την αντεξέταση των μαρτύρων σε αυτή την υπόθεση, εφόσον θα χρειαστούν, όλοι μαζί, περίπου 2 ώρες. Η Έφεση παραμένει για ακρόαση (αντεξέταση) την 10.01.2023 ώρα 10:30. Το Δικαστήριο δεσμεύει τον χρόνο του εκείνη την ημέρα για τους σκοπούς της υπόθεσης αυτής. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 238/2021

Για Ενάγουσα: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Χρ. Παναγιώτου

Ο Εναγόμενος να καταχωρίσει τη γραπτή μαρτυρία του μέχρι την 23.12.2022. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 16.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον της Ενάγουσας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 897/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Σ. Δίγκα για Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Κ. Χιταρίδου για Κύπρος Αθανασίου & Σία ΔΕΠΕ

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 79/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα: Ρ. Μ. Ροδοσθένους, για Εναγόμενους: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να γίνει ανταλλαγή των εγγράφων που έτυχαν αποκάλυψης μέχρι στιγμής. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Τυχόν περαιτέρω έγγραφα που θα προκύψουν, μπορούν να αποκαλυφθούν με συμπληρωματική ένορκη δήλωση εγγράφων και να δοθούν στην άλλη πλευρά μέχρι την επόμενη δικάσιμο. Τυχόν άλλα προδικαστικά αιτήματα, να προωθηθούν ως τότε.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 88/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ν. Τσιαπαλής

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσας και ο Εναγόμενος, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 06.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 168/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Δ. Ανδρέου Χ’ Σάββα, για Εναγόμενους: Γ.Η. Ηλιάδης

Αίτηση ημερομηνίας 09.11.2022 για απόφαση λόγω μη καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι και την 09.01.2023. Η αίτηση/αγωγή ορίζεται για Απόδειξη την 06.03.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου πριν από τη δικάσιμο η Έκθεση Υπεράσπισης των Εναγόμενων. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 239/2022

I-JUSTICE

ΓιαΕφεσείοντες: Soteroura Stavri-Socratous & Co LLC, γιαΕφεσίβλητη:ΑνδρέαςΒ. Ζαχαρίου& ΣίαΔΕΠΕ

Η Έφεση παραμένει για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 22.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εφεσίβλητης.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 307/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Καλλής & Καλλής ΔΕΠΕ, για ενδιαφερόμενα πρόσωπα: καμία εμφάνιση

Η αίτηση παραμένει για επίδοση στην κληρονόμο ΕΦ την 16.02.2023 ώρα 08:30. Δεν υπάρχει εμφάνιση για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Εφόσον ενημερωθεί και δεν εμφανιστεί ούτε η κληρονόμος ΕΦ, το Δικαστήριο θα προχωρήσει.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 539/2022

I-JUSTICE

Α

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Α. Μιχαήλ για Α. Κακογιάννης & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 09.11.2022 για απόφαση v. 1 λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφασηυπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης 1 ως η παράγραφοι 6(Α)(Β) της ένορκης δήλωσης, πλέον τα έξοδα της αγωγής και της αίτησης για έκδοση της απόφασης €620,00, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €30,00 έξοδα επίδοσης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 539/2022

I-JUSTICE

B

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Α. Κακογιάννης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 2/Καθ’ ου η αίτηση: αυτοπροσώπως

Αίτηση ημερομηνίας 09.11.2022 για απόφαση v. 2 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες την 06.03.2023 ώρα 08:30, Έκθεση Υπεράσπισης μέχρι τότε, έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 839/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Γ. Χ. Σιαηλή

Αίτηση ημερομηνίας 15.11.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Εκδίδεται απόφασηυπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης ως οι παράγραφοι 7(Α)(Β)(Γ) της ένορκης δήλωσης.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Συνεχιζόμενη – θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

22.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 527/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

Παράβαση σύμβασης

23.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 579/2015

Χρέος από ενοικίαση

05.12.2022

Ολοκληρώθηκε την 05.12.2022

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2015

ΧΧΧ

13.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 800/2015

Κατακράτηση εισπράξεων εισιτηρίων όπερας

13.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

12.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκ. ΑΗΚ

20.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

15.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1258/2016

Αμέλεια, οχληρία, παράβαση νόμ. καθ/ντος - εισροή νερού σε όχημα μετά από βροχή

06.12.2022

Συνεχιζόμενη