SIGNUP
  LOGIN

 

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1397/2010

Για Αιτήτρια: Μ. Καλλή (κα) για Καλλής & Καλλής ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 29.11.2022 για άδεια εκτέλεσης

 

Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η αίτηση, καμία διαταγή για έξοδα.

 

(σημ.: να ζητηθεί με ημερομηνία 19.12.2022)

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 129/2015

Για διαχείριση: Χρ. Χριστοφή, για Αιτήτρια: Ευτύχιος Πίτρος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ης η αίτηση: Α. Πολυδώρου

 

Αίτηση ημερομηνίας 23.11.2022 για παύση/αντικατάσταση διαχειρίστριας

 

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες την 15.03.2023 ώρα 08:30. Ένσταση να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες προηγουμένως. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 718/2015

Για Ενάγουσα: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Χρ. Π. Αδάμου

 

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 23.12.2022 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες. Καμία διαταγή για έξοδα. Να υπάρξει εμφάνιση με φυσική παρουσία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 888/2015

Για Ενάγουσα: AristiKorakidou-MakridouLLC, για Εναγόμενο: Μούζουρου & Νεοφύτου ΔΕΠΕ

 

Σε εξέλιξη ακροαματική διαδικασία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 999/2015

Για Ενάγουσα: Χ. Καλογήρου για Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Α. Πολυδώρου

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Βάσει της αλληλογραφίας (Τεκμ. Α), εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου ως η παράγραφος 8(Α) του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, πλέον τόκος προς 7% ετησίως από την 19.05.2015 μέχρι εξόφλησης, με δικαίωμα κεφαλαιοποίησης δύο φορές ετησίως την 30η Ιουνίου και 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, πλέον για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης για περίοδο 6 (έξι) μηνών από σήμερα. Κατά τη διάρκεια της αναστολής εκτέλεσης και ανεξάρτητα από αυτήν, η Ενάγουσα θα έχει το δικαίωμα για άμεση εγγραφή ΜΕΜΟ.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 97/2016

Για Ενάγουσα: ChryssesDemetriades& CoLLC, για Εναγόμενους: Ευστάθιος Κ. Ευσταθίου ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Αφορά σε τραπεζικό χρέος, δάνειο τακτής προθεσμίας εξασφαλισμένο με υποθήκη. Συνδέεται και με διαχείριση του 2015, όσον αφορά την μία εκ των εγγυητών. Η Ενάγουσα ζητά αναβολή της ακρόασης γιατί η συνήγορός της είναι απασχολημένη σε άλλη υπόθεση. Δυστυχώς, το αίτημα για αναβολή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με αυτό τον λόγο, οι παράλληλες υποχρεώσεις δικηγόρων στα διάφορα δικαστήρια ή άλλες δεν συνιστούν λόγο αναβολής. Το Δικαστήριο ωστόσο θα είναι απασχολημένο με άλλες υποθέσεις του 2015-2016, σήμερα και σε άμεσο χρόνο, ώστε ο επαναπρογραμματισμός της παρουσίασης της μαρτυρίας της υπόθεσης να προκύπτει ως κοινή ανάγκη. Δίδει παράλληλα τη δυνατότητα να δοθούν οδηγίες σχετικά με την ακρόαση, προς σύντμηση του χρόνου που θα χρειαστεί να αναλωθεί για την παρουσίαση της μαρτυρίας. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 10.02.2023 ώρα 10:30.

 

Οδηγίες ακρόασης

 

  1. Προϋπολογίζεται να χρειαστούν περίπου 2 δικάσιμοι, η πρώτη για τους μάρτυρες της Ενάγουσας και δεύτερη για τυχόν μαρτυρία των Εναγόντων (εάν θα προσκομιστεί). Το Δικαστήριο δεν ακούει μαρτυρία για νομικά ζητήματα (ερμηνεύει το ίδιο τις επίδικες συμφωνίες για τυχόν καταχρηστικές ρήτρες). Δεν χρειάζεται προς το παρόν να δοθούν συνεχείς ημερομηνίες.

 

  1. Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων της πλευράς της Ενάγουσας μαζί με τυχόν έγγραφα από όσα περιλαμβάνονται στην ένορκη αποκάλυψη εγγράφων ημερομηνίας 24.02.2017, ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις τους με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη (εφόσον περιλαμβάνονται στην ένορκη αποκάλυψη εγγράφων) να καταχωριστούν/να δοθούν στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο, ώστε κατά τη δικάσιμο η προφορική μαρτυρία να περιοριστεί, αν είναι δυνατόν, σε συμπληρώσεις της κυρίως εξέτασης και στην αντεξέταση των μαρτύρων. Αντίστοιχες οδηγίες θα δοθούν για τη μαρτυρία των Εναγόμενων, όταν θα οριστεί η ημερομηνία της παρουσίασής της.

 

  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να γίνει το αργότερο 10 ημέρες πριν από την έναρξη της ακρόασης.

 

  1. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα παραπομπής που προβλέπει ο Νόμος 14/60.

 

  1. Η ακρόαση να περιοριστεί στα αμφισβητούμενα θέματα, τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.
  1.  

ΔΙΑΧ. 187/2016

Διαχειρίστρια: παρούσα

 

Το ένταλμα σύλληψης ακυρώνεται. Ενόψει της καταχώρισης των ενδιάμεσων λογαριασμών, και της πληροφόρησης ότι εκκρεμεί ακόμα η μεταβίβαση του ακινήτου στους κληρονόμους, σκοπός για τον οποίο αναμένεται απαλλακτικό από τον Δήμο Πέγειας, θα δοθεί περαιτέρω χρόνος για ολοκλήρωση της διαχείρισης. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 13.06.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εντός της ίδιας προθεσμίας, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι σύμφωνα με το άρθρο 45(1) Κεφ.189, στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι μη συμπλήρωσης της διαχείρισης και οι ενέργειες που θα γίνουν. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα (σημ.: εκκρεμούν και τα έξοδα της διαχειρίστρια).  

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 628/2016

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Η.Μ. Ηλιάδης

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση, αφορά σε σχετικά μικρό τραπεζικό χρέος. Έχοντας υπόψη και τα λεγόμενα των συνηγόρων των διαδίκων, ότι συνδέονταν με άλλες αγωγές που διευθετήθηκαν και η πρόθεση είναι να διευθετηθεί, δεν θα δεσμεύσει χρόνο ακρόασης. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 15.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1018/2016

Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

 

Δεν ελήφθη κάποια επικοινωνία (?). Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 23.12.2022 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 180/2017

Για διαχείριση: Γ.Φ. Πίτρος για Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστής: απών

 

Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 12.06.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να καταχωριστούν τελικοί λογαριασμοί, εντός της ίδιας προθεσμίας, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί με βάση το άρθρο 45(1) του Κεφ.189, στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι μη συμπλήρωσης της διαχείρισης και οι ενέργειες που θα γίνουν. Για τον σκοπό αυτό, να αναφερθούν τυχόν προσπάθειες που γίνονται για αποσύνδεση του ζητήματος της διαχείρισης της περιουσίας του αποβιώσαντος από την προσπάθεια επίλυσης δια της διαχείρισης εκκρεμοτήτων ή διαφορών που σχετίζονται με την περιουσία, και να εξηγείται γιατί αυτές οι εκκρεμότητες ή διαφορές δεν μπορούν να επιλυθούν από τους κληρονόμους στους οποίους θα περιέλθει η περιουσία ή το περιουσιακό δικαίωμα ως έχει (με βάρη, υποχρεώσεις ή άλλως πώς). Οι δικηγόροι της διαχείρισης, εάν θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της διαχείρισης και στην εκτέλεση των υποχρεώσεων του διαχειριστή, μπορούν να κλητεύσουν λειτουργούς υπηρεσιών ή άλλα πρόσωπα από τα οποία αναμένουν, για να ενημερώσουν το Δικαστήριο. Να εξεταστεί τυχόν ανάγκη για συμπληρωματική απογραφή. Υπάρχει επιστολή στον φάκελο του Δικαστηρίου από το 2017 για χρέος της περιουσίας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 657/2017

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2: Στ. Κλεάνθους, για Εναγόμενη 3: αποβιώσασα

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε τραπεζικό χρέος, συνδέονταν με άλλη υπόθεση που διευθετήθηκε. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν/τι θα εκδικαστεί. Επίσης, εάν δεν διακόπηκε και θα προωθηθεί εναντίον της περιουσίας της Εναγόμενης 3 (?), να γίνουν ανάλογα διαβήματα. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 14.03.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, οι δικηγόροι που χειρίζονται την ακρόαση να εμφανιστούν για σκοπούς διαχείρισης της ακρόασης.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 238/2018

Για διαχείριση: Κ. Χ’Λαμπρής για P. Kourides& CoLLC, διαχειριστής: παρών

 

Είχαν μείνει τα αυτοκίνητα, για τα οποία υπήρχε ενδιαφέρον αγοραστή, και δύο όπλα. Πωλήθηκε το ένα αυτοκίνητο, και παραμένει το άλλο και τα όπλα. Ενόψει του ότι δεν καταχωρίστηκαν ούτε νεότεροι λογαριασμοί και θα κλείσει χρόνος, σε συνάρτηση με το ότι δεν υπάρχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία προς διαχείριση που να δημιουργούν δυσκολία, δεν μπορεί να δοθεί πολύς χρόνος. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 15.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως (εάν καταχωριστούν/εγκριθούν να μείνει εκτός πινακίου), και, εάν δεν είναι εφικτό, εντός της ίδιας προθεσμίας να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, όπου να εξηγούνται λεπτομερώς οι λόγοι μη ολοκλήρωσης της διαχείρισης και οι ενέργειες που θα γίνουν. Ο διαχειριστής να είναι παρών, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1280/2018

Για Ενάγοντες: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Α & Μ Εύζωνα

 

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (έλεγχο της προώθησής της, διαχείριση & προγραμματισμό) την 14.03.2023 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση να εμφανιστούν για τον σκοπό αυτό. Τα σημερινά έξοδα (εάν δεν έχουν ήδη εξαντληθεί) επιδικάζονται υπέρ της Εναγόμενης και εναντίον των Εναγόντων όπως θα υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 888/2019

Για Ενάγουσα: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ

 

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου, σήμερα και στον άμεσο χρόνο, υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2019, που έχουν προτεραιοποιηθεί να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων ίδιας φύσης, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 27.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Ισχύουν οι ενδεικτικοί χρόνοι της Δ.30,κ.8(γ), εκτός εάν το Δικαστήριο ορίσει διαφορετικά. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα με βάση το άρθρο 36 § 1 Ν.14/60. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα/γεγονότα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Σε περίπτωση εξώδικης διευθέτησης, το Δικαστήριο να ενημερωθεί έγκαιρα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 717/2020

Για Ενάγουσα: Ευστάθιος Κ. Ευσταθίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: Κ. Καλαβάς, για Εναγόμενο 2: Σ. Κύρου για ΓΕ

 

Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 28.11.2023 ώρα 10:30. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Ισχύουν οι ενδεικτικοί χρόνοι της Δ.30,κ.8(γ), εκτός εάν το Δικαστήριο ορίσει διαφορετικά. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα/γεγονότα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 88/2021

Για Ενάγουσα: Στέλιος Στυλιανίδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Αδάμος Χατζηχριστοδούλου & Σία ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για Οδηγίες κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Είναι ταχείας εκδίκασης. Δίδονται οδηγίες: Η Ενάγουσα να καταχωρίσει τη γραπτή της μαρτυρία εντός 30 ημερών από σήμερα. Ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τη δική της γραπτή μαρτυρία εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 14.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 717/2021

Για Ενάγουσα: MichaelKyprianou& CoLLC, για Εναγόμενο: Π. Μαρίνος

 

Αμφότερες οι πλευρές έχουν καταθέσει γραπτώς τις αγορεύσεις τους το περιεχόμενο των οποίων υιοθέτησαν χωρίς προσθήκες. Η απόφαση επιφυλάσσεται. Εάν χρειαστεί οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορεί να δοθεί ηλεκτρονικά εντός της ημέρας.

 

  1.  

ΓΕΝ. ΑΙΤ. 257/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση 1, 2, 3: Ρ. Ροδοσθένους, για Καθ’ ων η αίτηση:4, 5, 6 και 7: καμία εμφάνιση, για Καθ’ ου η αίτηση 8: μη επιδοθείσα

 

Η αίτηση παραμένει για περαιτέρω εξέταση την 14.03.2023 ώρα 08:30. Εάν δεν υπάρχει επίδοση στον Καθ’ ου η αίτηση 8, να γίνει. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, τυχόν ενστάσεις να καταχωριστούν μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 527/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα: Σ. Κλεάνθους, για Εναγόμενο: Μ. Κάιζερ

 

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Ενάγοντος. Δίδονται οδηγίες: ο Ενάγων και ο Εναγόμενος, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 14.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Συνεχιζόμενη – θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

22.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 527/2015

Τραπεζικό χρέος

23.12.2022

Θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

Παράβαση σύμβασης

23.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2015

ΧΧΧ

13.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 800/2015

Διαχείριση εισιτηρίων όπερας

13.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

10.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

16.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

20.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

15.12.2022

Συνεχιζόμενη