SIGNUP
  LOGIN

1.      

ΔΙΑΧ. 129/2005

Διαχειρίστρια: παρούσα (ηλεκτρονικά), λειτουργός Τράπεζας: παρούσα με Κ. Χριστοφόρου (ηλεκτρονικά)

 

Εκκρεμεί ακόμα η υλοποίηση συμφωνίας με την Τράπεζα και χρειάζεται περαιτέρω χρόνος. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 04.04.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, εντός της ίδιας προθεσμίας, στους οποίους να εξηγείται γιατί δεν έκλεισε η διαχείριση και οι ενέργειες που θα γίνουν για να κλείσει. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

 

2.      

ΓΕΝ. ΑΙΤ. 147/2010

Για Αιτήτρια: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για τους Καθ’ ων η αίτηση και τα ενδιαφερόμενα μέρη: Κ. Μενοίκου, παρόντες: όλοι εκτός από τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 02.09.2020

Αναφέρθηκε πως γίνονται προσπάθειες εξώδικης διευθέτησης της υπόθεσης που περιλαμβάνει και αίτημα ακύρωσης μεταβιβάσεων. Στο μεταξύ, αναμένονται στοιχεία από τον Καθ’ ου η αίτηση 1. Η αίτηση παραμένει για εξέταση/Οδηγίες την 13.06.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Ισχύουν οι ίδιες οδηγίες που δόθηκαν την προηγούμενη δικάσιμο, εάν/όταν θα χρειαστεί η εξέτασή τους, αναλαμβάνει η δικηγόρος τους να τους ειδοποιήσει. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, ο Καθ’ ου η αίτηση 1 να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για σκοπούς εξέτασής του, το αργότερο 20 ημέρες προηγουμένως.

3.      

ΓΕΝ. ΑΙΤ. 677/2013

Για Αιτήτρια: Ε. Χαραλάμπους για Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, Καθ’ ου η αίτηση: απών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 08.09.2020

Ενώ η αίτηση εκκρεμεί από το 2020, και έγινε επίμονες προσπάθειες για εξαναγκασμό της παρουσίας του Καθ’ ου η αίτηση για σκοπούς εξέτασής του, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν κατέστη εφικτό μέχρι σήμερα. Ενόψει του ότι το άρθρο 85 του Κεφ.6 δίδει τη δυνατότητα εξέτασης στην απουσία του Καθ’ ου η αίτηση, ο οποίος έχει και το βάρος να αποδείξει σε μια τέτοια διαδικασία τυχόν οικονομική αδυναμία του ή περιορισμένη δυνατότητά του προς εξήγηση των λόγων για τους οποίους δεν ανταποκρίνεται στο εξ αποφάσεως χρέος του, και έχοντας υπόψη πως με την μαρτυρία που μέχρι στιγμής έχει ενώπιον του Δικαστηρίου, και περιλαμβάνεται στην ένορκη δήλωση 08.09.2020, μαρτυρείται η οικονομική του δυνατότητα, το Δικαστήριο προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση διατάγματος για πληρωμή του εξ αποφάσεως χρέους με μηνιαίες δόσεις. Επειδή το ποσό που αναφέρεται στην ένορκη δήλωση της Αιτήτριας διαφέρει από το ποσό της αίτησης (ενδεχομένως να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος), να καταχωριστεί συμπληρωματική/περαιτέρω ένορκη δήλωση από πλευράς Αιτήτριας προς διευκρίνιση. Για τον σκοπό αυτό, η αίτηση παραμένει για περαιτέρω Απόδειξη την 27.01.2023 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία (σημ.: τα εντάλματα σύλληψης θα συνεχίσουν να εκκρεμούν μέχρι τότε).

4.      

ΑΓΩΓΗ 479/2015

Για Αιτητή: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ, Καθ’ ου η αίτηση: απών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 20.04.2022

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 04.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν/όταν θα γίνει εξέταση, ο Καθ’ ου η αίτηση να ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο του να εμφανιστεί.

5.      

ΑΓΩΓΗ 1629/2015

Για Ενάγοντα: Ν.Α. Τσιαπαλής, για Εναγόμενο: Η. Ηλιάδης

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση του Ενάγοντος για αποζημιώσεις λόγω παράνομης, κατά τη θέση του, κατάσχεσης από τη δημοτική αρχή και κατακράτησης κινητής περιουσίας του (εξοπλισμού παραδοσιακού ψησίματος σιταροπούλας) ενώ ασκούσε νόμιμα, κατά τη θέση του, το σχετικό επιτήδευμα στην Λεωφ. Αποστόλου Παύλου, η αξία της οποίας περιουσίας ανέρχεται, σύμφωνα με τη θέση του, σε €2.452,00. Η θέση του Εναγόμενου είναι πως δεν συμμορφώθηκε ο Ενάγων με τις υποδείξεις της δημοτικής αρχής, ως προς την τοποθέτησή του και παρακώλυε την τροχαία κίνηση, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε καταγγελίες και εν τέλει σε κατάσχεση. Η αξία της περιουσίας, κατά τη θέση του Εναγόμενου, είναι €726,20. Ο Εναγόμενος, για την επιστροφή των κατασχεθέντων, διεκδίκησε έξοδα μεταφοράς €150,00, που ανταπαιτεί. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 31.01.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

6.      

ΑΓΩΓΗ 177/2016

Για Ενάγουσα: Μ. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασης. Σε εξέλιξη ακροαματική διαδικασία.

7.      

ΔΙΑΧ. 187/2017

Διαχειρίστρια: παρούσα (ηλεκτρονικά), λειτουργός Τράπεζας: παρούσα με Κ. Χριστοφόρου (ηλεκτρονικά)

Εκκρεμεί ακόμα η υλοποίηση συμφωνίας με την Τράπεζα και χρειάζεται περαιτέρω χρόνος. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 04.04.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, εντός της ίδιας προθεσμίας, στους οποίους να εξηγείται γιατί δεν έκλεισε η διαχείριση και οι ενέργειες που θα γίνουν για να κλείσει. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

8.      

ΔΙΑΧ. 188/2017

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση (Ν. Τσιαπαλής), Διαχειριστής: απών

Το πρόβλημα ήταν με την ακίνητη περιουσία στις κατεχόμενες περιοχές, που είναι μέρος της πτωχευτικής περιουσίας. Είχε κληθεί ο Επίσημος Παραλήπτης, εξέθεσε τη θέση του, και με επιστολή του ημερομηνίας 13.10.2022 ενημερώνει πως οι κληρονόμοι αδυνατούν να αγοράσουν τα ακίνητα, τα οποία θα παραμείνουν στην κατοχή του Επίσημου Παραλήπτη. Ενόσω τα ακίνητα αυτά είναι εγγεγραμμένα στον αποβιώσαντα, δεν μπορεί να κλείσει η διαχείριση, εξ ου και δεν εγκρίθηκαν και σχετικοί τελικοί λογαριασμοί. Είχε δοθεί χρόνος να διευθετηθεί το ζήτημα. Το Δικαστήριο δεν έχει ενημέρωση. Δίδονται οδηγίες: Εάν δεν υπάρχουν υπό έγκριση τελικοί λογαριασμοί που θα εγκριθούν, το Πρωτοκολλητείο να ειδοποιήσει τους δικηγόρους της διαχείρισης να εμφανιστούν στο Δικαστήριο για έλεγχο την 04.04.2023 ώρα 08:30.

9.      

ΑΓΩΓΗ 387/2018

Για Ενάγοντα: Ν. Βασιλείου για ΓΕ, για Εναγόμενους: Θ. Αρέστη Τρύφωνος, Ε. Πουλλά

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Ο Ενάγων ισχυρίζεται λανθασμένη περίληψη λωρίδας γης (που θα έπρεπε να ήταν αδιέξοδο σε δημόσιο δρόμο) στην εγγραφή των Εναγόμενων που δεν συνάδει με το εν χρήσει σχέδιο. Προηγήθηκε διαδικασία διόρθωσης της εγγραφής από τον Διευθυντή του Κτηματολογίου, η απόφασή του επικυρώθηκε πρωτόδικα, αλλά κατ’ έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώθηκε κι εκείνη και η πρωτόδικη απόφαση, υποδεικνύοντας, το Ανώτατο Δικαστήριο, το ένδικο μέσο της αγωγής. Πρόκειται για μια προσπάθεια και μια διαφορά που ανατρέχει στο 1984 και το Δικαστήριο θεωρεί πως θα πρέπει πλέον να προτεραιοποιηθεί και να επιλυθεί. Μη γνωρίζοντας, όμως, την ακρόαση της συγκεκριμένης υπόθεσης και το περιεχόμενό της στο πρόγραμμά του το Δικαστήριο για σήμερα, προγραμμάτισε τη συνέχιση της ακρόασης άλλης υπόθεσης, ώστε η ακρόαση της συγκεκριμένης υπόθεσης να χρήζει επαναπρογραμματισμού, επισημαίνεται όμως η ανάγκη να ακουστεί χωρίς επιπλέον καθυστέρηση. Η αγωγή παραμένει για προγραμματισμό της Ακρόασής της (να γίνει ανάλογη διαχείριση και να δηλωθούν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, που φαίνεται να υπάρχουν, ώστε να υπολογιστεί ο χρόνος προφορικής μαρτυρίας που θα χρειαστεί) την 17.02.2023 ώρα 08:30. Να εμφανιστούν οι δικηγόροι που θα χειριστούν την ακρόαση με φυσική παρουσία. Έξοδα στην πορεία.

10.   

ΑΓΩΓΗ 208/2020

Για Ενάγουσα: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1, 2 και 4: Κ. Μενοίκου, Εναγόμενος 3: αποβιώσας

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 04.04.2023 ώρα 08:30. Στο μεταξύ, να γίνουν τα διαβήματα που χρειάζονται για την προώθηση της αγωγής εναντίον της περιουσίας του Εναγόμενου 3, εάν θα προωθηθεί εναντίον της.

11.   

ΑΓΩΓΗ 627/2021

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1, 3 και 4: Κ. Α. Πρωτοπαπάς

Ο χρόνος καταχώρισης της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και του ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων/σύνοψης μαρτυρίας από πλευράς Εναγόμενων 1, 3 και 4 επεκτείνεται μέχρι σήμερα. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 06.12.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

12.   

ΑΓΩΓΗ 1279/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Λεάνδρου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 27.12.2022 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και ανανέωση κλητηρίου

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι, υπό όσα εκτέθηκαν και είναι ενώπιον του Δικαστηρίου, μπορεί να επιτραπεί η επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στους Εναγόμενους 2 και 3 και για τον σκοπό αυτό να παραταθεί η ισχύς του κλητηρίου εντάλματος. Οι Εναγόμενοι 2 και 3 διαμένουν σε γνωστή διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αγγλία, τούτο σημαίνει πως υπάρχει υποχρέωση εφαρμογής της πολυμερούς διακρατικής Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις, που έχουν συμβληθεί τα εμπλεκόμενα κράτη. Η εφαρμογή της Σύμβασης δεν εμποδίζει την ευχέρεια να απευθυνθούν άμεσα ταχυδρομικώς δικαστικές πράξεις σε πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει ενστεί στο άρθρο 10(α) της Σύμβασης και δεν υπάρχουν πρόσθετες διευκρινίσεις όσον αφορά την Αγγλία. Η επίδοση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (που δεν περιλαμβάνεται ξεκάθαρα στην έννοια του ταχυδρομείου του άρθρου 10(α) της Σύμβασης), επίσης, δεν φαίνεται να απαγορεύεται με βάση οποιαδήποτε διεθνή σύμβαση. Αμφότεροι οι τρόποι επίδοσης που έχουν προταθεί κρίνονται ικανοποιητικοί για να φέρουν σε γνώση των Εναγόμενων 2 και 3 την αγωγή, και δεν αντιτίθενται σε αμφότερα τα διαδικαστικά πλαίσια στην Αγγλία και στην Κύπρο. Ως εκ των ανωτέρω:

Α. Ο χρόνος για την υποβολή αίτησης και για την ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

 

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

 

Γ. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στους Εναγόμενους 2 και 3.

Δ. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στους Εναγόμενους 2 και 3 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με όλους τους ακόλουθους τρόπους, που συμφωνούν με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις:

(α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost (Courier Service) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Ε της αίτησης, και

 

(β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παράγραφο Δ της αίτησης.

Ε. Ο χρόνος εμφάνισης των Εναγόμενων 2 και 3 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτούς με τον καθορισμένο στο παρόν διάταγμα τρόπο.

ΣΤ. Σε περίπτωση παράλειψης των Εναγόμενων 2 και 3 να εμφανιστούν στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία τους, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτούς, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με οποιονδήποτε εκ των καθορισμένων σε αυτό το διάταγμα τρόπων.

Ζ. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 2 και 3.

13.   

ΑΓΩΓΗ 1287/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Λεάνδρου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 27.12.2022 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και ανανέωση κλητηρίου

Για τους λόγους που εξηγούνται στο πλήρες πρακτικό:

Α. Ο χρόνος για την υποβολή αίτησης και για την ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

 

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

 

Γ. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στους Εναγόμενους 2 και 3.

Δ. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στους Εναγόμενους 2 και 3 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με τον ακόλουθο τρόπο, που συμφωνεί με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις:

(α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost (Courier Service) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Δ της αίτησης.

Ε. Ο χρόνος εμφάνισης των Εναγόμενων 2 και 3 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτούς με τον καθορισμένο στο παρόν διάταγμα τρόπο.

ΣΤ. Σε περίπτωση παράλειψης των Εναγόμενων 2 και 3 να εμφανιστούν στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία τους, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτούς, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με τον καθορισμένο σε αυτό το διάταγμα τρόπο.

Ζ. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 2 και 3.

14.   

ΠΣΑ 8/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για σύμβουλο αφερεγγυότητας και ενδιαφερόμενο μέρος (χρεώστρια): Χ. Σιαηλής

Αίτηση ημερομηνίας 17.05.2022 για ακύρωση επαλήθευσης

Αμφότερες οι πλευρές έχουν καταθέσει γραπτές αγορεύσεις, περιοριζόμενοι στα κείμενα. Η απόφαση επιφυλάσσεται.

Για Αιτήτρια: Χ. Σιαηλής

Αιτήσεις ημερομηνίας 25.11.2022 για παράταση και για επιβολή

Ενόψει της εκκρεμότητας διαδικασίας ελέγχου της νομιμότητας και ορθότητας της απόφασης επαλήθευσης από το Δικαστήριο, στην οποία επιφυλάχθηκε ήδη απόφαση του Δικαστηρίου, δεν θα επιβληθεί προς το παρόν το ΠΣΑ που έχει ετοιμαστεί, κατ’ επέκταση δεν θα επεκταθεί το προστατευτικό διάταγμα για σκοπούς επιβολής με βάση αίτηση της χρεώστριας. Αμφότερες οι αιτήσεις θα οριστούν με/μετά από την απόφαση στην αίτηση της πιστώτριας για ακύρωση της επαλήθευσης, αναλόγως του αποτελέσματός της.

15.   

ΠΑΡ/ΜΠΗ 27/2022

I-JUSTICE

Για Απαιτητή: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Στις παραπομπές, δεν εφαρμόζεται η Δ.30 ΚΠΔ, και λόγω της φύσης τους (το Δικαστήριο καθορίζει την καταβλητέα αποζημίωση), δεν χρειάζεται ίδια προδικασία ως στις αγωγές ή άλλες διαδικασίες. Ενόψει του ότι η παρ/μπή σχετίζεται με άλλες παρ/μπές, τις 25/2023, 26/2023 και 7/2023, και αναφέρθηκε η πρόθεση από πλευράς Απαλλοτριούσας Αρχής να γίνει αίτηση για συνένωση, ωστόσο ακόμα δεν είναι όλες σε στάδιο συνένωσης, δεν θα δοθούν οποιεσδήποτε οδηγίες προς το παρόν, αλλά θα δοθεί χρόνος, για να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός. Η παρ/μπή παραμένει για Οδηγίες την 04.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.        

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

2.        

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

3.        

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

13.02.2023

Πρέπει να περατωθεί

4.        

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

5.        

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

20.01.2023

Θα διευθετηθεί

6.        

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

27.01.2023

Συνεχιζόμενη

7.        

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

8.        

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

9.        

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

08.02.2023

Συνεχιζόμενη

10.     

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

09.02.2023

Συνεχιζόμενη

11.     

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

17.02.2023

28.02.2023

Συνεχιζόμενη

12.     

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

19.01.2023

Συνεχιζόμενη

13.     

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

17.01.2023

Συνεχιζόμενη

14.     

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη