SIGNUP
  LOGIN
     

1.      

ΑΓΩΓΗ 1378/2002

Για Αιτήτρια: Α.Χ. Ανδρέου

Αίτηση ημερομηνίας 09.01.2023 για άδεια εκτέλεσης

Στην ένορκη δήλωση που συνοδεύει την αίτηση δεν αναφέρεται η λήψη οποιωνδήποτε μέτρων εκτέλεσης. Δίδεται άδεια για καταχώριση συμπληρωματικής ένορκης δήλωσης, για να αναφερθούν τυχόν μέτρα εκτέλεσης που έχουν ληφθεί και οι λόγοι μη εκτέλεσης. Η αίτηση ορίζεται για περαιτέρω εξέταση την 23.02.2023 ώρα 08:30. Συμπληρωματική ένορκη δήλωση να καταχωριστεί το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως.

2.      

ΑΓΩΓΗ 697/2003

Για Αιτήτρια: Α.Χ. Ανδρέου

Αίτηση ημερομηνίας 09.01.2023 για άδεια εκτέλεσης

Στην ένορκη δήλωση που συνοδεύει την αίτηση δεν αναφέρεται η λήψη οποιωνδήποτε μέτρων εκτέλεσης. Δίδεται άδεια για καταχώριση συμπληρωματικής ένορκης δήλωσης, για να αναφερθούν τυχόν μέτρα εκτέλεσης που έχουν ληφθεί και οι λόγοι μη εκτέλεσης. Η αίτηση ορίζεται για περαιτέρω εξέταση την 23.02.2023 ώρα 08:30. Συμπληρωματική ένορκη δήλωση να καταχωριστεί το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως.

3.      

ΔΙΑΧ. 308/2006

Για Διαχείριση: Χαραλάμπους Ε. για Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: παρούσα

Η διαχειρίστρια ενημερώνει πως υπάρχει το θέμα του ενυπόθηκου δανείου του αποβιώσαντος σε σχέση με τη μόνιμη κατοικία, γίνονται προσπάθειες διευθέτησης, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, λόγω αύξησης του χρέους, ο πιστωτής προσπαθεί να προβεί σε εκποίηση. Τα όπλα μεταβιβάστηκαν. Οι μετοχές εκκρεμούν. Επειδή δεν έχουν καταχωριστεί λογαριασμοί, δεν μπορεί να δοθεί ο πολύς χρόνος, το θέμα είναι θέμα συμμόρφωσης με τον νόμο. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 24.04.2023 ώρα 08:30. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Αν κρίνουν οι δικηγόροι της διαχείρισης ότι βοηθά στο να συμπληρωθεί η διαχείριση, μπορούν να κλητεύσουν λειτουργό από τις υπηρεσίες του πιστωτή. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

4.      

ΑΓΩΓΗ 2309/2010

Για Αιτητή: Α. Ζύμπηλος

Αίτηση ημερομηνίας 05.01.2023 για άδεια εκτέλεσης

Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η παράγραφος Α της αίτησης, καμία διαταγή για έξοδα.

5.      

ΑΓΩΓΗ 577/2015

Για Ενάγουσα: Γ. Σιαηλής, για Εναγόμενη: Κ. Σιαηλής

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για κατ’ ισχυρισμό υπόλοιπο συμφωνίας εκτέλεσης πρόσθετων εξωτερικών εργασιών σε έργο. Η Εναγόμενη δεν αρνείται πως υπήρξε συμφωνία για εκτέλεση πρόσθετων εξωτερικών εργασιών, αλλά λέει πως η Ενάγουσα δεν εκτέλεσε όλες τις πρόσθετες εργασίες με βάση τη συμφωνία, ώστε η Εναγόμενη να είχε επιβαρυνθεί πρόσθετα ποσό που ανταπαιτεί. Έχοντας υπόψη όσα έχουν αναφερθεί, σε συνάρτηση με τη φύση της υπόθεσης, που αφορά ιδίως σε τεχνικά ζητήματα, και με δεδομένο ότι η ακρόαση της υπόθεσης έχει ήδη αρχίσει, είναι θέμα περαιτέρω προγραμματισμού η παρουσίαση της προφορικής μαρτυρίας της υπόθεσης, προγραμματισμού που θα γίνει δίδοντας παράλληλα το περιθώριο για τυχόν άλλη εξέλιξη, που ενθαρρύνεται να υπάρξει. Η αγωγή ορίζεται για συνέχιση της ακρόασης της την 14.02.2023 ώρα 10:30. Υπολογίζεται ότι, σε περίπτωση που θα προχωρήσουμε με περαιτέρω ακρόαση, θα χρειαστούν περίπου 3 δικάσιμοι, δεν είναι εφικτό να δοθούν εκ των προτέρων ημερομηνίες. Αν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθούν στην άλλη πλευρά μαζί με τα έγγραφα που θα κατατεθούν το αργότερο την προηγούμενη. Εάν θα διευθετηθεί η υπόθεση, να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, για να διατεθεί η ημερομηνία.

6.      

ΑΓΩΓΗ 497/2018

Για Ενάγουσα: Ι. Κουκούνη

Αίτηση ημερομηνίας 16.05.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης εμφάνισης

Η αγωγή εκκρεμεί ήδη από το 2018 και ήδη δόθηκε και από το Δικαστήριο περαιτέρω χρόνος, μηνών, λέγοντας δύο φορές πως ήταν η τελευταία φορά. Ο χρόνος για την απόδειξη της αγωγής/αίτησης επεκτείνεται μέχρι και την 23.02.2023. Δίδονται οδηγίες στο Πρωτοκολλητείο: Εάν μέχρι και την 23.02.2023 δεν καταχωριστεί από την Ενάγουσα ένορκη δήλωση απόδειξης στον φάκελο του Δικαστηρίου, το Πρωτοκολλητείο να θεωρήσει την αγωγή διαγραφείσα λόγω μη προώθησής της. Νοείται, εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ένορκη δήλωση απόδειξης, ή εάν καταχωριστεί σημείωμα εμφάνισης στην αγωγή, η αγωγή τότε να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

7.      

ΑΓΩΓΗ 1339/2018

Για Ενάγοντα: Χ’ Θεοδοσίου για Λ. Γεωργίου, για Εναγόμενους: Σ. Σοφοκλέους για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €2.000,00 (που αφορά γενικές και ειδικές αποζημιώσεις), πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (23.01.2023), πλέον τα έξοδα ως έχουν συμφωνηθεί στο ποσό των €1.300,00, πλέον Φ.Π.Α, πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (23.01.2023). Αν τα ποσά των €2.000,00 για την απαίτηση και €1.300,00 πλέον Φ.Π.Α. για τα έξοδα πληρωθούν εντός 20 ημερών από σήμερα, η απόφαση θα θεωρείται εξοφληθείσα (δηλαδή δεν θα οφείλεται οποιοσδήποτε τόκος ή πρόσθετα έξοδα σύνταξης). Η ημερομηνία 26.06.2023 ακυρώνεται.

8.      

ΔΙΑΧ. 389/2019

Για διαχείριση: Ανδρέας Σάββα & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, εκτελεστής: απών

Ένορκη δήλωση επίδοσης ειδοποίησης σημειώνεται ως Τεκμ. Α. Ενόψει της μη καταχώρισης λογαριασμών, παρόλο που υπάρχει σήμερα προφορική ενημέρωση, δεν μπορεί να δοθεί πολύς χρόνος, για συμμόρφωση με τον νόμο. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 24.04.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί, κι αν δεν είναι εφικτό ενδιάμεσοι λογαριασμοί, να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Ενόψει του ότι ο εκτελεστής εκπροσωπείται και δηλώνεται ότι πως θα υπάρξει συμμόρφωση, προς το παρόν δεν κρίνεται αναγκαίο να εκδοθεί κάποιο ένταλμα σύλληψης, να ειδοποιηθεί από τους δικηγόρους του για την ημερομηνία και να είναι παρών με την ίδια κλήση, εάν ζητηθεί.

9.      

ΔΙΑΧ. 398/2019

Για διαχείριση: Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους, ΜΡ. Θεοφάνους

Είχαν καταχωριστεί ενδιάμεσοι λογαριασμοί τον Σεπτέμβριο του 2022, εξηγώντας ότι αναμένεται το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας από την αρμόδια αρχή στην Αγγλία, για να εκδοθεί το φοροαπαλλακτικό και να προχωρήσει η διανομή, υπάρχουν μόνον τραπεζικοί λογαριασμοί. Καταχωρίστηκαν και σήμερα νεότεροι λογαριασμοί (δεν είναι στον φάκελο του Δικαστηρίου), στους οποίους αναφέρεται η εξέλιξη, ότι παραδόθηκαν στοιχεία στο τμήμα φορολογίας, ακόμα αναμένεται το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 11.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν / εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εντός της ίδιας προθεσμίας, επειδή θα έχει παρέλθει η εξαμηνία, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν θα έχει συμπληρωθεί η διαχείριση και οι ενέργειες που γίνονται για να συμπληρωθεί.

10.   

ΔΙΑΧ. 407/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση (Σωτήρης Αργυρού & Συνεταίροι ΔΕΠΕ), διαχειριστής/εκτελεστής: απών

Η διαχείριση τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου γιατί δεν καταχωρίστηκαν απογραφή και λογαριασμοί περιουσίας, για να ελέγξει τους λόγους μη συμμόρφωσης, για σκοπούς επιβολής ποινής. Η ειδοποίηση προς τον εκτελεστή δεν επιδόθηκε. Ειδοποιούνται από το Δικαστήριο οι δικηγόροι της διαχείρισης να εμφανιστούν κατά την πιο κάτω ημερομηνία και ώρα. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 24.04.2023 ώρα 08:30.

11.   

ΔΙΑΧ. 458/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση (Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ), διαχειριστής: απών

Η διαχείριση τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου γιατί δεν καταχωρίστηκαν λογαριασμοί περιουσίας, για να ελέγξει τους λόγους μη συμμόρφωσης, για σκοπούς επιβολής ποινής. Ένορκη δήλωση επίδοσης ειδοποίησης σημειώνεται ως Τεκμ. Α. Η ώρα είναι 12:15. Δεν υπάρχει εμφάνιση του διαχειριστή και η εμφάνισή του είναι απαραίτητη για σκοπούς συμμόρφωσης με τον νόμο. Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης του διαχειριστή, το οποίο να μην εκτελεστεί προς το παρόν. Ειδοποιούνται οι δικηγόροι της διαχείρισης από το Δικαστήριο. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 24.04.2023 ώρα 08:30.

12.   

ΑΓΩΓΗ 568/2019

Για Ενάγουσα: Α. Γ. Ζύμπηλος, για Εναγόμενη: Ν. Τσιαπαλής

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για €4.455,36 ως αμοιβή που ισχυρίζεται η Ενάγουσα πως παρείχε στην Εναγόμενη. Η Εναγόμενη αρνείται τις θέσεις της Ενάγουσας, έχει άλλους ισχυρισμούς ως προς τη συμφωνία, και ανταπαιτεί θεραπείες. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2018 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 05.12.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

13.   

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 28/2020

Για Αιτήτρια: Αθανασίου για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Χ. Σιαηλής για Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ, για ενδιαφερόμενα πρόσωπα: καμία εμφάνιση

Η πλευρά της Αιτήτριας ανέφερε πως περιορίζεται, όσον αφορά τη μαρτυρία, σε ό,τι έχει ήδη καταχωριστεί (αρχική και συμπληρωματική ένορκη δήλωση), ενώ προσκόμισε και τις δημοσιεύσεις. Οι δημοσιεύσεις έγιναν σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου. Δεν υπάρχει εμφάνιση οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου προσώπου. Ενόψει της αναφοράς του κ. Σιαηλή ότι δεν είχαν επιδοθεί οι συμπληρωματικές ένορκες δηλώσεις και της αναφοράς της κυρίας Αθανασίου ότι αποστέλλονται σήμερα ηλεκτρονικά, η πλευρά της Καθ’ ης η αίτηση, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει τυχόν περαιτέρω δική της μαρτυρία με ένορκη δήλωση. Η αίτηση ορίζεται για εξέταση/αγορεύσεις την 24.04.2023 ώρα 08:30. Οι αγορεύσεις μπορούν, εάν συμφωνούν και οι δύο πλευρές, να γίνουν γραπτώς και να σταλούν ηλεκτρονικά. Έξοδα στην πορεία.

14.   

ΑΓΩΓΗ 529/2020

Για Ενάγουσα: Ν. Νικήτα για Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 2: Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Δεν παραλήφθηκε από το Δικαστήριο ηλεκτρονική επικοινωνία από πλευράς Εναγόμενων 1 και 2 (?), προς αποκλεισμό λάθους στην επικοινωνία, δίδονται προς το παρόν οδηγίες. Η αγωγή είναι ορισμένη για οδηγίες αναφορικά με την απαίτηση. Δίδονται οδηγίες: Η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι 1 και 2, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκες δηλώσεις αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για περαιτέρω Οδηγίες την 24.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Να υπάρξει εμφάνιση με ηλεκτρονική ή φυσική παρουσία.

15.   

ΑΓΩΓΗ 548/2020

Για Ενάγοντα: Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 1: αυτοπροσώπως, για Εναγόμενη 2: G. Hadjineophytou & Co LLC

Ο Εναγόμενος 1, που εμφανίζεται αυτοπροσώπως, δεν καταχώρισε ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων. Είχε δοθεί χρόνος για να διορίσει δικηγόρο, για να τον συμβουλεύσει ως προς το ζήτημα, καθότι δεν ξέρει εάν και ποιους μάρτυρες πρέπει να καλέσει και πώς να το πράξει. Ο Εναγόμενος 1 δηλώνει στο Δικαστήριο σήμερα, για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία, πως μάρτυρας της δικής του υπόθεσης θα είναι ο ίδιος, για να αναφέρει όσα γνωρίζει για το επίδικο περιστατικό, και επιφυλάσσει το δικαίωμά του για οποιονδήποτε άλλο μάρτυρα, εάν καταστεί αναγκαίο μέσα από τη διαδικασία. Η δήλωση αυτή του Εναγόμενου 1, παρόλο που είναι κατ’ εφαρμογή του οικείου διαδικαστικού κανονισμού, ικανοποιεί το Δικαστήριο. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 11.12.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον του Ενάγοντος ή του Εναγόμενου 2.

16.   

ΑΓΩΓΗ 687/2020

Για Ενάγουσα και εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους: Γρ. Χριστοδουλίδης, για Εναγόμενο και εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντα: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν εντοπίζονται ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από την Ενάγουσα και τους εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους, ούτε ονομαστικοί κατάλογοι μαρτύρων. Η Ενάγουσα και οι εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενοι, εντός περαιτέρω 20 ημερών από σήμερα, να προβούν στην καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Δίδονται εκ νέου οδηγίες για ονομαστικούς καταλόγους μαρτύρων: (α) εντός 20 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα αναφορικά με την απαίτηση, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι και εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντες να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα αναφορικά με την υπεράσπιση και την ανταπαίτηση εντός περαιτέρω 20 ημερών, (γ) ακολούθως, οι εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενοι, εάν θα προσκομίσουν περαιτέρω μαρτυρία, να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας αναφορικά με την υπεράσπιση στην ανταπαίτηση εντός περαιτέρω 20 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 24.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Εναγόμενου και εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντος. Η εμφάνιση την 24.04.2023 να γίνει με φυσική παρουσία.

17.   

ΑΓΩΓΗ 259/2021

Για Ενάγουσα: Α. Αθανασίου για Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 23.09.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Απόφαση που επιφυλάχθηκε εκδίδεται συνοπτικά. Μέχρι στιγμής, στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει εμφάνιση των Εναγόμενων 1 και 2, ενώ σε αυτούς έγινε επίδοση της αγωγής με υποκατάστατη επίδοση. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε από την Ενάγουσα, σε συνάρτηση με την ήδη υφιστάμενη δικαστική απόφαση ημερομηνίας 27.10.2021, και ικανοποιούμαι ότι, με τη μαρτυρία της Ενάγουσας, που πάντως μένει αναντίλεκτη, αποδεικνύεται η απαίτησή της για το ποσό των €4.436,94, στο οποίο περιορίστηκε και η αγωγή της. Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €4.436,94 πλέον νόμιμος τόκος πλέον για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο στην κλίμακα €2.000,00 - €10.000,00.

18.   

ΑΓΩΓΗ 449/2021

Για Ενάγουσα: Λάμπρου για Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Κων/νου για Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €5.000,00 (που περιλαμβάνει γενικές και ειδικές), πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα (23.01.2023), πλέον €3.150,00, περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α., πλέον νόμιμος τόκος από σήμερα, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

19.   

ΑΓΩΓΗ 687/2021

Για Αιτητές: Χ’Νικολάου Γ για Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση: απόντες

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 12.12.2022

Ένορκες δηλώσεις επίδοσης στους Καθ’ ων η αίτηση 1 και 2 σημειώνονται ως Τεκμήρια Α και Β αντίστοιχα, είναι νομότυπες. Η ώρα είναι 09:05. Οι Καθ’ ων η αίτηση 1και 2 είναι απόντες. Ενόψει του ότι στο παρόν στάδιο είναι αναγκαία η παρουσία τους για σκοπούς εξέτασής τους σύμφωνα με τον νόμο, και το Δικαστήριο έχει τη δυνατότητα εξαναγκασμού της παρουσίας τους για τον σκοπό αυτό, εκδίδονται εντάλματα σύλληψης των Καθ’ ων η αίτηση 1 και 2. Ενόψει επικοινωνίας με τους συνήγορους των Αιτητών, προς το παρόν να μην εκτελεστούν. Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 17.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

20.   

ΑΓΩΓΗ 1167/2021

Για Ενάγουσα: Χρ. Κων/νου για Χριστιάνα Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρ. Μενελάου για Χρίστος Μενελάου & Σία ΔΕΠΕ

Ο χρόνος για την καταχώρισης της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων της Ενάγουσας επεκτείνεται μέχρι και σήμερα (ημερομηνία καταχώρισης). Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 24.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

21.   

ΑΓΩΓΗ 47/2022

Για Αιτητή: αυτοπροσώπως, για Καθ’ ων η αίτηση: Α. Neophytou & Co LLC

Αίτηση ημερομηνίας 14.11.2022 για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Αντίγραφό της παραδίδεται στα μέρη. Για τους λόγους που εξηγούνται στο κείμενο της απόφασης, η αίτηση δεν μπορεί να επιτύχει και απορρίπτεται, με έξοδα, ακολουθώντας τον κανόνα σε σχέση με τα έξοδα, υπέρ των Καθ’ ων η αίτηση και εναντίον του Αιτητή, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

22.   

ΑΓΩΓΗ 48/2022

Για Αιτητή: Ι. Κουκούνη

Αίτηση ημερομηνίας 30.12.2022 για αναστολή εκτέλεσης εντάλματος κατάσχεσης κινητών

Δίδονται οδηγίες, η αίτηση να επιδοθεί στην Καθ’ ης η αίτηση. Η αίτηση ορίζεται για επίδοση την 02.02.2023 ώρα 08:30 (που είναι ορισμένη και η κυρίως αίτηση).

23.   

MENTAL 28/2022

I-JUSTICE

Για Αιτητή: Α. Ν. Νικολάου

Η αναφορά είναι πως έχουν γίνει οι επιδόσεις, δεν έχουν αναρτηθεί, θα αναρτηθούν. Επίσης, ότι ο αιτητής/προτεινόμενος διαχειριστής (αδελφός) άλλαξε γνώμη σε σχέση με το να οριστεί ο ίδιος διαχειριστής, και υπάρχει πρόθεση να οριστεί η μητέρα του Καθ’ ου η αίτηση. Η αίτηση παραμένει για εξέταση την 23.02.2023 ώρα 8:30. Τυχόν συμπληρωματική / περαιτέρω ένορκη δήλωση, να καταχωριστεί μέχρι τότε.

24.   

ΠΑΡ/ΜΠΗ 49/2022

I-JUSTICE

Για Απαιτητή/αιτητή: Α. Χαραλαμπίδου, για Απαλλοτριούσα Αρχή/καθ’ ης η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 15.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης επεκτείνεται μέχρι και την 28.02.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 07.04.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου προηγουμένως η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία.

25.   

ΕΦΕΣΗ 227/2022

I-JUSTICE

Α

Για Εφεσείουσα/Αιτήτρια: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητους 1, 2, 3 : καμία εμφάνιση, για Εφεσίβλητη 4: καμία εμφάνιση, για ενδιαφερόμενο μέροςΕΚΓ Πάφου: Α. Λεωνίδου για ΝΥ

Η Έφεση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 24.04.2023 ώρα 08:30. Τυχόν ένσταση του ενδιαφερόμενου μέρους, να καταχωριστεί μέχρι την 24.03.2023, έξοδα στην πορεία. Να παρέλθει χρόνος για τυχόν εμφάνιση της Εφεσίβλητης 4, χωρίς έξοδα γι’ αυτήν.

26.   

ΕΦΕΣΗ 227/2022

I-JUSTICE

B

Για Εφεσείουσα/Αιτήτρια: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητη 4/Καθ’ ης η αίτηση

Αίτηση ημερομηνίας 29.08.2022 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινά διατάγματα ημερομηνίας 31.08.2022

Η αίτηση παρέμεινε να εκκρεμεί για την Καθ’ ης η αίτηση 4. Ενόψει της διαδικασίας υποκατάστατης επίδοσης, η αίτηση και τα προσωρινά διατάγματα παραμένουν για εξέταση την 24.04.2023 ώρα 08:30. Τα προσωρινά διατάγματα παραμένουν σε ισχύ.

27.   

ΕΦΕΣΗ 228/2022

I-JUSTICE

Για Εφεσείοντες: Σ. Σάββα, για Εφεσίβλητους: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για ενδιαφερόμενο μέρος: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Η Έφεση ορίζεται για Οδηγίες την 24.04.2023 ώρα 08:30, ένσταση να καταχωριστεί μέχρι την 24.03.2023, έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Εφεσειόντων.

28.   

ΑΓΩΓΗ 387/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Γεώργιος Γ. Κωνσταντίνου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 28.12.2022 για απόφαση v. 1, 2, 3 λόγω μη εμφάνισης

Η αίτηση/αγωγή παραμένει για απόδειξη την 31.01.2023 ώρα 08:30 (σημ.: ας γίνει χρήση φωτοαντιγράφων, εξηγώντας πού βρίσκονται τα πρωτότυπα).

29.   

ΑΓΩΓΗ 788/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Στυλιανός Ν. Χριστοφόρου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 05.10.2022 για ενδιάμεσες θεραπείες και προσωρινά διατάγματα ημερομηνίας 07.10.2022

Η αίτηση παραμένει για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 03.02.2023 ώρα   08:30. Τα προσωρινά   διατάγματα παραμένουν σε ισχύ. Έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον της Ενάγουσας/Αιτήτριας.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά/συνεχιζόμενες

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.        

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

2.        

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

3.        

Αγωγή 577/2015

Συμβατική διαφορά

14.02.2023

Συνεχιζόμενη

4.        

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

13.02.2023

Πρέπει να περατωθεί

5.        

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

6.        

Αγωγή 1389/2015

Κτηματομεσιτικά

22.02.2023

Συνεχιζόμενη

7.        

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

27.01.2023

Συνεχιζόμενη

8.        

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

9.        

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

10.     

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

08.02.2023

Συνεχιζόμενη

11.     

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

09.02.2023

Συνεχιζόμενη

12.     

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

17.02.2023

28.02.2023

Συνεχιζόμενη

13.     

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

21.02.2023

Συνεχιζόμενες

14.     

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη

15.     

Αγωγή 1089/2017

Δάνειο μεταξύ συγγενών από το 1995

01.03.2023

Ηλικιωμένος Ενάγων