SIGNUP
  LOGIN

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Λάρνακας ενημερώνουν τα μέλη τους ότι κατόπιν συνεννόησης με την Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας – Αμμοχώστου έχει αναρτηθεί κατάλογος με τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων των Επαρχιακών Δικαστών του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και Αμμοχώστου στις ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Συλλόγων.

 

Συστήνεται σε όλους  τους συναδέλφους όπως επικοινωνούν  με το Δικαστήριο τέσσερις (4)  τουλάχιστονημέρες προηγουμένως  και να υποβάλλουν οποιοδήποτε τυχόναίτημα τους γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείουκαι το Δικαστήριο θα δίδει τις κατάλληλες οδηγίες ώστε η υπόθεση να προχωρά χωρίς την παρουσία των διαδίκων εκτός αν το Δικαστήριο διατάξει διαφορετικά.

 

Παράκληση μας όπως στα μηνύματα τους οι Συνάδελφοι καταγράφουν τον αριθμό της υπόθεσης, το Δικαστήριο ενώπιον του οποίου είναι ορισμένη η υπόθεση (Ε.Δ Λάρνακας ή Ε.Δ Αμμοχώστου) την ημερομηνία που είναι ορισμένη και τα ονόματα των δικηγόρωνπου εμφανίζονται στην υπόθεση.

 

Συστήνεται επίσης η προηγούμενη συνεννόηση των Δικηγόρων με όλους τους αντιδίκους σε σχέση με την πορεία της υπόθεσης και κατόπιν να υποβάλλουν τα όποια αιτήματα τους στο Δικαστήριο. 

 

Παράκληση μας όπως αποφεύγεται η χρήση των τηλεφωνικών γραμμών εκτός από ειδικές περιπτώσεις αφού τα Δικαστήρια θα απαντούν δια μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Η ως άνω διαδικασία θα διευκολύνει το έργο όλων και θα εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο τόσο για τα Δικαστήρια όσο και για τους ίδιους τους Δικηγόρους.

 

Σταύρος Γ. Μαυρομάτης                                          Βάσος Θεοδώρου 

Πρόεδρος                                                                 Πρόεδρος  

Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου                        Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας.