Το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), σε συνεργασία με τον Κλάδο Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας, διοργανώνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 την ετήσια διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “IPforYOU Cyprus”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συζήτηση θεμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας όσο αφορά πρωτοβουλίες που απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μια ευρεία ομάδα χρηστών του συστήματος Διανοητικής Ιδιοκτησίας όπως δικηγόρους, επιχειρηματίες, λογιστές, δημιουργούς κ.λπ. Η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Θα αποσταλεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το ΓΔΙΕΕ σε όσους συμμετέχοντες το ζητήσουν.

Η εκδήλωση αντιστοιχεί σε 2 μονάδες CPD για τους επαγγελματίες που θα την παρακολουθήσουν πλήρως. Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να δηλώνουν στην ιστοσελίδα εγγραφής τον αριθμό εγγραφής τους στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ή σε άλλο οργανισμό. Παρακαλούνται επίσης οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση να συνδεθούν αναγράφοντας στην πλατφόρμα Zoom το πλήρες όνομα τους για σκοπούς ταυτοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22404357.

b_ipforyoucy2023_002_03082023big.jpg