SIGNUP
  LOGIN

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης ημερ. 15/4/2022 αναφορικά με την ετοιμασία του διαδικτυακού προγράμματος «Νέοι Θεσμοί Πολιτικής Δικονομίας στην Κύπρο», σας ενημερώνουμε ότι το εν λόγω πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.

Τον συντονισμό της ετοιμασίας του προγράμματος, σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και τη Σχολή Δικαστών, ανέλαβε ο Γραμματέας του ΠΔΣ κ. Νικόλας Τσαρδελλής. 

Με αυτή την ευκαιρία, ο ΠΔΣ εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Ραφαέλλα Χατζηκυριάκου, εκπρόσωπο του HELP (Human Rights Education for Legal Professionals) και του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το συντονισμό και την υποστήριξη στην ετοιμασία και μετάφραση του προγράμματος.

Τα κείμενα, τα οποία περιλαμβάνονταν στο αρχικό πρόγραμμα έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και έχουν προστεθεί ελληνικοί υπότιτλοι στις βιντεοσκοπήσεις, όπου οι ξένοι εμπειρογνώμονες επεξηγούν τον τρόπο εφαρμογής των Νέων Θεσμών. 

Υπενθυμίζεται, ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα οποτεδήποτε επιθυμείτε.

1. Για τη δημιουργία λογαριασμού HELP, εάν δεν το έχετε πράξει, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί:          https://help.elearning.ext.coe.int/login/index.php

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα βήματα δημιουργίας λογαριασμού HELP, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο: vimeo.com/399804233

 2. Στη συνέχεια, για να βρείτε το μάθημα, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://help.elearning.ext.coe.int/course/view.php?id=6439