SIGNUP
  LOGIN
Η Γενική Διευθύντρια του Γραφείου του ΠΔΣ κ. Στέλλα Σταυρινού, μετά από τρεις δεκαετίες προσφοράς, ολοκληρώνει την πορεία της σήμερα καθώς αφυπηρετεί.
Η κ. Σταυρινού είναι η πρώτη λειτουργός που προσλήφθηκε στον ΠΔΣ το 1993 επί προεδρίας του κ. Ξένιου Ξενόπουλου, αναλαμβάνοντας μόνη της τη διεκπεραίωση όλων των τότε εργασιών μέχρι το 2004, όπου άρχισε η σταδιακή ενίσχυση της οργανωτικής δομής του Συλλόγου.
Όλα αυτά τα χρόνια, υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια την αποστολή και το πολυδιάστατο έργο του ΠΔΣ. Η ανταπόκρισή της στις διάφορες αρμοδιότητες που ανελάμβανε ήταν σημαντική και λειτούργησε υποστηρικτικά και ενισχυτικά στη συνολική προσπάθεια.
Φεύγοντας σήμερα από τα Γραφεία του ΠΔΣ παίρνει μαζί της πλούσιες εμπειρίες ζωής, συγκινήσεις, δυσκολίες αλλά και χαρές, μοναδικές αναμνήσεις από γόνιμες συζητήσεις, από τις αμέτρητες ώρες, μεταξύ άλλων, στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών καθώς και άλλες Επιτροπές, εικόνες από δεκάδες εκδηλώσεις, συνέδρια και δράσεις, και πάνω απ’ όλα την ευγνωμοσύνη συνεργατών και φίλων της μέσα από την πολυετή διαδρομή της.
Το ΔΣ, η Εκτελεστική Διευθύντρια και το προσωπικό του ΠΔΣ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους από καρδιάς προς την κ. Σταυρινού και της εύχονται πρώτιστα υγεία, καλή αφυπηρέτηση, καλή ξεκούραση και ατέλειωτες όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
 
swe.jpg
s.jpg
 
 str.jpg