SIGNUP
  LOGIN

Διαθέσιμο από την Τετάρτη 20/9/23, το αργότερο, το νέο ημερολόγιο 2024 του ΠΔΣ με ανανεωμένο σχεδιασμό. Ο μεγάλος όγκος της χρηστικής πληροφόρησης (κατάλογος/στοιχεία επικοινωνίας δικηγόρων, χαρτόσημα, δικηγορόσημα, στοιχεία επικοινωνίας Δικαστικής Υπηρεσίας και άλλων κρατικών υπηρεσιών) που περιλάμβανε κάθε χρόνο το ημερολόγιο, έχει αφαιρεθεί για λόγους πρακτικότητας και έχει μεταφερθεί στην εφαρμογή (app) «Cyprus Bar Association» του ΠΔΣ. 

 Μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο ημερολόγιο από τους τοπικούς δικηγορικούς συλλόγους από την Τετάρτη 20/9/23.

               ΕΙΔΗ                                                                               

                                               
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

A4 εβδομαδιαίο   

21 E

A4 ημερήσιο

26 E

B5 ημερήσιο          

16 E 

B5 εβδομαδιαίο

11 E 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή (app) του ΠΔΣ (Cyprus Bar Association)

Σε λειτουργία έχει τεθεί η εφαρμογή του ΠΔΣ με το όνομα «Cyprus Bar Association» για Android και iOS συσκευές, μέσω της οποίας μπορείτε να  αναζητήσετε γρήγορα και απλά χρηστικές πληροφορίες όπως: τηλέφωνα δικηγόρων,  χαρτόσημα, δικηγορόσημα, ΔΕΠΕ και να συνδεθείτε με χρήσιμα λινκ. Παράλληλα, ο χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει ειδοποιήσεις (Push on Notifications) για σημαντικά και επείγοντα θέματα.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου του ΠΔΣ αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη συμπόρευσης με την ψηφιακή εποχή και των προκλήσεων του ψηφιακού μετασχηματισμού του τομέα, έχει ετοιμάσει το συγκεκριμένο εργαλείο με στόχο την εύκολη, άμεση πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες και λειτουργίες, προκειμένου να συμβάλει εντέλει στην εξοικονόμηση ποιοτικού χρόνου.

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να είναι εύχρηστη, λειτουργική και φιλόξενη, ενώ θα αναβαθμίζεται και θα εμπλουτίζεται συν τω χρόνω με χρήσιμο υλικό και εξειδικευμένες λειτουργίες, προσβλέποντας στην ανάπτυξη πρακτικών λύσεων.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή μέσω apple store και play store.

Για ευκολία σας επισυνάπτεται το QR code.

 376346930_745064574015993_5802024419725720020_n.jpg     g.jpg