SIGNUP
  LOGIN

Διαθέσιμο από χθες 20/9/23, το νέο ημερολόγιο 2024 του ΠΔΣ με ανανεωμένο σχεδιασμό, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενη ανακοίνωση, ο μεγάλος όγκος της χρηστικής πληροφόρησης (κατάλογος/στοιχεία επικοινωνίας δικηγόρων, χαρτόσημα, δικηγορόσημα, στοιχεία επικοινωνίας Δικαστικής Υπηρεσίας και άλλων κρατικών υπηρεσιών) που περιλάμβανε κάθε χρόνο το ημερολόγιο, έχει αφαιρεθεί για λόγους πρακτικότητας και έχει μεταφερθεί στην εφαρμογή (app) «Cyprus Bar Association» του ΠΔΣ.

Για ευκολία σας θα βρείτε επικολλημμένο το QR code στην εσωτερική πλευρά του εξωφύλλου, το οποίο μπορείτε να σκανάρετε και να ακολουθήσετε τη διαδικασία για να αποκτήσετε την εφαρμογή. 

Μέσω της εφαρμογής «Cyprus Bar Association» για Android και iOS συσκευές, μπορείτε να  αναζητήσετε γρήγορα και απλά χρηστικές πληροφορίες όπως: τηλέφωνα δικηγόρων,  χαρτόσημα, δικηγορόσημα, ΔΕΠΕ και να συνδεθείτε με χρήσιμα λινκ. Παράλληλα, ο χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει ειδοποιήσεις (Push on Notifications) για σημαντικά και επείγοντα θέματα.

Δείτε στον πίνακα τα είδη/τιμή πώλησης των ημερολογίων:

               ΕΙΔΗ                                                                               

                                               
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

A4 εβδομαδιαίο   

21 E

A4 ημερήσιο

26 E

B5 ημερήσιο          

16 E 

B5 εβδομαδιαίο

11 E 

 wr.jpg qwerr.jpg