SIGNUP
  LOGIN

Το Συμβούλιο του ΠΔΣ έχει προχωρήσει στον καθορισμό των θεματικών τίτλων των επιστημονικών επιτροπών, οι οποίες θα συσταθούν και θα λειτουργήσουν κατά την τρέχουσα τριετή θητεία.

Όσες και όσοι δικηγόροι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επιτροπές, παρακαλούνται όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω του πιο κάτω συνδέσμου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, ώρα 09:00 π.μ.

Τονίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι κάθε επιτροπής θα πρέπει να δίδουν λεπτομέρειες σε σχέση με την ακαδημαϊκή ή και επαγγελματική τους κατάρτιση επί του αντικειμένου της επιτροπής, ή και τους λόγους που θεωρούν ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη επιτροπή.

Να σημειωθεί ότι για σκοπούς αποτελεσματικής λειτουργίας των επιτροπών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να περιορίζονται το μέγιστο σε δύο επιτροπές, ενώ το κάθε μέλος θα διορίζεται σε μία μόνο επιτροπή.

Στη συνέχεια, το Συμβούλιο θα εξετάσει τις αιτήσεις ενδιαφέροντος και θα προβεί στη σύσταση των Επιτροπών.

Με αυτή την ευκαιρία, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους προέδρους και τα μέλη των Επιτροπών για το σημαντικό έργο που έχουν επιτελέσει κατά την τριετία 2020 – 2023.

Για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεμο: https://forms.office.com/e/nS9BmcpNXr

cba_epi.png