SIGNUP
  LOGIN

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 03/2024

 

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΧΡΕΕΣ  ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟ: ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΘΕΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Π.Δ.Σ.) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΠΧ & ΧΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

Το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του Π.Δ.Σ., στο πλαίσιο εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης κινδύνου (Risk-Based Approach), ανακοινώνει ότι όλα τα εποπτευόμενα πρόσωπα (δικηγόροι αυτοεργοδοτούμενοι ή δικηγόροι μισθωτοί σε ΔΕΠΕ/Συνεταιρισμούς/ΕΠΔΥ, ΔΕΠΕ/Συνεταιρισμοί/ΕΠΔΥ) οφείλουν να ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία του Π.Δ.Σ. σχετικά με την συμπλήρωση Ερωτηματολογίου για το ΞΠΧ & ΧΤ.

Η διαδικασία αφορά την περίοδο 01/01/2022 – 31/12/2022 και θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024 από όλα τα εποπτευόμενα πρόσωπα που είχαν την σχετική υποχρέωση.

Το όνομα χρήστη και ο σχετικός κωδικός πρόσβασης για το σύστημα Amlex365 σας έχει αποσταλεί κατά την προηγούμενη περίοδο αναφοράς και παραμένει ο ίδιος.

Όσοι έχουν υποχρέωση αναφοράς για το έτος 2022 και δεν έχουν λάβει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης κατά την προηγούμενη περίοδο αναφοράς (2021), παρακαλούμε όπως προχωρήσουν σε έλεγχο των εισερχόμενων  (inbox)  και junk/spam ηλεκτρονικών τους μηνυμάτων για να βεβαιωθούν εάν υπάρχουν 2 ηλεκτρονικά μηνύματα (emails) από την διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  και στα οποία εμφανίζεται σαν αποστολέας «Amlex365 | Cyprus Bar Association». Στο πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα (email)  περιέχεται ένας σύνδεσμος για πρόσβαση στο Ερωτηματολόγιο καθώς και το μοναδικό όνομα του χρήστη σας (username). Στο δεύτερο ηλεκτρονικό μήνυμα (email), από τον ίδιο αποστολέα, υπάρχει ο μοναδικός κωδικός πρόσβασής σας.

Σε περίπτωση που δεν εντοπίζετε τα πιο πάνω, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2024 για να σας αποσταλεί τόσο το όνομα χρήστη όσο και ο κωδικός πρόσβασης.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

  1. Για σκοπούς καθοδήγησης όσον αφορά τη διαδικασία συμπλήρωσης του Ερωτηματολογίου παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ.
  1. Επιπρόσθετα, κατά την είσοδό σας στο σύστημα στο πάνω μέρος δεξιά της σελίδας, δίπλα στο σημείο Manual, θα βρείτε βίντεο για καθοδήγηση σχετικά με την χρήση του συστήματος και συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου.

 Σε περίπτωση που τα εποπτευόμενα πρόσωπα δεν συμμορφωθούν με την ανωτέρω προθεσμία, ο Π.Δ.Σ. δύναται να επιβάλει κυρώσεις.

15 Ιανουαρίου, 2024