SIGNUP
  LOGIN

Το Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενους για εγγραφή στα Μητρώα Διαιτητών/Διαμεσολαβητών.

 Για τη σχετική πληροφόρηση αναφορικά με τα κριτήρια και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ένταξης στα Μητρώα μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://camc.org.cy/registration/

Το Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης C.A.M.C (ΗΕ 260633) δημιουργήθηκε την 12η Ιανουαρίου 2010 ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης διά εγγυήσεως χωρίς μετοχικό κεφάλαιο.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) το 2016, το Κέντρο λειτουργεί πλέον υπό την αιγίδα του και εδράζεται στα γραφεία του, (Φλωρίνης 11, 1ος και 2ος Όροφος, Διαμ. 101 και 202, 1065 Λευκωσία). 

Βασικός στόχος του Κέντρου αποτελεί η προώθηση της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών και συγκεκριμένα του θεσμού της Διαιτησίας και της Διαμεσολάβησης στην Κύπρο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και/ή πρόσθετη πληροφόρηση μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.