SIGNUP
  LOGIN

Το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει το κοινό ότι η Βοηθός Χρηματοοικονομικός Επίτροπος λόγω ανάγκης επικαιροποίησης του Ειδικού Μητρώου Διαμεσολαβητών που τηρείται στο Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, επιθυμεί να λάβει, από όλους όσοι ενδιαφέρονται, δήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής στο εν λόγω μητρώο.

Η δήλωση ενδιαφέροντος, θα πρέπει να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι τις 26/01/2024.

Σημειώνεται ότι, δικαίωμα εγγραφής στο Ειδικό Μητρώο Διαμεσολαβητών του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Διαμεσολαβητών, το οποίο τηρείται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως. Νοείται ότι, οι υποψήφιοι διαμεσολαβητές θα πρέπει να έχουν τύχει επιμόρφωσης από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου σε θέματα αναδιάρθρωσης πιστωτικών διευκολύνσεων. Με σκοπό τη διενέργεια των σχετικών σεμιναρίων επιμόρφωσης από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ως πιο πάνω, ούτως ώστε να ενημερωθεί η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για τον αριθμό των ενδιαφερομένων, για σκοπούς διοργάνωσης των σεμιναρίων. Διευκρινίζεται ότι ενδιαφέρον, μπορούν να εκδηλώσουν και όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, αλλά δικαιούνται να εγγραφούν, νοουμένου ότι η εγγραφή τους θα πραγματοποιηθεί μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα καθοριστούν τα σεμινάρια από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ