SIGNUP
  LOGIN

To European Legal Training Center ανακοινώνει σειρά μαθημάτων για την προετοιμασία για τις Γραπτές Εξετάσεις Επαγγελματικής Ικανότητας Συμβούλων Αφερεγγυότητας. Υπό την καθοδήγηση της έμπειρης δικηγόρου και αδειοδοτημένης συμβούλου αφερεγγυότητας Αντωνίας Αργυρού, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν την εξεταστέα ύλη για τις προσεχείς εξετάσεις επαγγελματικής ικανότητας για τους υποψηφίους συμβούλους αφερεγγυότητας, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε ασκήσεις, τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές, ως αυτές προκύπτουν από προηγούμενα εξεταστικά δοκίμια.

Το πρόγραμμα θα καλύψει όλα τα νομοθετήματα που απαρτίζουν το Πλαίσιο Αφερεγγυότητας, δηλαδή τον περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Νόμο, τον περί Εταιρειών Νόμο, Κεφ.113, τον περί Πτωχεύσεως Νόμο, Κεφ.5 και τον περί Αφερεγγυότητας Φυσικών Προσώπων Νόμο του 2015.Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις και να επιτύχουν στον στόχο τους για επαγγελματική ανάπτυξη και πιστοποίηση.

Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε αυτά τα πολύτιμα μαθήματα, το Κέντρο προσφέρει ευέλικτες επιλογής πληρωμής και 33% έκπτωση (early bird offer) σε όλες τις εγγραφές μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να μάθουν περισσότερα καλώντας στο +357 700 88871 ή μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου στο: https://www.eltrc.com/courses/seira-mathimaton-gia-proetoimasia-gia-tis-graptes-exetaseis-epaggelmatikis-ikanotitas-symvoylon-afferegyotitas