SIGNUP
  LOGIN

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ

 

  • Δικηγόρος στο Τμήμα Εταιρικού

και ΕμπορικούΔικαίου (Corporate & Commercial Lawyer)

  • Δικηγόρος στο Τμήμα Ακίνητης Ιδιοκτησίας / Δικαίου Μετανάστευσης  (Real Estate/ Immigration Lawyer)
  •  Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Consultant)

 

 

 

Στο Δικηγορικό Γραφείο Χρυσοστομίδη αναζητούμε ταλαντούχους επαγγελματίες με πάθος για τη δουλειά, που θα συμβάλλουν στην παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

 

ΤοΕταιρικό και Εμπορικό Τμήμα του Γραφείου μαςζητεί για άμεση πρόσληψη έμπειρο δικηγόρο, με τουλάχιστον 3-4 χρόνων πείρα στον τομέα του Εταιρικού και Εμπορικού Δικαίου. Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας θεωρείται απαραίτητο προσόν.

 

ΤοΤμήμα Δικαίου Μετανάστευσης / Ακίνητης Ιδιοκτησίας του Γραφείου μαςζητεί για άμεση πρόσληψη έμπειρο δικηγόρο, με τουλάχιστον 3-4 χρόνων πείρα στους τομείς του Μεταναστευτικού Δικαίου και Ακίνητης Ιδιοκτησίας. Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας θεωρείται απαραίτητο προσόν.

 

ΤοΓραφείο μαςζητεί για άμεση πρόσληψη Σύμβουλο Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Consultant), με τουλάχιστον 3 χρόνων πείρα στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, για να εποπτεύει όλες τις πτυχές των πρακτικών και των διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εν λόγω θέση θα περιλαμβάνει καθήκοντα όπως τον σχεδιασμό θέσεων εργασίας και τη στελέχωση του γραφείου, τη διαδικασία αξιολόγησης καθώς και τη συνεχή κατάρτιση και εξέλιξη του προσωπικού. Η προώθηση των εταιρικών αξιών και της θετικής κουλτούρας του γραφείου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αρμοδιότητες της θέσης. Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας θεωρείται απαραίτητο προσόν.

 

 

Συμβόλαιο, μισθός, ωφελήματα και προοπτικές, ανάλογα με πείρα και προσόντα.

------------------------------------------

 

Κάθε αίτηση (στην οποία να αναγράφεται η θέση για την οποία ενδιαφέρεστε), με το βιογραφικό σημείωμα, θα τυγχάνει απόλυτης εμπιστευτικότητας.

 

Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε

με την κυρία Εβελίνα Γεωργιάδου

στο τηλέφωνο 22 777000 (ώρες γραφείου) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση 

e.georgiades@chrysostomides.com.cy