SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Saturday 11 March 2023, 11:00am
Hits : 2159
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Κερύνειας και Αμμοχώστου συνδιοργανώνουν διάλεξη με θέμα:

« Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ »

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ο Δρ. ΝΙΚΟΛΑΣ Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ , ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

11/03/2023 , ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 11.00 Π.Μ

 

Η διάλεξη αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – ΣΕΕ σύμφωνα με τον κανονισμό ΚΔΠ386/2017 με 2 Πιστοποιημένες Μονάδες CPD. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στην ολότητά της.

Για την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το πρόγραμμα, παρακαλώ όπως απαραιτήτως προβείτε στην εγγραφή μέσω της σελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1599

Κατά την εγγραφή σας, στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Τελευταία ημέρα για εγγραφές για τη διαδικτυακή παρακολούθηση η Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 13:00

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Zoom) θα σας αποσταλεί με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας.

Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.

Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος που είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους

Όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δια ζώσης παρακαλώ όπως προκρατήσουν θέση άμεσα ενόψει του περιορισμένου των θέσεων μέχρι την Πέμπτη 9.3.2023 στο τηλέφωνο 24657015 στην Μαρία Χρίστου Κωνσταντίνου. Ο αριθμός των θέσεων είναι 80 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.