SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΕΝΤΥΠΑ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΡΟΣ Β
Tuesday 21 March 2023, 03:00pm - 06:00pm
Hits : 1839
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης εκπαίδευσης για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας που πραγματοποιήθηκε διά ζώσης στις 3 Δεκεμβρίου 2023, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος (ΠΔΣ) διοργανώνει σειρά διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την εις βάθος ανάλυση των Νέων Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή τον Σεπτέμβριο 2023.

Σκοπός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι να ενημερωθούν οι δικηγόροι για τις επερχόμενες αλλαγές και να απαντηθούν τυχόν απορίες.

Προς επίτευξη του σκοπού αυτού, θα πραγματοποιηθούν 6 διαδικτυακά προγράμματα που θα αφορούν 5 ενότητες:

  • Έντυπα – Δικογραφία (Α και Β Μέρος)
  • Εμπειρογνώμονες – Μάρτυρες
  • Ακρόαση – Έφεση
  • Μικρές απαιτήσεις
  • Ευρωπαϊκές Διαδικασίες – Ανθρώπινα Δικαιώματα & ΝΘΠΔ

Στις 21 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το Β΄ μέρος του 1ου διαδικτυακού προγράμματος με θέμα «Έντυπα – Δικογραφία». Σε αυτό το μέρος θα αναλυθούν εκτενώς η απάντηση σε έκθεση απαίτησης, το σημείωμα εμφάνισης, τα δικόγραφα η υπεράσπιση και απάντηση και τροποποιήσεις σε δικόγραφα.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι συνάδελφοι και εκπαιδευτές στους Νέους Θεσμούς Πολιτικής Δικονομίας κ.κ. Μάρκος Γρηγόριος Δράκος, Άγις Γεωργιάδης και Γιολάντα Ζαχαρίου. Τον συντονισμό της εκπαίδευσης θα έχει ο Αντιπρόεδρος του ΠΔΣ κ. Γιώργος Χριστοφίδης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μετρά για 3 πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρισθούν από τον ΠΔΣ σε όσους θα παρακολουθήσουν τη εκδήλωση στην ολότητά της.

Οι εγγραφές λήγουν στις 20/03/2023 στις 13:00.

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1616

Κατά την εγγραφή σας, στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (EMAIL) ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ –(TO EMAIL ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ).

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Zoom) θα σας αποσταλεί με την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας.

Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσες/όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.

Οι μονάδες του σεμιναρίου θα καταχωρισθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος που είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους.