Events Calendar

Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας 1 – 18
Thursday 09 November 2023, 03:00pm - 05:30pm
Hits : 2809
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Δρ Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε δύο διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ του ΠΔΣ.

Σκοπός των προγραμμάτων είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, αφού ο Δρ Αιμιλιανίδης θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του και θα προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις σχετικά με τους Νέους Κανονισμούς.

• Το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας 1 – 18» θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 στις 15.00 – 17.30 (2,5 πιστοποιημένες μονάδες).

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=6582f2GjS8P%2bJlh7pENFXQ%3d%3d

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 στις 14:00

• Το δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας 19 – 35» θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 15.00 – 17.30 (2,5 πιστοποιημένες μονάδες).

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 14:00

Η εκ των προτέρων υποβολή ερωτήσεων είναι δυνατή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον Δρ Αιμιλιανίδη να τις εξετάσει και να τις συμπεριλάβει στις διαλέξεις. Τυχόν ερωτήσεις που έχουν προκύψει από την ενασχόληση σας με τους κανόνες ή που θα επιθυμούσατε να εγείρετε, παρακαλούμε όπως αποσταλούν μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2023, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αποτελούν μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτούνται με 2,5 πιστοποιημένες μονάδες έκαστο σεμινάριο, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν έκαστο το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν έκαστο σεμινάριο στην ολότητα του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.