SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακό σεμινάριο «Προστασία των Ξένων Επενδύσεων στην Κύπρο»
Monday 03 June 2024, 05:00pm
Hits : 1475
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαδικτυακό σεμινάριο «Προστασία των Ξένων Επενδύσεων στην Κύπρο»

Η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο ‘Προστασία των Ξένων Επενδύσεων στην Κύπρο’, το οποίο θα λάβει χώρα την Δευτέρα 3/6/2024 και ώρα 17.00.

Το σεμινάριο θα ασχοληθεί με το νομικό πλαίσιο που διέπει τις διμερείς και πολυμερείς επενδυτικές συμφωνίες που δεσμεύουν την Δημοκρατία. Θα δοθεί επίσης έμφαση στην πολιτική της ΕΕ σε σχέση με τις επενδυτικές συμφωνίες και στο θέμα του Κανονισμού Ε.Ε. 2019/452 περί Ελέγχου Άμεσων Ξένων Επενδύσεων και της αλληλεπίδρασης με τις επενδυτικές συμφωνίες.

Οι ομιλητές του σειναρίου και οι θεματικές που θα αναπτύξουν είναι οι εξής:

-         Δρ Κρίτων Διονυσίου με θέμα «Επενδυτικές Συμφωνίες: Νομικό Πλαίσιο και η Πολιτική της ΕΕ»

-         Παντελής Χριστοφίδης με θέμα « Η αλληλεπίδραση του Κανονισμού Ε.Ε. 2019/452 περί Ελέγχου Άμεσων Ξένων Επενδύσεων με τις Επενδυτικές Συμφωνίες».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣ Κερύνειας κ. Νικόλας Κωνσταντινίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου Δρ. Νικόλας Ιωαννίδης.

Τον συντονισμό θα αναλάβει η Δρ. Σαλώμη Γιάλλουρου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2 πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ σε όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο σύνολό του και δεν θα εκδοθούν σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=wV8p6D5yZiHx7%2br6bnli2A%3d%3d

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής είναι η Κυριακή 2/6/2024 και ώρα 23.59.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  1. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  2. Ο σύνδεσμος για τη διαδικτυακή σύνδεση σας θα αποσταλεί με την πάροδο της τελευταίας ημερομηνίας εγγραφής.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.