Παρακαλούνται όλοι οι Δικηγόροι, Δικηγορικές Εταιρείες, Δικηγορικοί Συνεταιρισμοί και ΕΠΔΥ όπως σε περιπτωση αλλαγής των στοιχείων εργοδοτουμένων τους καθώς και των εργοδοτουμένων των θυγατρικών εταιρειών τους, οι οποίοι παρέχουν διοικητικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της άσκησης των δραστηριοτήτων που τους έχουν ανατεθεί από αυτούς και τις θυγατρικές τους εταιρείες, να ενημερώνουν άμεσα το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του Π.Δ.Σ.

Το σχετικό έντυπο "ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ" είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Π.Δ.Σ., κάτω από την κατηγορία "Βεβαιώσεις". Οι ανωτέρω πληροφορίες που θα συλλέγονται δεν θα είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικώς στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

AML / CFT