SIGNUP
  LOGIN

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Δ. Χρ. Ππεκρή ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 4.12.2023 – 5.2.2024

Λόγω της απουσίας της Ε.Δ. Χρ. Ππεκρή κατά την περίοδο 4.12.2023 – 5.2.2024, οι υποθέσεις που είναι στο πινάκιο της θα διεκπεραιώνονται ως ακολούθως:

  1. Όλες οι υποθέσεις που αφορούν φυσικούς φακέλους, θα τίθενται ενώπιον της Γ. Πετάση-Κορφιώτη, Π.Ε.Δ.. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική επικοινωνία μπορεί να γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  2. Όλες οι υποθέσεις ijustice/ejustice θα τίθενται ενώπιον της Μ. Ιεροκηπιώτου, Α.Ε.Δ.. H επικοινωνία θα γίνεται μέσω του συστήματος. Σε περίπτωση προβλήματος, η ηλεκτρονική επικοινωνία μπορεί να γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

(Υπ.). ….………………………………

Γ. Πετάση Κορφιώτη, Π.Ε.Δ.

24 Νοεμβρίου 2023