SIGNUP
  LOGIN

Έχουμε όλοι διαπιστώσει τα τραγικά προβλήματα στην εφαρμογή της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικής διαχείρισης eJustice, την οποία κληθήκαμε να χρησιμοποιούμε, χωρίς στην ουσία οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική επιλογή, από τις 15/1/2024.

Η απογοήτευση και η δυσφορία του δικηγορικού κόσμου είναι μεγάλη και το αίσθημα ανασφάλειας για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων μας συνεχώς αυξάνεται.

Είναι απαίτηση μας να έχουμε στη διάθεση μας, με απρόσκοπτο τρόπο, διαδικασίες και εργαλεία ώστε να εξυπηρετούμε τις διαδικασίες στις οποίες πρέπει να προβούμε σαν δικηγόροι υπηρετώντας το θεσμό της δικαιοσύνης και διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των πολιτών. 

Ως εκ τούτου και σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου ημερομηνίας, 23/1/2024, σας καλούμε αύριο 26/1/2024, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική είσοδο του Πολιτικού Δικαστηρίου Λεμεσού από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 11.30 π.μ.

Η παράσταση σας στην εν λόγω εκδήλωση, αν και ιδιαιτέρως σημαντική, είναι εξολοκλήρου εθελοντική, οπότε όποιος από εσάς θέλει να ενισχύσει αυτή τη διαμαρτυρία, καλό θα είναι να προβεί στις ανάλογες διευθετήσεις σχετικά με τις υποθέσεις του. Έχουμε βεβαίως ενημερώσει το δικαστικό Σώμα Λεμεσού για την ενέργεια αυτή και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την συμπαράσταση και κατανόηση του.

Ευχόμαστε η συμμετοχή σας στην αυριανή διαμαρτυρία να είναι μαζική, ώστε να δοθεί το πραγματικό μήνυμα και η αντίδραση του δικηγορικού κόσμου