SIGNUP
  LOGIN

Δικαστήριο:

  • Οι πιο κάτω υποθέσεις διεκπεραιώνονται στη  βάση αιτημάτων που προωθήθηκαν με ηλεκτρονικά μηνύματα από τους συνηγόρους των μερών, καθώς επίσης και στη βάση της τελευταίας ανακοίνωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου για αποφυγή συγχρωτισμού ένεκα της πανδημίας. Στο πινάκιο θα δίδονται οδηγίες για τις υποθέσεις που έρχονται με συμπληρωμένα emailsαπό όλους τους συνηγόρους / διάδικους, δυο ημέρες προηγουμένως όπως ο Κανονισμός, χωρίς να αποστέλλεται απαντητικό μήνυμα ότι δεν είναι αναγκαία η φυσική παρουσία τους.  Emailsγια ενημέρωση, θα αποστέλλονται μόνο για τις υποθέσεις που το Δικαστήριο θεωρεί ότι η φυσική παρουσία τους είναι αναγκαία και για τις ακροάσεις που είναι χωρίς emailκαι δεν θα μπορούν να διεξαχθούν λόγω συνεχιζόμενης του Δικαστηρίου ή λόγω παλαιότερης που έχει σειρά προτεραιότητας. 
  • Επίσης παράκληση του Δικαστηρίου όπως κάθε συνήγορος που αποτίνεται στο Δικαστήριο για προώθηση αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος όπως καταγράφει για ποιον διάδικο εμφανίζεται, καθώς επίσης και το ποιοι εμφανίζονται για τους λοιπούς διάδικους και να ενημερώνει το Δικαστήριο για την όποια ουσιώδη τυχόν εξέλιξη στην υπόθεση, όπως, π.χ., αν αποσύρθηκε η αγωγή, ή εκδόθηκε απόφαση, ή δεν έχει επιδοθεί το κλητήριο σε σχέση με κάποιον ή κάποιους εναγομένους και ούτω καθεξής. 
  • Όταν δίδονται οδηγίες από το Δικαστήριο για να καταχωρηθούν δικόγραφα, τούτο να γίνεται ως οι οδηγίες του Δικαστηρίου και να αποφεύγεται η καταχώρηση κατά την ημέρα που είναι ορισμένη η υπόθεση.  Καθότι οι φακέλοι των υποθέσεων μεταφέρονται στο γραφείο του Δικαστή, 2 τουλάχιστον ημέρες προηγουμένως με αποτέλεσμα τα δικόγραφα να μην ανευρίσκονται στον φάκελο.

 

 Αρ.Αγωγής/Αίτησης

/Διαχείρισης

Ορίζεται:

 

Αγωγή: 5451/12

Τα έξοδα της αγωγής επιδικάζονται υπέρ των εναγομένων 2, 3, 4, 6, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 24, 25 και εναντίον των Εναγόντων, όπως αυτά θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.  Η αγωγή όσον αφορά την εναγομένη 1, αναστέλλεται.  Ο φάκελος να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου μόνο στην περίπτωση που εξασφαλιστεί σχετική άδεια από το Εκκαθαριστικό Δικαστήριο. 

 

Αγωγή: 6211/12

Η αγωγή σε σχέση με τους εναγομένους 2, 3, 4, 6, 9, 10, 12, 13, 14, 18, 19 αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ των εναγομένων 2, 3, 4, 6, 9, 10, 12, 13, 14, 18 αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα όπως αυτά θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από Δικαστήριο.  Όσον αφορά την Εναγόμενη 19, κάθε πλευρά να επωμιστεί τα έξοδα της.  Κατά συνέπεια η αγωγή αναστέλλεται σε σχέση με την εναγόμενη 1.  Ο φάκελος να τεθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου μόνο κατόπιν άδεια του Δικαστηρίου ή αν έχει ληφθεί η σχετική άδεια από το Εκκαθαριστικό Δικαστήριο.

 

Αγωγή: 127/20

Η αγωγή και η διαδικασία Τριτοδιαδίκου ορίζονται στις 15/12/22 και ώρα 8:45πμ., για οδηγίες δια της Δ.30.  καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.  

(Υπ.) Δ. Θεοδώρου, Α. Ε. Δ.