SIGNUP
  LOGIN

ΕΝΩΠΙΟΝ: Π. Αγαπητού, Ε.Δ.

Ημερομηνία: 6.3.24

Ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δικαστηρίου:

Οι εμφανίσεις σε Αγωγές ετών 2016 μέχρι 2018 που είναι ορισμένες για Ακρόαση ή στις οποίες έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προδικαστικά διαβήματα και πρόκειται να οριστούν για Ακρόαση, θα γίνονται ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Επίσης, φυσική παρουσία είναι απαραίτητη σε όλες τις άλλες υποθέσεις στις οποίες εκκρεμούν, για Ακρόαση, είτε ενδιάμεσες είτε κυρίως διαδικασίες, καθώς και σε αιτήσεις οικονομικής εξέτασης και άλλες υποθέσεις στις οποίες είναι απαραίτητη η παρουσία διαδίκων ή ενδιαφερομένων μερών. Το Δικαστήριο πιθανόν να δώσει Οδηγίες για φυσική παρουσία σε κάθε άλλη περίπτωση. Σε περίπτωση όπου εμφάνιση σε υπόθεση θα πραγματοποιηθεί με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου αυτά να ληφθούν υπόψη από το Δικαστήριο, θα πρέπει να αποστέλλονται 2 μέρες πριν την ημερομηνία ορισμού και θα πρέπει απαραιτήτως ν’ αναφέρουν την ημερομηνία την οποία η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ορισμένη.

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1. Αγωγή 3590/16 Στη βάση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων από πλευράς Ενάγουσας και Εναγόμενων τα οποία σημειώθηκαν και κατατέθηκαν αντίστοιχα ως Τεκμήρια Α και Β, η Αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα. Κάθε πλευρά τα έξοδα της.

2. Αγωγή 4979/16 Η Αγωγή ορίζεται για Προγραμματισμό ή Δήλωση Συμβιβασμού στις 24.5.24 και ώρα 9.00 π.μ. με φυσική παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Έξοδα στην πορεία.

Επικοινωνία: Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.