SIGNUP
  LOGIN

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται οι συνήγοροι να υποβάλουν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) npapandreou@dc.judicial.gov.cy το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της υπόθεσης.

Για τις υποθέσεις i-Justice, τυχόν αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-Justice.

Η πιο πάνω πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην (α) των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση, εκτός εάν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο προηγουμένως, (β) των Αιτήσεων Έρευνας και (γ) όπου οποιοσδήποτε διάδικος εμφανίζεται αυτοπροσώπως - για τις οποίες είναι απαραίτητη η εμφάνιση με φυσική παρουσία ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις που διεκπεραιώθηκαν χωρίς την φυσική παρουσία των μερών έχουν ως εξής:

Αρ. Αγωγής: 2266/18

Ο χρόνος καταχώρησης της ΕΔ αποκάλυψης εγγράφων για τον Τριτοδιάδικο παρατείνεται για 21 ημέρες από σήμερα. Η αγωγή ορίζεται ξανά για προγραμματισμό, με τις ίδιες οδηγίες, στις 9.5.24 η ώρα 8:30 π.μ.

Αρ. Αγωγής: 2591/17

Eνόψει του περιεχομένου της ηλ. αλληλογραφίας των μερών ημερ. 3.4.24 εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €80,000 πλέον νόμιμο τόκο από σήμερα μέχρι εξόφλησης.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναστέλλεται για σκοπούς εκτέλεσης για πέντε μήνες από σήμερα, ήτοι μέχρι τις 3.9.24 της ημερ. αυτής συμπεριλαμβανομένης.

Ακολούθως, θα αναστέλλεται από μήνα σε μήνα νοουμένου ότι οι Εναγόμενοι καταβάλλουν στους Ενάγοντες το μηνιαίο ποσό των €500 από 4.9.24 και ακολούθως την 1η ημέρα κάθε επόμενου μήνα, με επτά ημέρες χάρη.

Σε περίπτωση όπου κατά τον πιο πάνω τρόπο καταβληθεί από τους Εναγόμενους προς τους Ενάγοντες το συνολικό ποσό των €50.400 τότε ολόκληρο το ποσό της απόφασης θα θεωρείται πλήρως εξοφληθέν.

Σε περίπτωση παράλειψης καταβολής δύο μηνιαίων δόσεων, σύμφωνα με το πιο πάνω χρονοδιάγραμμα τότε ολόκληρο το εξ αποφάσεως ποσό θα καθίσταται άμεσα απαιτητό και πληρωτέο.

Της περιόδου αναστολής εξαιρείται το δικαίωμα των Εναγόντων για καταχώρηση ΜΕΜΟ επί της περιουσίας των Εναγόμενων.

Η κάθε πλευρά θα επωμιστεί τα έξοδα της και κάθε προηγούμενη διαταγή εξόδων ακυρώνεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημ: για τηλεφωνική επικοινωνία με το Δικαστήριο παρακαλώ αποταθείτε στο τηλ. 22-865547, κα Γιώτα Σωτηρίου και κα Ηλιάνα Γιουσελλή.