SIGNUP
  LOGIN

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ.127/2009

Για διαχείριση: Ηλία & Ηλία ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: παρούσα

Έχει κλητευθεί ένας εκ των κληρονόμων, για να δείξει λόγο γιατί δεν συνεργάζεται για τη συμπλήρωση της διαχείρισης. Όπως είναι η ενημέρωση, παρουσιάστηκε και υπέγραψε σήμερα αποποίηση. Υπάρχουν, όμως, κι άλλα ζητήματα, περιλαμβανομένης της νοσηλείας ενός εκ των κληρονόμων σε ψυχιατρική κλινική. Από τη συζήτηση που έγινε με τη διαχειρίστρια, φαίνεται να αποκλείεται προς το παρόν ως δυνατότητα η πώληση των περισσοτέρων ακινήτων, καθότι η ακίνητη περιουσία αφορά κυρίως σε μερίδια και δεν υπάρχει διαθέσιμη αγορά, λόγω και των χαρακτηριστικών των ακινήτων, η μόνη λύση είναι η μεταβίβαση στους κληρονόμους που συνεργάζονται. Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζονται από τους κληρονόμους και τα έξοδα της διαχείρισης, με αποτέλεσμα να υπάρχου δυσκολίες στη διαχειρίστρια. Με βάση το άρθρο 55 του Κεφ.189, δίδονται οδηγίες τα έξοδα της διαχείρισης να καλυφθούν από την υπό διαχείριση περιουσία, εκτός υπάρξει άλλη συμφωνία με τους κληρονόμους. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.05.2023 ώρα 08:30. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για τελικούς λογαριασμούς, να καταχωριστούν οπωσδήποτε ενδιάμεσοι λογαριασμοί στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, αλλά και οι συγκεκριμένες ενέργειες που σκοπούνται για να συμπληρωθεί, το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

 

  1.  

ΔΙΑΧ.128/2009

Για διαχείριση: Ηλία & Ηλία ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: παρούσα

Έχει κλητευθεί στη σχετιζόμενη 127/2009 ένας εκ των κληρονόμων, για να δείξει λόγο γιατί δεν συνεργάζεται για τη συμπλήρωση της διαχείρισης. Όπως είναι η ενημέρωση, παρουσιάστηκε και υπέγραψε σήμερα αποποίηση. Υπάρχουν, όμως, κι άλλα ζητήματα, περιλαμβανομένης της νοσηλείας ενός εκ των κληρονόμων σε ψυχιατρική κλινική. Από τη συζήτηση που έγινε με τη διαχειρίστρια, φαίνεται να αποκλείεται προς το παρόν ως δυνατότητα η πώληση των περισσοτέρων ακινήτων, καθότι η ακίνητη περιουσία αφορά κυρίως σε μερίδια και δεν υπάρχει διαθέσιμη αγορά, λόγω και των χαρακτηριστικών των ακινήτων, η μόνη λύση είναι η μεταβίβαση στους κληρονόμους που συνεργάζονται. Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζονται από τους κληρονόμους και τα έξοδα της διαχείρισης, με αποτέλεσμα να υπάρχου δυσκολίες στη διαχειρίστρια. Με βάση το άρθρο 55 του Κεφ.189, δίδονται οδηγίες τα έξοδα της διαχείρισης να καλυφθούν από την υπό διαχείριση περιουσία, εκτός υπάρξει άλλη συμφωνία με τους κληρονόμους. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 22.05.2023 ώρα 08:30. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για τελικούς λογαριασμούς, να καταχωριστούν οπωσδήποτε ενδιάμεσοι λογαριασμοί στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, αλλά και οι συγκεκριμένες ενέργειες που σκοπούνται για να συμπληρωθεί, το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 3267/2010

Για Αιτήτρια: Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 10.11.2022 για άδεια εκτέλεσης

Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η παράγραφος Α της αίτησης, καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2888/2014

Για Ενάγοντες: Ευ. Πουλλά με Εβ. Πουλλά, για Εναγόμενους 1 και 2: Στ. Φλωράκη με Ρ. Δημητρίου

Σε εξέλιξη ακροαματική διαδικασία

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1777/2015

Για Ενάγοντες: Σ. Ζαννούπας για Λ. Λεμονάρη, για Εναγόμενη: Α. Μιχαήλ για Α. Κακογιάννη Αχιλλέως

Άδεια δίδεται, η απαίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται, με έξοδα υπέρ των Εναγόμενων και εναντίον των Εναγόντων, όπως υπολογιστούν και εγκριθούν στο τέλος και της διαδικασίας της ανταπαίτησης, εκτός εάν υπάρξουν διαφορετικές οδηγίες. Η ανταπαίτηση παραμένει για Απόδειξη την 16.01.2023 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2259/2015

Για Ενάγουσα: Ε. Ερωτοκρίτου & Σία, για Εναγόμενους: Ν. Δημοσθένους για Β.Ξ. Πρωτοπαπά

Η Ενάγουσα ζήτησε περαιτέρω χρόνο για να προσκομίσει ανακατασκευασμένες καταστάσεις λογαριασμού, οι οποίες θα δίδονταν στην άλλη πλευρά, για να δεχθεί απόφαση βάσει αυτών. Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 20.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία όχι εναντίον των Εναγόμενων. Εάν δεν είναι εφικτό να επέλθει εξώδικη διευθέτηση, λόγω της παλαιότητας της υπόθεσης, θα πρέπει να προγραμματιστεί σε άμεσο χρόνο για ακρόαση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2857/2015

Για Ενάγοντες: Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ

Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 22.12.2022 ώρα 08:30, να ξεκαθαρίσει εάν θα έρθει ο Εναγόμενος 2 στην Κύπρο για σκοπούς μαρτυρίας, και πότε, για να προγραμματιστεί ανάλογα η παρουσίαση της μαρτυρίας της υπόθεσης. Ενόψει του ότι δεν έγινε ένορκη αποκάλυψη εγγράφων, εάν θα προχωρήσει η διαφορά σε εκδίκαση, να γίνει ένορκη αποκάλυψη εγγράφων μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και από τις δύο πλευρές (να δοθούν και αντίγραφα στην άλλη πλευρά). Σημειώνεται πως η πλευρά της Ενάγουσας θα έχει έναν μάρτυρα, με την επιφύλαξη μην τυχόν χρειαστεί και δεύτερος. Η διαφορά είναι σύντομης εκδίκασης, καθότι αφορά σε κοινόχρηστα. Έξοδα στην πορεία. Εάν δεν υπάρξει άλλη εξέλιξη μέχρι την επόμενη δικάσιμο, θα οριστεί για ακρόαση η υπόθεση σε άμεσο χρόνο, λόγω της παλαιότητάς της, και θα ακούσουμε τη διαθέσιμη μαρτυρία.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 19/2016

Για Απαιτητή: Ο. Σουσανίδου για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Κ. Χαραλάμπους για ΓΕ

Αναφέρθηκε πως υπάρχει κατάληξη, αναμένεται η έγκριση του Κτηματολογίου. Η παρ/μπη παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 20.01.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1878/2016

Για Ενάγουσα: Ν.Δ. Δημοσθένους, για Εναγόμενη: Δημήτρης Κούτρας & Σία

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Βάσει ειδοποίησης (Τεκμ.Α), άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα, καμία διαταγή για έξοδα, προηγούμενες διαταγές για έξοδα ακυρώνονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 449/2017

Για Ενάγοντες: Α. Νεοφύτου, για Εναγόμενους: Ν. Νικήτα

Η αγωγή αφορά σε απλή ενοικιαστική σχέση και συνδέεται και με διαχείριση. Ενόψει και της αλλαγής δικηγόρου εκ μέρους των Εναγόμενων και πριν προχωρήσει το Δικαστήριο σε επαναπρογραμματισμό της ακρόασης, δίδει μια ευκαιρία για ουσιαστική μνεία, για να εξεταστούν τυχόν εναλλακτικές μορφές επίλυσης, ή σε κάθε περίπτωση για περιορισμό των επιδίκων θεμάτων. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 20.02.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες (εάν είναι εφικτό). Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 149/2018

Για Ενάγοντα: Α. Γ. Ζύμπηλος, για Εναγόμενους: Ρ. Μαλλή

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 28.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1048/2018

Για Ενάγουσα: Αρ. Κορακίδου για AristiKorakidouMakridouLLC, για Εναγόμενη: Η. Ηλιάδης

Έγινε υποτυπώδης συζήτηση της υπόθεσης, η Εναγόμενη είναι σε τελικό στάδιο καρκίνου, η προσπάθεια του συνηγόρου της είναι να λάβει οδηγίες για την διευθέτηση της αγωγής. Αντίστοιχα, η πλευρά της Ενάγουσας έκανε ανακατασκευασμένη κατάσταση λογαριασμού, που έδωσε στην άλλη πλευρά, για να βοηθηθεί η επίλυση. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 22.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν δεν επέλθει εξώδικη διευθέτηση, εξακολουθεί να υφίσταται η ανάγκη για ουσιαστική μνεία, για να περιοριστούν και να καθοριστούν καλύτερα τα επίδικα θέματα, ενόψει της διαζευκτικότητας και των δικογραφημένων υπερασπίσεων και της γενικότητας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1297/2018

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Μ. Φοίβου για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 2: Γ. Χαραλάμπους για Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων της Εναγόμενης 2 ούτε ονομαστικοί κατάλογοι μαρτύρων. Η Εναγόμενη 2, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να προβεί στην καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Δίδονται εκ νέου οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη 2 να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

Αίτηση ημερομηνίας 14.11.2022 για επίδοση στην Εναγόμενη 1 εκτός δικαιοδοσίας και για υποκατάστατη επίδοση

Η αίτηση είναι ορισμένη την 02.12.2022, αλλά το Δικαστήριο της επιλαμβάνεται σήμερα, η ημερομηνία 02.12.2022 ακυρώνεται. Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να επιτραπεί η επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στην Εναγόμενη 1 και η υποκατάστατη επίδοση. Ο τρόπος υποκατάστατης επίδοσης που προτείνεται είναι ικανοποιητικός. Α. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στην Εναγόμενη 1. Β. Εκδίδεται διάταγμα για υποκατάστατη επίδοση στην Εναγόμενη 1 ως η παράγραφος Β της αίτησης. Να γίνει χρήση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος. Γ. Ο χρόνος εμφάνισης της Εναγόμενης 1 στη διαδικασία της αγωγής, καθορίζεται σε 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σ’ αυτήν με τον καθορισμένο τρόπο. Δ. Σε περίπτωση παράλειψης εμφάνισης της Εναγόμενης 1 στην αγωγή, οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στην Εναγόμενη 1, θα θεωρείται πως έχει δεόντως επιδοθεί στην Εναγόμενη 1, εάν επιδίδεται δια θυροκόλλησης στη διεύθυνση του πωλούμενου ακινήτου ή εάν αναρτάται στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Ε.Δ. Πάφου για συνεχή περίοδο 5 ημερών ή εάν επιδίδεται με τον καθορισμένο σ’ αυτό το διάταγμα τρόπο. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 877/2019

Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 31.10.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 48/2020

Για Απαιτήτρια: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Σ. Κύρου για ΓΕ

Δεν εφαρμόζεται η Δ.30 στις παραπομπές. Ο καθορισμός της καταβλητέας αποζημίωσης από το Δικαστήριο είναι θέμα εκτιμήσεων. Εν πάση περιπτώσει, εφόσον η υπόθεση είναι ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες και αμφότερες οι πλευρές συμφωνούν να γίνει ένορκη αποκάλυψη εγγράφων, εφόσον αυτή η διαδικασία δεν θα προκαλέσει καθυστέρηση, δίδονται οδηγίες, η Απαιτήτρια και η Απαλλοτριούσα Αρχή, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκες δηλώσεις αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Η παρ/μπη ορίζεται για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 20.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Να υποδειχθούν τα σημεία διαφωνίας των εκτιμητών.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 547/2020

Για Ενάγουσα: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: αυτοπροσώπως

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 01.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 958/2020

Για Ενάγοντα: Χρ. Α. Κων/νου, για Εναγόμενη: G. Hadjineophytou& CoLLC

Ο χρόνος καταχώρισης των ενόρκων δηλώσεων αποκάλυψης εγγράφων επεκτείνεται μέχρι και σήμερα, και οι ένορκες αποκαλύψεις εγγράφων αμφότερων των πλευρών θεωρούνται εμπρόθεσμες. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη 2 να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 20.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1419/2020

Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 2: Ε. Παπαριστοδήμου

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από την Εναγόμενη 2. Εάν η Εναγόμενη 2 θα προσκομίσει έγγραφα κατά τη διαδικασία, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθεί στην άλλη πλευρά. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη 2 να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 20.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 68/2021

Για Ενάγοντες: Γεώργιος Σ. Θεοχάρους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ευτύχιος Πίτρος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Ο χρόνος καταχώρισης των ενόρκων δηλώσεων αποκάλυψης εγγράφων και των δύο πλευρών επεκτείνεται για περαιτέρω 60 ημέρες από σήμερα. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, οι Ενάγοντες να καταχωρίσουν ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 20.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, εάν δεν διευθετηθεί, θα γίνει ουσιαστική μνεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 387/2021

Για Αιτήτρια: Δίγκα για Αργυρού & Δημοσθένους ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Α. Χαραλάμπους για Κούσιος, Κορφιώτης και Παπαχαραλάμπους, διευθυντής Καθ’ ης η αίτηση: παρών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 18.01.2022

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/προγραμματισμό την 22.12.2022 ώρα 08:30, να ενημερωθεί το Δικαστήριο, εάν με βάση τα στοιχεία που ήδη προσκομίστηκαν σε σχέση με την εταιρεία, ότι διαγράφθηκε από τον Φ.Π.Α. και δεν λειτουργεί κ.λπ., υπάρχει λόγος (π.χ. αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης και το ενδεχόμενο να είναι άλλο) να προχωρήσουμε με την εξέταση, περίπτωση στην οποία θα προχωρήσουμε να ακούσουμε τη διαθέσιμη μαρτυρία. Έξοδα στην πορεία. Ο διευθυντής της Καθ’ ης η αίτηση να ενημερωθεί από τους συνήγορους της Καθ’ ης η αίτηση, εάν και όταν θα διενεργηθεί η εξέταση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1027/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 03.10.2022 για απόφαση v. 1, 3, 4 λόγω μη εμφάνισης

Βάσει αλληλογραφίας, άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1139/2021

Για Ενάγουσα: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Γ. Κυριακίδης

Η ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων της Εναγόμενης ημερομηνίας 09.09.2022 θεωρείται γενόμενη εντός του πλαισίου των υφιστάμενων οδηγιών και εμπρόθεσμη. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 20.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία.

 

  1.  

ΕΙΔ.ΠΤΩΧ.8/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Κ.Ν. Θεοδωρίδης για Γιώργος Γ. Γιάγκου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 10.11.2022 για υποκατάστατη επίδοση

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος (α) της αίτησης. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της πτωχευτικής διαδικασίας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 337/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Κ. Κεραυνός

Αίτηση ημερομηνίας 10.11.2022 για υποκατάστατη επίδοση

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει, υπό όσα εκτίθεται και είναι ενώπιον του Δικαστηρίου, ικανοποιούμαι ότι μπορεί να εκδοθεί το αιτούμενο διάταγμα και ότι ο τρόπος υποκατάστατης επίδοσης που ζητείται κατά λογική ακολουθία μπορεί να φέρει σε γνώση της Εναγόμενης το Κλητήριο Ένταλμα της αγωγής. Α. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η υποκατάστατη επίδοση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στην Εναγόμενη δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παράγραφο Α της αίτησης. Μαζί με το Κλητήριο Ένταλμα, να επιδοθούν στην Εναγόμενη η αίτηση και το παρόν διάταγμα. Β. Ο χρόνος εμφάνισης της Εναγόμενης στην αγωγή καθορίζεται στις 20 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σ’ αυτήν με τον καθορισμένο τρόπο. Γ. Σε περίπτωση παράλειψης εμφάνισης της Εναγόμενης στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία της, και κάθε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο που χρήζει επίδοσης στην αγωγή θα θεωρείται πως έχει δεόντως επιδοθεί στην Εναγόμενη, εάν αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων του Ε.Δ. Πάφου για συνεχή περίοδο 5 ημερών. Δ. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 427/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Σ. Σάββα, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Π. Στασή

Αίτηση ημερομηνίας 25.10.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος για καταχώριση ΕΥ επεκτείνεται μέχρι την 13.12.2022 ώρα 08:30. Η αίτηση για Απόδειξη την 16.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

29.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

22.11.2022

24.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

30.11.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 518/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 527/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

Παράβαση σύμβασης

23.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 579/2015

Χρέος από ενοικίαση

05.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 607/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2015

ΧΧΧ

13.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1488/2015

Τραπεζικό χρέος

01.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1490/2015

Συμβατική διαφορά

30.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

12.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκ. ΑΗΚ

25.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

15.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1258/2016

Αμέλεια, οχληρία, παράβαση νόμ. καθ/ντος - εισροή νερού σε όχημα μετά από βροχή

28.11.2022

Συνεχιζόμενη