SIGNUP
  LOGIN

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1227/2011

Για Αιτήτρια: Χρήστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, Καθ’ ου η αίτηση: απών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 21.10.2022

Η ώρα είναι 09:33. Ο καθ’ ου η αίτηση είναι απών. Η παρουσία του στο παρόν στάδιο είναι αναγκαία για σκοπούς εξέτασής του, με βάση τον νόμο.Η αναγκαιότητά της θα επαναξιολογηθεί σε επόμενο στάδιο, αναλόγως των δεδομένων, περιλαμβανομένης της δυνατότητας εξαναγκασμού του Καθ’ ου η αίτηση και της διαθέσιμης μαρτυρίας.Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης του Καθ’ ου η αίτηση. Όταν εκτελεστεί το ένταλμα,να ειδοποιηθούν και οι συνήγοροι της Αιτήτριας να εμφανιστούν. Η αίτηση ορίζεται για εξέταση/έλεγχο την 21.02.2023 ώρα 08:30. Εάν στο μεταξύ η πλευρά της Αιτήτριας έχει να προσκομίσει περαιτέρω μαρτυρία, για σκοπούς εξέτασης, μπορεί να την προσκομίσει (άρθρο 85 Κεφ.6). Έξοδα στην πορεία.

Η ώρα είναι 09:51. Ο Καθ’ ου η αίτηση εμφανίζεται οικειοθελώς. Για τον Καθ’ ου η αίτηση, ο κ. Σ. Στέφου Σάββα. Το ένταλμα σύλληψης ακυρώνεται. Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 21.02.2023 ώρα 08:30, τυχόν ένσταση/ένορκη δήλωση που να πληροί τις απαιτήσεις του άρθρου 84 Κεφ.6 να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες προηγουμένως. Ο Καθ’ ου η αίτηση να είναι παρών στο Δικαστήριο με την ίδια κλήση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2839/2012

Για Αιτήτρια: Γ. Χρ. Τσέλεπος

Αίτηση ημερομηνίας 21.10.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Εκδίδονται διατάγματαως οι παράγραφοι Α και Β της αίτησης. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2997/2014

Για Αιτήτρια: Σ. Σοφοκλέους για Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: καμία εμφάνιση

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 25.06.2020

Η αίτηση, η οποία εκκρεμεί για πέραν των δύο ετών, επιδόθηκε στον Καθ’ ου η αίτηση την 29.09.2020 προσωπικά. Ο Καθ’ ου η αίτηση παρέλειψε να εμφανιστεί στο Δικαστήριο για να εξεταστεί και δεν προσκόμισε ούτε οποιαδήποτε στοιχεία αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση, ούτε πληροφόρησε το Δικαστήριο για οποιονδήποτε λόγο τυχόν αδυνατούσε να ανταποκριθεί στην κλήση. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του και έγινε προσπάθεια εξαναγκασμού της παρουσίας του στο Δικαστήριο, μέσω της Αστυνομίας, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επιτευχθεί η εμφάνιση του Καθ’ ου η αίτηση στο Δικαστήριο για να εξεταστεί. Με βάση το άρθρο 85 του Κεφ.6, το Δικαστήριο προχώρησε στην εξέταση στην απουσία του Καθ’ ου η αίτηση, καθώς οποιοσδήποτε άλλος χειρισμός δημιουργεί δυσαναλογία, με αναφορά στο δικαίωμα του εξ αποφάσεως πιστωτή να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση που έχει εξασφαλίσει, αλλά και στην προσωπική ελευθερία ατόμων περιλαμβανομένων του Καθ’ ου η αίτηση και των μελών της Αστυνομίας. Τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής ακυρώνονται. Με βάση τη μαρτυρία που προσκομίστηκε από την Αιτήτρια, που είναι αναντίλεκτη, ο οφειλέτης είναι υγιής και εργάζεται και είναι σε θέση να εργάζεται και να κερδίζει από την εργασία του αρκετά ώστε να πληρώνει το ποσό των €800,00 μηνιαίως, μέχρι να εξοφλήσει το εξ αποφάσεως χρέος του. Η αιτήτρια δεν προωθεί οποιαδήποτε άλλα αιτήματα. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εκδίδεται διάταγμα για πληρωμή του εξ αποφάσεως χρέους του Καθ’ ου η αίτηση με μηνιαίες δόσεις €800,00 η κάθε μία από την 01.02.2023 και ακολούθως την 1η έως την 7η ημέρα κάθε μήνα μέχρι εξόφλησης, πλέον για τα έξοδα της αίτησης αυτής, όπως θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο. Το παρόν διάταγμα να επιδοθεί στον Καθ’ ου η αίτηση. Νοείται πως ο Καθ’ ου η αίτηση μπορεί να αποταθεί ο ίδιος στο Δικαστήριο, οποτεδήποτε επιθυμεί, με αίτησή του, για επανεξέταση της οικονομικής του ικανότητας, με βάση στοιχεία που κατέχει, και τα οποία παρέλειψε να προσκομίσει κατά τη διαδικασία της εξέτασης που οδήγησε στην έκδοση του παρόντος διατάγματος.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 79/2015

Για διαχείριση: Σ. Αργυρού, διαχειριστής: απών, λειτουργός του Κτηματολογίου: παρούσα

Το Κτηματολόγιο ανέφερε πως είναι στο τέλος της διαδικασίας έκδοσης των τίτλων. Υπήρχε ένα λάθος στο σχέδιο της άδειας διαχωρισμού, και μετέβη στο Κτηματολόγιο η αρχιτέκτονας, της δόθηκαν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει. Θα επικοινωνήσει μαζί της ξανά, για να δει πώς προχωρά εκείνη η διαδικασία. Συνήθως, η διαδικασία στον οριζόντιο διαχωρισμό είναι χρονοβόρα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι προς το τέλος της. Δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τον χρόνο. Δόθηκαν οδηγίες στη λειτουργό του Κτηματολογίου, όταν έχει κάτι νεότερο, να ειδοποιήσει το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της δόθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας. Ενόψει της πληροφόρησης που ελήφθη, η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 23.05.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να καταχωριστούν τελικοί λογαριασμοί, εντός της ίδιας προθεσμίας, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, για να εξηγείται ο λόγος μη συμπλήρωσης της διαχείρισης, και οι ενέργειες που σκοπούνται, και ο διαχειριστής να είναι παρών, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο εκείνη την ημέρα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 749/2015

Για Αιτήτρια: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 11.11.2022 για επιστροφή τεκμηρίων

Δίδονται οδηγίεςστον Πρωτοκολλητή, ως η παράγραφος Α της αίτησης, καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 908/2016

Για Ενάγοντα: Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Χρίστος & Αντιγόνη Κων/νου Γαβριηλίδη ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 21.02.2023 ώρα 08:30. Δίδονται εκ νέου οδηγίες, σε περίπτωση μη διευθέτησης, οι διάδικοι να είναι παρόντες. Εάν διευθετηθεί, μπορεί να ζητηθεί νωρίτερα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 998/2016

Για Ενάγοντα: Δ. Ανδρέου Χ’Σάββα, για Εναγόμενους: Α.Π. Ερωτοκρίτου & Σία ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 05.04.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Εναγόμενων. Να υπάρχει ετοιμότητα για την ακρόαση. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν μέχρι τότε. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1437/2016

Για Ενάγουσα: Ρ. Δρακουλάκου για Κ.Ν. Μιχαήλ ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Τ. Σιμιλλίδης για Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ

Η κα Δρακουλάκου ανέφερε πως η εκπρόσωπος της Ενάγουσας απουσιάζει στο εξωτερικό και επιστρέφει την 03.12.2022. Ο κ. Σιμιλλίδης ανέφερε πως ο πελάτης του είναι άρρωστος. Η προσπάθεια του Δικαστηρίου είναι να γίνει ουσιαστική συζήτηση της υπόθεσης πριν προγραμματιστεί για ακρόαση, σε περίπτωση που μπορεί να επιλυθεί χωρίς αντιπαράθεση, έχοντας υπόψη πως πρόκειται απλώς για υπόθεση κοινοχρήστων, που είναι αρκετά παλαιά. Η αγωγή ορίζεται εκ νέου για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 22.12.2022 ώρα 08:30.Δίδονται εκ νέου οδηγίες:οι διάδικοι να είναι παρόντες. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 128/2017

Για Εκτελέστρια: Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ, εκτελέστρια: παρούσα

Η εκτελέστρια αναφέρει προβλήματα επικοινωνίας με τους κληρονόμους. Θα καταβάλει ακόμα μια προσπάθεια μέσω δικηγόρου στην Αγγλία. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να καταχωριστούν λογαριασμοί περιουσίας με βάση το άρθρο 45(1) του Κεφ.189. Γι’ αυτό, δεν μπορεί να δοθεί πολύς χρόνος προς το παρόν, όσος θα μπορούσε να δοθεί εάν υπήρχαν λογαριασμοί. Θα πρέπει βασικά να αρθεί η παράλειψη, η οποία δημιουργεί και ποινική ευθύνη. Η διαχείριση ορίζεται εκ νέου για έλεγχο την 20.02.2023 ώρα 08:30. Λογαριασμοί περιουσίας να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως, στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι που δεν συμπληρώνεται η διαχείριση και οι ενέργειες που σκοπούνται. Υπάρχουνδιάφορα ερωτηματικά: σύμφωνα με την απογραφή, υπάρχει ένα ακίνητοκαιένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο τι έγινε, διαγράφθηκε, είναι τόσα χρόνια ακινητοποιημένο, δεν θα πρέπει να ειδοποιηθεί ο Έφορος; Το ακίνητο δεν το θέλουν οι κληρονόμοι; Γιατί δεν αναζητήθηκαν διευθύνσεις και επαρκή στοιχεία πριν το άνοιγμα της διαχείρισης.Εάν εξακολουθούν τα προβλήματα επικοινωνίας, να εξεταστεί το ενδεχόμενο κάποιας αίτησης στο Δικαστήριο, γιατί η ευθύνη μένει στην εκτελέστρια. Παράλληλα, το Δικαστήριο θα εξετάσει το ενδεχόμενο ειδοποίησης με δημοσίευση ή άλλο τρόπο, για να προχωρήσει η διαχείριση. Στο πλαίσιο των προσπαθειών επικοινωνίας, ας σταλεί προς το παρόν από την εκτελέστρια, μεταξύ των άλλων προσπαθειών της, και κάποια ειδοποίηση στη διεύθυνση του ακινήτου στην Κύπρο, μην τυχόν και παραλαμβάνονται από εκεί λογαριασμοί / αλληλογραφία. Η εκτελέστρια να είναι να παρούσα.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 217/2017

Για διαχείριση: Λ. Λουκαϊδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: απούσα

Καταχωρίστηκαν χθες ενδιάμεσοι λογαριασμοί, δεν είναι στον φάκελο του Δικαστηρίου. Η πληροφόρηση είναι πως το μόνο που εκκρεμεί είναι το ακίνητο που μισθώθηκε στην αποβιώσασα με μακροχρόνια μίσθωση κατά ½ (και στον σύζυγό της το υπόλοιπο ½), έγινε ήδη ακύρωση της μίσθωσης και θα λάμβανε €25.000 ο καθένας εκ των μισθωτών. Έμεινε μια τελευταία πληρωμή €5.000, που θα πιστωθεί και προς όφελος της περιουσίας της αποβιωσάσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν θα γίνει ή ότι θα υπάρξει περιπλοκή (π.χ. αγωγή). Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 23.05.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να καταχωριστούν τελικοί λογαριασμοί, εντός της ίδιας προθεσμίας, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, για να εξηγείται ο λόγος μη συμπλήρωσης της διαχείρισης, και οι ενέργειες που σκοπούνται για τη συμπλήρωση (π.χ. εκχώρηση του εισπρακτέου στον κληρονόμο ? ), και η διαχειρίστρια να είναι παρούσα, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο εκείνη την ημέρα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 749/2017

Για Ενάγοντα: Ε. Λεμονιάτη, για Εναγόμενο: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Λόγω της φύσης της διαφοράς (ενοικιαστική σχέση και υπάρχει και αξίωση ανάκτησης κατοχής), πριν προγραμματιστεί εκ νέου για ακρόαση, θα προγραμματιστεί για ουσιαστική μνεία. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 21.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης, να εμφανιστούν.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 497/2018

Για Ενάγουσα: Ι. Κουκούνη

Αίτηση ημερομηνίας 16.05.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης εμφάνισης

Η αίτηση/αγωγή ορίζεται για τελευταία φορά για Απόδειξη και γραπτές αγορεύσεις όσον αφορά τις γενικές αποζημιώσεις την 23.01.2023 ώρα 08:30.Η κα Κουκούνη ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια διευθέτησης (σημ. προς Πρωτοκολλητή: επιλήφθηκα της υπόθεσης χωρίς φάκελο, με βάση το ηλεκτρονικό αρχείο, να μπει το πρακτικό στον φάκελο, όταν βρεθεί).

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1167/2019

Για Ενάγοντα: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου & Συνεργάτες, για Εναγόμενους: Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 06.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία (σημ.: επειδή ασχέτως του χρόνου του Δικαστηρίου ως προς την ακρόαση μαρτυρίας, έχει μελετηθεί η υπόθεση, εάν δεν θα προχωρήσει τελικά σε εκδίκαση, να ενημερωθεί το Δικαστήριο, για να διαθέσει τον χρόνο του).

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1208/2019

Για Ενάγοντα/εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενο: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2: εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντες: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 3: καμία εμφάνιση

Η αγωγή ορίζεται για τους Εναγόμενους 1 και 2 για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 21.02.2023 ώρα 08:30 και για απόδειξη για τον Εναγόμενο 3 την ίδια ημέρα. Λόγω και της φύσης της υπόθεσης, και ενόψει του ότι αμφότερες οι πλευρές ζητούν κυρίως θεραπείες διαταγμάτων, εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία, πριν να προγραμματιστεί για ακρόαση (που θα ήταν σε πολύ μακρινή ημερομηνία). Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν τότε, για να δούμε τυχόν περιορισμό της έκτασης της μαρτυρίας, που θα της δώσει τη δυνατότητα να ακουστεί νωρίτερα. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1437/2019

Για Εναγόμενη 2/Αιτήτρια: Ρ. Μαλλή, για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Φλ. Πιτσιορλούγκ

Αίτηση ημερομηνίας 19.10.2022 για εκδίκαση προδικαστικού σημείου

Η αίτηση και η αγωγή παραμένουν για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 21.02.2023 ώρα 08:30, χωρίς περαιτέρω οδηγίες. Σε περίπτωση διευθέτησης νωρίτερα, μπορεί να σταλεί σχετική ειδοποίηση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1468/2019

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 2 και 4: A. Neophytou& CoLLC(σημ.: να ελεγχθεί η αλλαγή)

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 03.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 159/2020

Για Ενάγουσα: Σταύρος Σταυρινίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 1: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 2: Στ. Μαυρομάτης

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 02.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 508/2020

Για Ενάγοντες: Α. Στ. Μίντζης, για Εναγόμενη: Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ, για Τριτοδιάδικο: Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Ο χρόνος καταχώρισης των ενόρκων δηλώσεων αποκάλυψης εγγράφων της Εναγόμενης και του Τριτοδιάδικου επεκτείνεται για περαιτέρω 60 ημέρες από σήμερα. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: Οι Ενάγοντες, εντός 20 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα. Ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας, εντός περαιτέρω 20 ημερών. Ακολούθως, η Τριτοδιάδικος να καταχωρίσει τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 20 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 21.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα (εάν ολοκληρωθούν τα προαναφερόμενα), θα γίνει ουσιαστική μνεία, πριν από τον προγραμματισμό της υπόθεσης για ακρόαση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 538/2020

Για Ενάγουσα: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 3: Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Έχοντας υπόψη το πλαίσιο της δικογράφησης που προσδιορίζει τη διαφορά, το Δικαστήριο διερωτάται γιατί θα πρέπει να παρουσιαστούν 19 μάρτυρες εκ μέρους της Ενάγουσας, και κατά πόσο μπορεί να περιοριστεί η μαρτυρία. Επίσης, η πλευρά της Εναγόμενης 3 ανέφερε πως θα προσκομίσει μαρτυρία εμπειρογνώμονα, που δεν κατονομάζει, και δεν αναφέρει ύπαρξη σχετικής έκθεσης. Οι μάρτυρες πρέπει να κατονομάζονται, εκτός εάν δεν είναι εφικτό. Το δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα να δώσει οδηγίες να ετοιμαστεί έκθεση/καταστάσεις λογαριασμού ή και να χειριστεί ανάλογα την υπόθεση για ζητήματα λογαριασμών. Ας συζητηθεί το ενδεχόμενο, υπό τις περιστάσεις, να αρχίσει η πλευρά της Εναγόμενης 3 με την παρουσίαση της δικής της μαρτυρίας ως προς τα γεγονότα που ισχυρίζεται πως έλαβαν χώρα κατά την υπογραφή, προς εξοικονόμηση χρόνου. Για τις ανάγκες της ακρόασης διαχείρισης, με σκοπό τον περιορισμό των επιδίκων θεμάτων και την εστίαση της διαφοράς σε συγκεκριμένα θέματα, οι δικηγόροι που θα χειριστούν την ακρόαση, να εμφανιστούν στο Δικαστήριο, με φυσική παρουσία. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 13.01.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 170/2021

Για Ενάγοντα: Α. Κων/νου, για Εναγόμενο: Ε. Λεμονιάτη

Ο χρόνος για την ένορκη αποκάλυψη εγγράφων από μέρους του Ενάγοντος και του Εναγόμενου επεκτείνεται για περαιτέρω 60 ημέρες από σήμερα. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, ο Ενάγων να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, ο Εναγόμενος να καταχωρίσει τον δικό του ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 21.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1278/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Λεάνδρου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 22.11.2022 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και υποκατάστατη επίδοση

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι, υπό όσα εκτέθηκαν και είναι ενώπιον του Δικαστηρίου, μπορεί να επιτραπεί η επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στους Εναγόμενους 2 και 3. Οι Εναγόμενοι 2 και 3 διαμένουν σε γνωστή διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αγγλία, τούτο σημαίνει πως υπάρχει υποχρέωση εφαρμογής της πολυμερούς διακρατικής Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις, που έχουν συμβληθεί τα εμπλεκόμενα κράτη. Η εφαρμογή της Σύμβασης δεν εμποδίζει την ευχέρεια να απευθυνθούν άμεσα ταχυδρομικώς δικαστικές πράξεις σε πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει ενστεί στο άρθρο 10(α) της Σύμβασης και δεν υπάρχουν πρόσθετες διευκρινίσεις όσον αφορά την Αγγλία. Η επίδοση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (που δεν περιλαμβάνεται ξεκάθαρα στην έννοια του ταχυδρομείου του άρθρου 10(α) της Σύμβασης), επίσης, δεν φαίνεται να απαγορεύεται με βάση οποιαδήποτε διεθνή σύμβαση. Αμφότεροι οι τρόποι επίδοσης που έχουν προταθεί κρίνονται ικανοποιητικοί για να φέρουν σε γνώση των Εναγόμενων 1 και 2 την αγωγή, και δεν αντιτίθενται σε αμφότερα τα διαδικαστικά πλαίσια στην Αγγλία και στην Κύπρο. Ως εκ των ανωτέρω: Α. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στους Εναγόμενους 2 και 3. Β. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στους Εναγόμενους 2 και 3 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με όλους τους ακόλουθους τρόπους, που συμφωνούν με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις: (α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost(CourierService) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Β της αίτησης, και (β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παράγραφο Α της αίτησης. Γ. Ο χρόνος εμφάνισης των Εναγόμενων 2 και 3 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτούς με τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους. Δ. Σε περίπτωση παράλειψης των Εναγόμενων 2 και 3 να εμφανιστούν στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία τους, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτούς, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με οποιονδήποτε εκ των καθορισμένων σε αυτό το διάταγμα τρόπων. Ε. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 2 και 3.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 17/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κώστας Μ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ

Η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι, εντός περαιτέρω 60 ημερών από σήμερα, να προβούν στην καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 21.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 49/2022

I-JUSTICE

Για Απαιτήτρια: Α.Μ. Χαραλαμπίδου

Αίτηση ημερομηνίας 27.10.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Βάσει της επικοινωνίας στον ηλεκτρονικό φάκελο της υπόθεσης, άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται χωρίς έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 269/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 28.06.2022 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

Η αίτηση ορίζεται για τελευταία φορά για απόδειξη την 21.02.2023 ώρα 08:30. Ας προχωρήσει η διαδικασία, αν θα προωθηθεί. Εάν υπάρχει ετοιμότητα για απόδειξη νωρίτερα, μπορεί να ειδοποιηθεί (με email) το Δικαστήριο να της επιληφθεί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 288/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: Γ. Σιαηλής

Αίτηση ημερομηνίας 24.06.2022 για απόφαση v. 1-4 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της ΕΥ των Εναγόμενων 1-4 επεκτείνεται μέχρι και την 16.11.2022 (ημερομηνία καταχώρισής της). Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1, 2, 3, 4, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως θα υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

29.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

22.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

30.11.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 518/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 527/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

Παράβαση σύμβασης

23.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 579/2015

Χρέος από ενοικίαση

05.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 607/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2015

ΧΧΧ

13.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1488/2015

Τραπεζικό χρέος

01.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1490/2015

Συμβατική διαφορά

30.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

12.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκ. ΑΗΚ

25.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

15.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1258/2016

Αμέλεια, οχληρία, παράβαση νόμ. καθ/ντος - εισροή νερού σε όχημα μετά από βροχή

28.11.2022

Συνεχιζόμενη