SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ:Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                   

Ημερομηνία: 16 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2819/2012

Για Αιτήτρια: Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 17.11.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

 

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος 1 της αίτησης. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2847/2012

Για Αιτήτρια: Δρ. Κ. Χρυσοστομίδης & Σία ΔΕΠΕ

 

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 17.11.2022

 

Η αίτηση παραμένει για επίδοση την 17.03.2023 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2128/2014

Για Ενάγοντες: Κ. Κακογιάννης για Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Μ. Βασιλειάδης για Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ

 

Αμφότερες οι πλευρές κατέθεσαν γραπτές αγορεύσεις, το περιεχόμενο των οποίων υιοθέτησαν χωρίς προσθήκες, με την επιφύλαξη τυχόν διευκρινίσεων, εάν χρειαστούν. Η απόφαση επιφυλάσσεται.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 29/2015

Για Απαιτητή: Ε. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Ν. Βασιλείου για ΓΕ

 

Παραμένει στο δικαστήριο ο φάκελος σε εκκρεμότητα μέχρι και τη Δευτέρα 19.12.2022 ώρα 10:00, για δήλωση συμβιβασμού.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1767/2015

Για Ενάγουσα: Ε. Χαραλάμπους (κα) Χριστάκης Λουκά & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μ. Εύζωνα, Εναγόμενος 1: παρών

 

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφασηυπέρ της Ενάγουσας και εναντίον του Εναγόμενου 1 ως η παράγραφοι Α και Β του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, πλέον για τα έξοδα της αγωγής, όπως θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο. Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης (απαίτηση και έξοδα) για περίοδο 3 (τρεις) μηνών από σήμερα. Εάν ο Εναγόμενος 1 πληρώσει στην Ενάγουσα το συνολικό ποσό των €9.400,00 εντός της περιόδου της αναστολής εκτέλεσης, τότε η απόφαση (απαίτηση και έξοδα) θα θεωρείται ότι έχει πλήρως εξοφληθεί. Ενόψει της αποδοχής από τον Εναγόμενο 1 της έκδοσης απόφασης, που τέθηκε ως προϋπόθεση απόσυρσης της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 2, 3 και 4, άδεια δίδεται, η αγωγή εναντίον των Εναγόμενων 2, 3 και 4 αποσύρεται και απορρίπτεται, άνευ βλάβης, χωρίς έξοδα. Προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ της Ενάγουσας και των Εναγόμενων 2, 3 και 4 ακυρώνονται.

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2019/2015

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1, 2: Αλ.Χρ. Αλεξάδρου

 

Η υπόθεση δεν μπορεί να δεσμεύσει ξανά χρόνο εις βάρος άλλων υποθέσεων, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα εάν/τι θα εκδικαστεί. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 16.02.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση να εμφανιστούν για την ανάλογη προετοιμασία της ακρόασης, καθότι πρόκειται για υπόθεση με σειρά εκδίκασης, που θα οριστεί σε πλέον πολύ άμεσο χρόνο. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 377/2016

Για Ενάγοντες: Μ. Μιλτιάδου, για Εναγόμενη: Κ. Κακογιάννης για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

 

Άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται χωρίς επιφύλαξη, κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 419/2016

Για Εναγόμενο: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Τριτοδιάδικο: Χ. Σιαηλής για Α.Θ. Μαθηκολώνης

 

Πρόκειται για μια απαίτηση που προωθείται εναντίον Τριτοδιάδικου μόνον, μετά που ο Εναγόμενος δέχθηκε απόφαση στην αγωγή για τραπεζικό χρέος. Ο Εναγόμενος ισχυρίζεται πως είχε συμφωνήσει με τον Τριτοδιάδικο να αναλάβει ο Τριτοδιάδικος να αποπληρώσει το τραπεζικό χρέος, έναντι ανταλλάγματος, κάτι που γνώριζε η Ενάγουσα και είχε αρχικά κινηθεί, όπως ανέφερε ο κ. Κορακίδης, και εναντίον του. Ο Τριτοδιάδικος όμως αμφισβητεί το ύψος του χρέους για το οποίο δεν είναι πλέον διάδικος και μέρος της διαφοράς η Τράπεζα. Λόγω φόρτου εργασίας του κ. Μαθηκολώνη σήμερα, δεν κατέστη δυνατόν να συζητηθεί ουσιαστικά η υπόθεση, είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει πριν να προγραμματιστεί ξανά η υπόθεση για ακρόαση (τότε δεσμεύει χρόνο με ασάφεια). Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 17.02.2023 ώρα 08:30, να ξεκαθαρίσει εάν/τι θα εκδικαστεί. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Εναγόμενου.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1298/2016

Για Ενάγοντα: LeonidasNeophytou& CoLLC, για Εναγόμενη: καμία εμφάνιση (υπό εκκαθάριση)

 

Η αγωγή παρέμεινε για προγραμματισμό, για να γίνουν ανάλογα διαβήματα για την προώθησή της, εάν θα προωθηθεί. Μέχρι στιγμής, δεν προωθείται. Η υπό αναστολή αγωγή είναι εκκρεμής υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου, και οι εκκρεμείς υποθέσεις του 2016 παρουσιάζουν σοβαρή καθυστέρηση. Λόγω της θέσης της Εναγόμενης υπό εκκαθάριση, εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου η εκδίκαση της εναντίον της αγωγής αναστέλλεται και ως εκ τούτου η αγωγή παραμένει εκτός πινακίου. Δίδονται οδηγίες στο Πρωτοκολλητείο: Εάν δεν προσκομιστεί άδεια για συνέχισή της από το Δικαστήριο της Εκκαθάρισης μέχρι και την 03.04.2023, η αγωγή να θεωρηθεί διαγραφείσα. Σε περίπτωση που προσκομιστεί τέτοια άδεια για συνέχισή της, να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα 08:30 για περαιτέρω χειρισμό.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 308/2017

Για Ενάγοντες: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ, Α. Γεωργιάδης, για Εναγόμενο: A. Neophytou& CoLLC

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Έγινε μία πρώτη συζήτηση επί της ουσίας, για να καταστεί κατανοητή η διαφορά, ιδίως για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της υλικής αρμοδιότητας, εφόσον είχε εμπλακεί στα δικόγραφα και την προδικασία το ζήτημα της ενοικίασης, του οποίου επιλήφθηκε ειδικό δικαστήριο. Η κυρία Φλωράκη ξεκαθάρισε πως εστιάζει εδώ στον παρακείμενο χώρο, για τον οποίο είχε δοθεί άδεια χρήσης και δεν εμπίπτει στην ενοικίαση, και στην επέμβαση του Εναγόμενου (θα διαφανεί με ποια ιδιότητα) στην κατοχή και περιουσία που ήταν τοποθετημένη σ’ αυτόν. Συζητήθηκε επίσης η έκταση της μαρτυρίας, με τη δυνατότητα περιορισμού της επιδικίας. Το Δικαστήριο, στον άμεσο χρόνο, έχει κάποιες παλαιότερες αγωγές σε εξέλιξη ακρόασης μαρτυρίας ή και στις οποίες επιφύλαξε αποφάσεις, που δεν επιτρέπει περαιτέρω επιβάρυνση τις επόμενες ημέρες, εάν πρώτα δεν μειωθεί το παρόν όριο, επομένως θα προγραμματιστεί η έναρξη της ακρόασης σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία, εντός του δικαστικού έτους, ώστε παράλληλα να γίνει και καλύτερη οργάνωση της ακρόασης. Η αγωγή προγραμματίζεται για Ακρόαση την 02.06.2023 ώρα 10:30.  Προϋπολογίζεται (απλώς για σκοπούς προγραμματισμού όλων) πως θα χρειαστούν περίπου δύο δικάσιμοι. Τουλάχιστον μία δικάσιμος για τους μάρτυρες των Εναγόντων (ένας ή μία εξ αυτών και μάρτυρας για την αξία της περιουσίας) και τουλάχιστον μία δικάσιμος για τους μάρτυρες της Ενάγουσας. Υπάρχει πιθανότητα επέκτασης. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης συνεχών ημερομηνιών. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων των μαρτύρων της Ενάγουσας με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθούν στην άλλη πλευρά δύο μέρες προηγουμένως μαζί με τα έγγραφα των οποίων θα γίνει χρήση. Τυχόν έγγραφα που θα παρουσιαστούν στη δίκη και δεν καλύπτονται από την υφιστάμενη ένορκη αποκάλυψη, προς αποφυγή ανάλωσης χρόνου κατά τη δίκη με ενστάσεις του είδους και καθυστερημένες αποκαλύψεις εκτός χρονοδιαγραμμάτων, να γίνουν με συμπληρωματικές ένορκες αποκαλύψεις το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο και αντίγραφα να δοθούν στην άλλη πλευρά, για να έχει χρόνο να ζητήσει τον αποκλεισμό της προσκόμισης ή αποδοχής οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Εννοείται, εάν θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένη μαρτυρία ή εμπειρογνωμοσύνη για οποιοδήποτε ζήτημα, συστήνεται να ετοιμαστεί/αποκαλυφθεί σχετική έκθεση εκ των προτέρων και να δοθεί στην άλλη πλευρά, προς αποφυγή καθυστερήσεων κατά τη διαδικασία εκδίκασης. Τυχόν έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη, εφόσον περιλαμβάνονται σε ένορκη αποκάλυψη, μπορούν να κατατεθούν και ως δέσμη εγγράφων, συνοδευόμενη από σχετικό κατάλογο, απλώς για εξοικονόμηση χρόνου κατά τη διαδικασία (χρόνος κατάθεσης εγγράφων ένα-προς-ένα).  Έξοδα στην πορεία.

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 328/2017

Για διαχείριση: Γ. Κυριακίδης, Διαχειριστής: απών

 

Ο φάκελος τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για έλεγχο, αλλά δεν υπήρξε εμφάνιση για τη διαχείριση. Η ώρα είναι 12:04. Ο φάκελος μένει στο Δικαστήριο μέχρι και τη Δευτέρα 19.12.2022 ώρα 10:00. Το Δικαστήριο ειδοποιεί τον δικηγόρο της διαχείρισης/διαχειριστή.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 270/2018

Ο φάκελος τέθηκε ενώπιον επί του πινακίου και ενώπιον του Δικαστηρίου, αλλά από το τελευταίο πρακτικό ημερομηνίας 24.03.2022, η αγωγή φαίνεται ορισμένη για ακρόαση την 16.02.2023 και όχι σήμερα. Ο φάκελος επιστρέφεται χωρίς ενέργεια.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 358/2018

Για διαχείριση: Μ. Μιλτιάδου, Διαχειριστής: παρών

 

Η πληροφόρηση την 20.10.2022 ήταν ότι αναμένονταν οι συγκαταθέσεις των κληρονόμων για να καταχωριστούν τελικοί λογαριασμοί και να ολοκληρωθεί η διαχείριση. Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχουν καταχωρισμένοι τελικοί λογαριασμοί. Χρειάζεται περαιτέρω χρόνο, καθότι οι κληρονόμοι βρίσκονται στη Νότιο Αφρική. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 17.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν / εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1297/2018

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 01.12.2022 για ανανέωση κλητηρίου

 

Α. Ο χρόνος καταχώρισης της αίτησης για ανανέωση και της ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος για σκοπούς επίδοσής του στην Εναγόμενη 1 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα. Β.Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στην Εναγόμενη 1, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 388/2019

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Β.Ε. Δελιμπαλτίδου, για Εναγόμενους 1 και 2/Καθ’ ων η αίτηση: Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 22.11.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

 

Ο χρόνος καταχώρισης της ΕΥ των Εναγόμενων 1 και 2 επεκτείνεται μέχρι και την 16.02.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 17.03.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η ΕΥ των Εναγόμενων 1 και 2. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 958/2019

Ο φάκελος τέθηκε ενώπιον επί του πινακίου και ενώπιον του Δικαστηρίου, αλλά από το τελευταίο πρακτικό ημερομηνίας 15.02.2022, η αγωγή φαίνεται ορισμένη για ακρόαση την 16.01.2023 και όχι σήμερα. Ο φάκελος επιστρέφεται χωρίς ενέργεια.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 679/2020

Για Ενάγοντα: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: G. Hadjinoephytou& CoLLC

 

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 17.03.2023 ώρα 08:30. Εάν υπάρξει διευθέτηση νωρίτερα, μπορεί να ζητηθεί.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 58/2021

Για Εφεσείουσα: Σουσανίδου Ο. για Ευστάθιος Κ. Ευσταθίου ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητους: Κύρου Σ. για ΓΕ, για ενδιαφερόμενο μέρος 2: καμία εμφάνιση, για ενδιαφερόμενα μέρη 3 και 4: Χριστοφή Τ. για YiavashiChristofiLLC

 

Ο λόγος που τέθηκε από την Εφεσείουσα για αναβολή (κώλυμα συνηγόρου για εμφάνιση με φυσική παρουσία σήμερα) δυστυχώς δεν συνιστά λόγο αναβολής. Πρόκειται για υπόθεση η ακρόαση της οποίας διεξάγεται στη βάση των ενόρκων δηλώσεων και είχε δοθεί και αρκετός χρόνος για την ετοιμασία των αγορεύσεων. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, η πλευρά των ενδιαφερόμενων μερών 3 και 4 ενίσταται σε κάποια αναβολή. Από την άλλη, πρόκειται για την κυρίως υπόθεση και όχι για μια ενδιάμεση διαδικασία, ασχέτως εάν εκδικάζεται με τον τρόπο αυτό. Να εξαντλήσει στην περίπτωση το Δικαστήριο όλη την αυστηρότητα, ενώ δεν υπάρχει δυσανάλογη καθυστέρηση, έχοντας υπόψη τις συνέπειες που είναι ουσιαστικές, δεν θα ήταν δίκαιος χειρισμός. Εάν ο σκοπός είναι να μην προκληθεί καθυστέρηση στην εκδίκαση, δεν προκαλείται με το να ακουστεί τυχόν επιχειρηματολογία της Εφεσείουσας μέχρι τη Δευτέρα 19.12.2022, δεν πρόκειται για αναβολή, αλλά για απλό και σύντομο επαναπρογραμματισμό της επιχειρηματολογίας των δικηγόρων της Εφεσείουσας, που δεν δημιουργεί ούτε πρόβλημα στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου, ούτε σε οποιονδήποτε άλλον. Οι αγορεύσεις της Εφεσείουσας μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά. Οι Εφεσίβλητοι και τα ενδιαφερόμενα μέρη έχουν καταθέσει στο Δικαστήριο τις αγορεύσεις τους και έχουν υιοθετήσει το περιεχόμενό τους, χωρίς προσθήκες, με την επιφύλαξη προσθηκών ή διευκρινίσεων μετά και που η Εφεσείουσα θα αποστείλει τη δική της αγόρευση. Ο φάκελος μένει σε εκκρεμότητα στο Δικαστήριο μέχρι την 19.12.2022 ώρα 12:00. Η Εφεσείουσα να στείλει την αγόρευσή της έγκαιρα, για να μπορέσουν να την δουν οι υπόλοιποι και να προσθέσουν οτιδήποτε τυχόν διευκρινιστικά χρειάζονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 189/2021

Για Αιτητές: Α. Κων/νου, για Καθ’ ης η αίτηση: Γ. Λεοντίου, καθ’ ης η αίτηση: απούσα

 

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 14.06.2022

 

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/οδηγίες την 17.03.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, τυχόν στοιχεία από την Καθ’ ης η αίτηση να προσκομιστούν μέχρι τότε. Το ένταλμα σύλληψης μένει ανεκτέλεστο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 239/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 3 και 4/ Καθ’ ων η αίτηση: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 05.08.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

 

Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 3 και 4 όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων 1 και 5 επεκτείνεται μέχρι και την 07.12.2022 (ημερομηνία καταχώρισής της) και το καταχωρισμένο δικόγραφο θεωρείται και γι’ αυτούς εμπρόθεσμο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 523/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση: Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 31.02.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

 

Ο χρόνος καταχώρισης της ΕΥ της Εναγόμενης επεκτείνεται μέχρι και την 16.02.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 17.03.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η ΕΥ της Εναγόμενης. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 698/2021

Για Ενάγουσα: Α.Χ. Ανδρέου, για Εναγόμενους: Μ. Μιλτιάδου

 

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 17.03.2023 ώρα 08:30. Εάν δεν επέλθει εξώδικη διευθέτηση, να γίνουν οι ένορκες αποκαλύψεις μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 737/2021

Για Αιτήτρια: Άθως Δημητρίου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Κ. Σιαηλής

 

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 07.09.2022

 

Βάσει αλληλογραφίας, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης, χωρίς έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 907/2021

Για Ενάγοντα: Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρήστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

 

Θα πρέπει να γίνει ουσιαστική μνεία και ανάλογη διαχείριση πριν να οριστεί η υπόθεση για ακρόαση, με βάση και ό,τι προέκυψε κατά την προδικασία. Η αγωγή αφορά σε τροχαίο ατύχημα, η πλευρά της Εναγόμενης δεν αποκαλύπτει ιατρική μαρτυρία. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 17.03.2023 ώρα 08:30. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση να εμφανιστούν για σκοπούς της ακρόασης διαχείρισης. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1137/2021

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ

 

Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1378/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Αρ. Κορακίδου για AristiKorakidou-MakridouLLC

 

Αίτηση ημερομηνίας 05.12.2022 για υποκατάστατη επίδοση

 

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι με βάση όσα έχουν εκτεθεί μπορεί να εκδοθεί το αιτούμενο διάταγμα και ότι ο προτεινόμενος τρόπος επίδοσης, κατά λογική ακολουθία, θα φέρει σε γνώση του Εναγόμενου 1 την αγωγή. Επιπρόσθετα, το Δικαστήριο θα ορίσει και την ταχυδρόμηση μέσω του δημόσιου ταχυδρομείου, με συνηθισμένο τρόπο αποστολής.

 

Α. Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου επιτρέπεται η υποκατάστατη επίδοση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στον Εναγόμενο 1, με όλους τους ακόλουθους τρόπους:

 

(α)με θυροκόλληση ή τοιχοκόλληση Ειδοποίησης Τύπου 5Α, που θα διενεργήσει ιδιώτης δικαστικός επιδότης, σε περίοπτο μέρος στην είσοδο της οικίας του Εναγόμενου 1 (αντίγραφο της οποίας να τοποθετηθεί και κάτω από τη θύρα εισόδου, εάν είναι εφικτό), στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Α της αίτησης, και

(β)με ταχυδρόμηση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής, της αίτησης και του παρόντος διατάγματος, σε σφραγισμένο φάκελο, απευθυνόμενο προς τον Εναγόμενο 1, με τις υπηρεσίες δημόσιου ταχυδρομείου και με συνηθισμένο τρόπο αποστολής, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο 1 της αίτησης.

 

Β.Ο χρόνος εμφάνισης του Εναγόμενου 1 στη διαδικασία καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης με όλους τους καθορισμένους σ’ αυτό το διάταγμα τρόπους.

 

Γ.Σε περίπτωση παράλειψης του Εναγόμενου 1 να εμφανιστεί εντός της καθορισμένης σ’ αυτό το διάταγμα προθεσμίας, η αγωγή δυνατόν να προχωρήσει στην απουσία του, και κάθε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή που χρήζει επίδοσης στον Εναγόμενο 1 θα θεωρείται πως έχει δεόντως επιδοθεί στον Εναγόμενο 1 εάν επιδίδεται με οποιονδήποτε από τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους επίδοσης.

 

Δ.Τα έξοδα της αίτησης είναι έξοδα επίδοσης, επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν ανάλογα την πορεία της αγωγής.

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 197/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ων η αίτηση1, 2, 3: καμία εμφάνιση

 

Βάσει αλληλογραφίας, άδεια δίδεται, η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 208/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα: Χάρης Κουφέττας & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

 

Στον ηλεκτρονικό φάκελο δεν υπάρχει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων ούτε του Ενάγοντος, ούτε σχετική εκκρεμής καταχώριση, η ώρα είναι 09:02. Ο Ενάγων και οι Εναγόμενοι, εντός περαιτέρω 60 ημερών από σήμερα, να προβούν στην καταχώριση ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά. Ενόψει της εκκρεμότητας με την ιατρική εξέταση, δεν θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς το παρόν. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 17.03.2023 ώρα 08:30. Τυχόν άλλα προδικαστικά αιτήματα να προωθηθούν ως τότε.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 427/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Σ. Σάββα, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: καμία εμφάνιση

 

Αίτηση ημερομηνίας 25.10.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

 

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει κάποια υπεράσπιση του Εναγόμενου. Η ώρα είναι 10:28. Δεν υπάρχει εμφάνιση από τον Εναγόμενο ή εκ μέρους του ενώπιον του Δικαστηρίου. Η πλευρά της Ενάγουσας καταχώρισε ένορκη δήλωση απόδειξης της απαίτησής της και ζητά θεραπείες. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε, που παραμένει αναντίλεκτη. Επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησης της Ενάγουσας.

 

Α.Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου διατάσσεται ο Εναγόμενος και οποιοδήποτε πρόσωπο κατέχει το ακίνητο κατόπιν συμφωνίας ή άδειας του Εναγόμενου ή άλλως πώς, όπως εντός 15 ημερών από την επίδοση σε αυτόν του παρόντος διατάγματος, παραδώσει στην Ενάγουσα την ελεύθερη και κενή κατοχή του διαμερίσματος ΧΧΧ («το ακίνητο»), δια της παράδοσης των κλειδιών του ακινήτου στον δικηγόρο της Ενάγουσας κ. Σάββα Στέφου Σάββα.

 

Β.Εκδίδεται απόφαση με την οποία ο Εναγόμενος διατάσσεται να πληρώσει στην Ενάγουσα το ποσό των €5.850,00 (που αφορά στα ενοίκια που αναφέρονται στην παράγραφο 7Α του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης, ως και σε αποζημιώσεις στο ύψος της συμφωνημένης ενοικιαστικής αξίας από τον Ιούνιο 2022 μέχρι και τον Δεκέμβριο 2022), πλέον νόμιμο τόκο, πλέον τα έξοδα της αγωγής και έκδοσης της απόφασης όπως θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

Γ.Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου ο Εναγόμενος διατάσσεται να πληρώνει στην Ενάγουσα το ποσό των €450,00 μηνιαίως, ως ενδιάμεσα οφέλη, αρχίζοντας από τον Ιανουάριο 2023, και ακολούθως κάθε μήνα, μέχρι και την παράδοση της κατοχής του ακινήτου στην Ενάγουσα, σύμφωνα με το πιο πάνω διάταγμα.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Συνεχιζόμενη – θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

22.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 527/2015

Τραπεζικό χρέος

23.12.2022

Θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

Παράβαση σύμβασης

23.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2015

ΧΧΧ

13.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

10.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

16.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

20.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη