SIGNUP
  LOGIN

 

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 247/2010

Για διαχειριστές: Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, διαχειριστές: απόντες

 

Ο χρόνος για την καταχώριση τελικών λογαριασμών επεκτείνεται μέχρι και την 09.03.2023. Εφόσον εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δικηγόροι της διαχείρισης να εμφανιστούν στο Δικαστήριο την 27.03.2023 ώρα 08:30, για να δείξουν λόγο για τον οποίο δεν έχει συμπληρωθεί η διαχείριση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 578/2010

Για Αιτήτρια: Χ. Χ. Ζόππος

 

Αίτηση ημερομηνίας 13.12.2022 για άδεια εκτέλεσης

 

Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η αίτηση, καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 68/2015

Για Ενάγουσα: Π. Ευθυμίου για Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Μ. Σατολιά για Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ, Διευθύντρια Εναγόμενης: παρούσα

 

Βάσει των δηλώσεων των συνηγόρων των διαδίκων, άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται χωρίς επιφύλαξη, κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται. Το Έγγραφο Α καθίσταται μέρος του σημερινού πρακτικού.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 290/2017

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής: απών

 

Δόθηκαν οδηγίες να κλητευθεί ο διαχειριστής. Στον φάκελο του Δικαστηρίου, υπάρχει κλήση, όχι όμως ένορκη δήλωση επίδοσης. Η διαχείριση παραμένει για επίδοση της κλήσης στον διαχειριστή/ έλεγχο την 27.03.2023 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 529/2017

Για Ενάγοντες: Μιχαλάκης Κυπριανού & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση δανειοληπτών για θεραπείες σχετικά με διευκόλυνση σε ελβετικά φράγκα. Όταν η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση, υπάρχει υποχρέωση εμφάνισης για σκοπούς ακρόασης. Αυτό ισχύει ανέκαθεν, σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Δεν μπορεί να διεξαχθεί ακρόαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι εμφανίσεις για ακρόαση δεν διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός εάν το Δικαστήριο ενημερώσει εκ των προτέρων πως δεν θα ακουστεί η υπόθεση και θα γίνει αναπρογραμματισμός. Όταν υπάρχει μάρτυρας από το εξωτερικό, το Δικαστήριο ακούει τη μαρτυρία του, προσαρμόζοντας ανάλογα το πρόγραμμά του. Δεν λειτουργεί αντίθετα, δηλαδή να μην προσέρχεται ο μάρτυρας από το εξωτερικό στην ακρόαση γιατί ανησυχεί μήπως δεν ακουστεί η μαρτυρία του και υποστεί απώλεια. Όπου υπάρχει αίτημα για αναβολή ή ανάγκη για επαναπρογραμματισμό, θα πρέπει να υποβάλλεται έγκαιρα. Το Δικαστήριο σήμερα είχε χρόνο να ακούσει τη μαρτυρία των Εναγόντων, δεν ερωτήθηκε ούτε ενημέρωσε για το αντίθετο, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε μαρτυρία, ούτε κάποιο αίτημα υποβλήθηκε με δικονομικά αποδεκτό τρόπο. Ωστόσο, είναι κατανοητό πως δεν υπάρχει πραγματική πρόθεση μη προώθησης της υπόθεσης, και αυτός είναι ο μόνος λόγους που σήμερα τουλάχιστον δεν είναι απορριπτέα η αγωγή βάσει της Δ.33. Να μην επαναληφθεί όμως τέτοιος χειρισμός. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την Πέμπτη 15.06.2023 ώρα 10:30 και την Παρασκευή 16.06.2023 ώρα 10:30. Καμία διαταγή για έξοδα (δεν υπήρξε εμφάνιση για ακρόαση).

 

Οδηγίες ακρόασης:

 

  1. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 15.06.2023, να είναι παρόντες όλοι οι μάρτυρες των Εναγόντων.

 

  1. Εάν οι Ενάγοντες θα κάνουν χρήση εμπειρογνωμοσύνης, επειδή δεν κατονομάζουν τον μάρτυρα (λογιστή) και δεν παρουσιάζουν κάποια έκθεση, ο εμπειρογνώμονας να ετοιμάσει σχετική έκθεση και αντίγραφό της να δώσει στην άλλη πλευρά, το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο, για να μην υπάρξει διακοπή της δίκης. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

 

  1. Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων των Εναγόντων με συνημμένα σε αυτά ως Τεκμήρια τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να καταχωριστούν ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε ο αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να δοθούν στην άλλη πλευρά, το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο – ας κρίνουν οι δικηγόροι τι χρειάζεται, απλώς για να μην αναλωθεί δικαστικός χρόνος που χρειαζόμαστε για ακρόαση προφορικής μαρτυρίας (ειδικότερα μαρτύρων από το εξωτερικό) σε κατάθεση εγγράφων ή σε ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ..

 

  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Η ακρόαση να περιοριστεί στα αμφισβητούμενα θέματα, τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα παραπομπής με βάση τον Ν.14/60.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 339/2019

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χρ. Α. Κων/νου

 

Αίτηση ημερομηνίας 02.12.2022 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

 

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας/Αιτήτριας και εναντίον της Εναγόμενης/Καθ’ ης η αίτηση (σημ.: καταχωρίστηκε εμφάνιση μετά την αίτηση), όπως υπολογιστούν/εγκριθούν στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1458/2019

Για Ενάγοντες: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: ChryssesDemetriades& CoLLC, για Εναγόμενους 2: ΓΕ

 

Καταχωρίστηκε από πλευράς Εναγόντων ειδοποίηση από την 17.09.2021 για διακοπή με βάση τη Δ.15 ΚΠΔ, αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό. Η υπόθεση τέθηκε σήμερα (09.01.2023) από το Πρωτοκολλητείο ενώπιον του Δικαστηρίου για Οδηγίες. Το τελευταίο πρακτικό είναι ημερομηνίας 25.05.2020. Δεν υπάρχει προώθηση. Υπάρχει εμφάνιση από τους Εναγόμενους 1 και 2. Το Δικαστήριο επικοινώνησε με τους δικηγόρους για να ενημερωθεί για τη θέση των Εναγόμενων στη διακοπή και εάν υπάρχουν έξοδα ή εάν έχουν συμφωνηθεί. Ο φάκελος μένει στο Δικαστήριο μέχρι την 13.01.2023 ώρα 10:00.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 608/2020

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Η. Σατολιάς για Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 01.11.2022 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

 

Έχει ελεγχθεί και η ένορκη δήλωση επίδοσης της Έκθεσης Απαίτησης. Η επίδοση είναι νομότυπη. Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει σημείωμα εμφάνισης μέχρι στιγμής. Η ώρα είναι 08:48. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε, που είναι αναντίλεκτη, και έχοντας υπόψη και τον περιορισμό της απαίτησης των Εναγόντων στην έκδοση τελικού διατάγματος, ως το προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 01.06.2020, κρίνω ότι επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησης.

 

Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος 4Γ της ένορκης δήλωσης.

 

Τα έξοδα της αγωγής επιδικάζονται υπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγόμενης όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

Ενόψει της έκδοσης του διατάγματος/απόφασης ως ανωτέρω, οι υπόλοιπες αξιώσεις των Εναγόντων απορρίπτονται, άνευ βλάβης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 498/2021

Για Αιτήτρια: Ε. Κορακίδης για Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: καμία εμφάνιση (Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ)

 

Αίτηση ημερομηνίας 29.07.2022 για αναστολή εκτέλεσης απόφασης

 

Η ώρα είναι 11:32. Δεν υπάρχει εμφάνιση από πλευράς Καθ’ ης η αίτηση. Ενόψει της απόρριψης της αίτησης για παραμερισμό, στο πλαίσιο της οποίας καταχωρίστηκε η υπό εξέταση αίτηση, η αίτηση απορρίπτεται ως άνευ αντικειμένου.

 

Αίτηση ημερομηνίας 10.08.2022 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινό διάταγμα

 

Η ώρα είναι 11:32. Δεν υπάρχει εμφάνιση από πλευράς Καθ’ ης η αίτηση. Ενόψει της απόρριψης της αίτησης για παραμερισμό, στο πλαίσιο της οποίας καταχωρίστηκε η υπό εξέταση αίτηση, η αίτηση απορρίπτεται ως άνευ αντικειμένου. Νοείται πως το προσωρινό διάταγμα ακυρώνεται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 749/2021

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από το Πρωτοκολλητείο λόγω μη προώθησής της και απορρίφθηκε λόγω μη προώθησης, καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 880/2021

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από το Πρωτοκολλητείο λόγω μη προώθησής της με βάση η Δ.30 ΚΠΔ, και απορρίφθηκε λόγω μη προώθησής της, με έξοδα εναντίον του Ενάγοντος.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1380/2021

Για Ενάγουσα: SoteroulaStavri-Socrarous& CoLLC, για Εναγόμενη: Ευστάθιος Κ. Ευσταθίου ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Ενάγοντος. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και η Εναγόμενη, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 27.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

MENTAL 18/2022

I-JUSTICE

Για Αιτητή: Α. Ν. Νικολάου

 

Η αίτηση ορίζεται για επίδοση την 23.01.2023 ώρα 08:30. Να αναφερθεί η αξία της περιουσίας περίπου, για να καθοριστεί εγγύηση.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 239/2022

I-JUSTICE

Για την Εφεσείοντες: Σ. Σωκράτους (κα) για SoteroulaStavri-Socratous& CoLLC, για την Εφεσίβλητη: Χρ. Κων/νου (κα), Γ. Ζαχαρίου (κα) για Ανδρέας Β. Ζαχαρίου & Σία ΔΕΠΕ

 

Η υπόθεση ορίστηκε για απαγγελία απόφασης. Η ώρα είναι 12:00. Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Αντίγραφό της αναρτάται στον ηλεκτρονικό φάκελο. Για τους λόγους που εξηγούνται στην απόφαση, η Έφεση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Εφεσίβλητης και εναντίον των Εφεσείοντων όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΓΕΝ. ΑΙΤ. 297/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Μ. Βασιλειάδης για Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: καμία εμφάνιση

 

Η ώρα είναι 12:28. Τέθηκαν οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να επιτραπεί η εκπρόθεσμη κατάθεση. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσει να εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου η αίτηση. Ενόψει της μη διαφορετικής εισήγησης, σε συνέχεια και των όσων αναφέρθηκαν στο προηγούμενο πρακτικό, εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου, νοουμένου ότι ικανοποιηθούν όλες οι προϋποθέσεις που θέτει το Κτηματολόγιο στην  έκθεσή  του ημερομηνίας 21.12.2022, και εφόσον εξασφαλιστεί διάταγμα/άδεια από το Δικαστήριο της Εκκαθάρισης που να επιτρέπει την επιβάρυνση της υπό εκκαθάριση περιουσίας με το πωλητήριο έγγραφο της Αιτήτριας, τότε επιτρέπεται η εκπρόθεσμη κατάθεσή του, ως η παράγραφος Α της αίτησης. Σε κάθε περίπτωση, το παρόν διάταγμα έχει ισχύ για οποιαδήποτε μεταγενέστερη/νεότερη εγγραφή του πωλούμενου ακινήτου και για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την έκδοσή του.

 

  1.  

ΓΕΝ. ΑΙΤ. 299/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Καλλής & Καλλής ΔΕΠΕ

 

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος Α της αίτησης, τα έξοδα της αίτησης, που καθορίζονται στο ποσό των €775,00 πλέον Φ.Π.Α. είναι έξοδα επίδοσης, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού.

 

  1.  

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 357/2022

I-JUSTICE

ΓιαΑιτήτρια: Michael Kyprianou & Co LLC

 

Αίτηση ημερομηνίας 25.11.2022 για υποκατάστατη επίδοση αίτησης διαχείρισης

 

Η αίτηση παραμένει για Ακρόαση (αγορεύσεις) την 27.03.2023 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 987/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ

 

Βάσει ειδοποίησης ημερομηνίας 27.12.2022, η αγωγή διακόπτεται. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

12.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

10.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

16.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

19.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

17.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη