SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                    

Ημερομηνία: 16 Ιανουαρίου 2023

 

 

 

 

1.      

ΑΓΩΓΗ 798/2015

Για Ενάγουσα: Σ. Ζαχαρία για Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κ. Δημητρίου

Αναφέρθηκε πως εκκρεμεί η λήψη έγκρισης για πώληση ακινήτου αναφορικά με την οποία υπογράφθηκε ήδη το συμβόλαιο, και ακόμα και στην περίπτωση που οτιδήποτε εξελιχθεί διαφορετικά (αν και υπάρχει συσχέτιση με άλλες υποθέσεις στις οποίες εκδόθηκαν αποφάσεις), θα δηλωθεί συμβιβασμός στη βάση αναδομημένης κατάστασης λογαριασμού. Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 17.02.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

2.      

ΑΓΩΓΗ 1777/2015

Για εξ ανταπαιτήσεως Ενάγουσα: Α. Κακογιαννη

Η ανταπαίτηση παραμένει για απόδειξη την 24.01.2023 ώρα 08:30.

3.      

ΑΓΩΓΗ 2159/2015

Για Ενάγοντα: Ε. Ερωτοκρίτου & Σία, για Εναγόμενο: Κενδέας Α. Σέργη ΔΕΠΕ

Η ακρόαση της αγωγής συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση της μαρτυρίας του Ενάγοντος (ΜΕ2) και του ΜΕ3. Η αγωγή παρέμεινε για συνέχιση της ακρόασης την 17.02.2023 ώρα 10:30 και την 28.02.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Την 17.02.2023, να ολοκληρωθεί η μαρτυρία της πλευράς του Ενάγοντος (ακόμα δύο μάρτυρες, ο ιατρός που είναι ο σημαντικός και ένας πιο σύντομος).

4.      

ΑΓΩΓΗ 562/2016

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Έγινε αναφορά πως εκποιήθηκε εμπράγματη περιουσία που δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν καλύπτει και το επίδικο χρέος και σε ποια έκταση. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 17.02.2023 ώρα 08:30. Να ξεκαθαρίσει εάν και τι θα εκδικαστεί. Εάν θα εκδικαστεί τελικά, θα πρέπει να δοθούν οδηγίες σχετικά με την ακρόαση.

5.      

ΑΓΩΓΗ 1319/2016

Για Ενάγοντα: Κώστας Μ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: A. Neophytou & Co LLC

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για αποζημιώσεις λόγω κατ’ ισχυρισμό παράνομης επέμβασης σε ακίνητο / οχληρίας. Υπάρχει αίτημα αναβολής που υποβλήθηκε από την πλευρά του Ενάγοντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως υποβλήθηκε, και εφόσον δεν τεκμηριώνεται με μαρτυρία, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο σήμερα με την ακρόαση μαρτυρίας άλλων υποθέσεων, που προηγούνται. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 06.04.2023 ώρα 10:30.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 4 δικασίμους. Την 06.04.2023 (να υπολογιστεί ο χρόνος από τους δικηγόρους για το πόσους/ποιους μάρτυρες, για να γίνει χρήση όλου του χρόνου – να ερωτηθεί το Δικαστήριο για τα δεδομένα του χρόνου τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο - να μην αναλωθεί χρόνος σε κατάθεση εγγράφων ή ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ..
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

6.      

ΠΑΡ/ΜΠΗ 17/2017

Για Απαιτητή: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Λεωνίδου για ΓΕ, εκτιμητές απόντες

Η παρ/μπη ορίζεται για ακρόαση την 14.03.2023 ώρα 10:30. Να είναι παρόντες οι εκτιμητές των δύο πλευρών για σκοπούς ακρόασης. Έξοδα στην πορεία.

7.      

ΑΓΩΓΗ 48/2017

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για αποζημιώσεις και άλλες θεραπείες λόγω εισόδου αιγοπροβάτων σε ελαιώνα της Ενάγουσας και πρόκλησης ζημιών στα φυτά. Ενόψει του ότι σήμερα το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την ακρόαση της μαρτυράς άλλων υποθέσεων, παλαιότερων, θα επαναπρογραμματιστεί η παρουσίαση της μαρτυρίας της υπόθεσης. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 29.05.2023 ώρα 10:30.

Οδηγίες ακρόασης:

7.     Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 4 δικασίμους. Την 29.05.2023, να είναι παρόντες τουλάχιστον δύο μάρτυρες της Ενάγουσας (να υπολογιστεί ο χρόνος από τους δικηγόρους – να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με το Δικαστήριο για τα δεδομένα του χρόνου τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.

8.     Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

9.     Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο - να μην αναλωθεί χρόνος σε κατάθεση εγγράφων ή ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ..

10.  Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.

11.  Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

12.  Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

8.      

ΔΙΑΧ. 97/2017

Για διαχείριση: Ευ. Πουλλά, διαχειρίστρια: απούσα

Θα γίνονταν δάνειο για να εξοφληθεί η υποθήκη, να μεταβιβαστεί το ακίνητο στον κληρονόμο γιατί ο πιστωτής δεν δέχονταν τη μεταβίβασή του υποθηκευμένου. Είχα δοθεί χρόνος από τον Οκτώβριο για να γίνει αυτή η διαδικασία. Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχουν τελικοί λογαριασμοί, αλλά ούτε κα ενδιάμεσοι, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου. Αναφέρθηκε πρόβλημα υγείας της διαχειρίστριας. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 03.04.2023 ώρα 08:30. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Οι δικηγόροι της διαχείρισης μπορούν να κλητεύσουν τον πιστωτή, εάν κρίνουν ότι βοηθά στον έλεγχο της διαχείρισης, για να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχονται τη μεταβίβαση του ακινήτου με την επιβάρυνση της υποθήκης ως έχει. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα.

9.      

ΑΓΩΓΗ 1069/2017

Για Ενάγουσα: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μ. Μιλτιάδου

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος με εμπράγματη εξασφάλιση. Οι Εναγόμενοι εγείρουν νομικά ζητήματα, η έκταση της επιδικίας όσον αφορά α γεγονότα είναι περιορισμένη. Ενόψει του ότι σήμερα το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την ακρόαση της μαρτυράς άλλων υποθέσεων, θα επαναπρογραμματιστεί η παρουσίαση της μαρτυρίας της υπόθεσης. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 09.06.2023 ώρα 10:30.

Οδηγίες ακρόασης:

13.  Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2 δικασίμους. Την 09.06.2023, να είναι παρόντες όλοι οι μάρτυρες της Ενάγουσας. Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα δεύτερης ημερομηνίας.

14.  Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

15.  Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων της Ενάγουσας με συνημμένα ως Τεκμήρια τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να καταχωριστούν ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα παρουσιαστούν (εφόσον έχουν τύχει ένορκης αποκάλυψης και δεν ζητήθηκε ο αποκλεισμός της παρουσίασής τους) να δοθούν στην άλλη πλευρά, το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο – ας κρίνουν οι δικηγόροι τι χρειάζεται, απλώς για να μην αναλωθεί δικαστικός χρόνος σε κατάθεση εγγράφων ή σε ενστάσεις σχετικές με έγγραφα κ.λπ.. Αντίστοιχες οδηγίες θα δοθούν όταν θα οριστεί για παρουσίαση τυχόν μαρτυρία των Εναγόμενων.

16.  Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς, δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

17.  Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα παραπομπής με βάση τον Ν.14/60.

18.  Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

10.   

ΑΓΩΓΗ 1288/2017

Για Ενάγοντα: αποβιώσας, για Εναγόμενη: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Η πλευρά της Εναγόμενης αναφέρει πως θα καταχωριστεί αίτηση περιορισμένης διαχείρισης που θα περιλαμβάνει και την παρούσα υπόθεση, για διασφάλιση τουλάχιστον των εξόδων, και χρειάζεται χρόνος για να καταχωριστεί η σχετική αίτηση. Η αγωγή παραμένει για τελευταία φορά για έλεγχο της προώθησης της & προγραμματισμό την 03.04.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να έχουν γίνει όλα τα διαβήματα, για να μπορέσει να προγραμματιστεί ανάλογα, ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να εκκρεμεί.

11.   

ΑΓΩΓΗ 958/2019

Για Ενάγουσα: Ο. Σουσανίδη για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Κλ. Νικολάου

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 21.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Ισχύουν οι ενδεικτικοί χρόνοι της Δ.30,κ.8(γ), εκτός εάν το Δικαστήριο ορίσει διαφορετικά. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα με βάση το άρθρο 36 § 1 Ν.14/60. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα/γεγονότα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Σε περίπτωση εξώδικης διευθέτησης, το Δικαστήριο να ενημερωθεί έγκαιρα, για να διαθέσει τον χρόνο.

12.   

ΑΓΩΓΗ 659/2020

Για Ενάγουσα: Παπαδόπουλος, Λυκούργος & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Φ. Χ’ Σάββα

Η υπόθεση είχε τεθεί εκ λάθους ενώπιον του Δικαστηρίου την 16.11.2022 και επαναπρογραμματίστηκε τότε για ακρόαση την 23.10.2023 ώρα 10:30, με έξοδα στην πορεία. Μένει εκείνη η ημερομηνία. Υπάρχουν παλαιότερες χρονικά υποθέσεις η εκδίκαση των οποίων προηγείται.

13.   

ΑΓΩΓΗ 699/2021

Για Ενάγοντα: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Π.Π. Κλεοβούλου

Ο χρόνος καταχώρισης της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων του Ενάγοντος επεκτείνεται μέχρι και σήμερα (ημερομηνία καταχώρισής της). Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων. Ο Ενάγων, εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων (και αντίγραφα να δώσει στην άλλη πλευρά) και ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας. Ακολούθως, ο Εναγόμενος να καταχωρίσει τον δικό του ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 03.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Εναγόμενου.

14.   

ΑΓΩΓΗ 748/2021

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Ιωάννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ, Εναγόμενος: αποβιώσας

Η ενημέρωση είναι πως έχει καταχωριστεί αίτηση για παραχώρησης περιορισμένων εγγράφων διαχείρισης, που έλαβε αριθμό 15/2013 που είναι ορισμένη την 13.02.2023. Η αγωγή παραμένει για έλεγχο της προώθησης της & προγραμματισμό την 03.04.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να γίνουν τα διαβήματα που χρειάζονται για την προώθηση της αγωγής.

15.   

MENTAL 19/2022

I-JUSTICE

Αιτήτρια: αυτοπροσώπως, για το Γραφείο Ευημερίας: καμία εμφάνιση

Έχοντας υπόψη το σύνολο της μαρτυρίας που έχει προσκομιστεί από την Αιτήτρια, ιδίως της ιατρικής μαρτυρίας, δεν απαιτείται περαιτέρω ειδοποίηση της αίτησης, ούτε τα δεδομένα είναι τέτοια που να απαιτείται η επίδοση στον Καθ’ ου η αίτηση για να αποκλείσει τυχόν άλλες πιθανότητες ή εύλογες υποψίες, απεναντίας, η εμμονή στην επίδοση στον Καθ’ ου η αίτηση υπό όλες τις περιστάσεις (ο Καθ’ ου η αίτηση νοσηλεύεται στη Γερμανία σε φυτική κατάσταση και η Αιτήτρια είναι η σύζυγός του με τη συγκατάθεση της θυγατέρας τους), θα δημιουργούσε ανυπέρβλητο εμπόδιο στην προς όφελός του διαχείριση της περιουσίας του. Η πρόνοια για επίδοση ως έχει στο άρθρο 4(1) του Νόμου 23(Ι)/1996, ως νομοθετική παρέμβαση, τίθεται προς πρόσθετη διασφάλιση της διαδικασίας, θέτοντας σχετικό κανόνα δικαίου για επίδοση στο πρόσωπο που φέρεται ως ανίκανο, αλλά όχι προς περιορισμό των εξουσιών του Δικαστηρίου ή εναντίωση στην κοινή λογική και το δίκαιο, όταν δεν είναι εφικτή η επίδοση ως διαδικαστική πράξη και αυτή η διασφάλιση προκύπτει διαφορετικά. Νοουμένου ότι η αιτήτρια υπογράψει εγγύηση ύψους €5.000,00, για την πιστή τήρηση των όρων του διατάγματος και των εξ αυτού και εκ του νόμου απορρεόντων καθηκόντων της, εκδίδονται:

Α. Διατάγματα ως οι παράγραφοι Α και Β της αίτησης.

Β. Διάταγμα δια του οποίου διορίζεται η Αιτήτρια διαχειρίστρια της περιουσίας του Καθ’ ου η αίτηση, ως η παράγραφος Γ της αίτησης.

Γ. Η διαχειρίστρια δύναται να ασκεί όλες τις εξουσίες που αναφέρονται στα άρθρα 5 και 6 του Νόμου 23(Ι)/1996, υπό την αίρεση ότι, για οποιαδήποτε πράξη αφορά ακίνητη περιουσία του ανικάνου προσώπου, θα απαιτείται η προγενέστερη έγκριση του Δικαστηρίου.

Δ. Η διαχειρίστρια, μέσα σε 30 ημέρες από τη σύνταξη του διατάγματος, να υποβάλει στον Πρωτοκολλητή λεπτομερή απογραφή της περιουσίας του Καθ’ ου η αίτηση και μέσα σε 12 μήνες από τη σύνταξη του παρόντος διατάγματος λογαριασμούς για τη διαχείριση. Στη συνέχεια, κάθε 12 μήνες να υποβάλλει συμπληρωματικούς ή περιοδικούς λογαριασμούς.

Καμία διαταγή για έξοδα.

16.   

ΑΓΩΓΗ 888/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Α. Χαραλαμπίδου, για Εναγόμενους: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 06.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της ΕΥ των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι και την 11.01.2023 (χρόνος καταχώρισής της). Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων όπως υπολογιστούν/εγκριθούν στο τέλος της αγωγής.

17.   

ΑΓΩΓΗ 898/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα: Γ. Μαυρέσης

Αίτηση ημερομηνίας 13.12.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον των Εναγόμενων για το ποσό των €7.500,00 πλέον νόμιμος τόκος (από την έγερση της αγωγής) πλέον για τα έξοδα €1.065,00 πλέον Φ.Π.Α., πλέον €19,50 έξοδα επίδοσης. Δεν είναι υπόθεση στην οποία χρήζει επιδίκαση τιμωρητικών αποζημιώσεων.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.        

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

2.        

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

3.        

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

13.02.2023

Πρέπει να περατωθεί

4.        

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

5.        

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

20.01.2023

Θα διευθετηθεί

6.        

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

27.01.2023

Συνεχιζόμενη

7.        

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

8.        

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

9.        

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτυο ΑΗΚ

08.02.2023

Συνεχιζόμενη

10.     

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

09.02.2023

Συνεχιζόμενη

11.     

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

17.02.2023

28.02.2023

Συνεχιζόμενη

12.     

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

19.01.2023

Συνεχιζόμενη

13.     

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

17.01.2023

Συνεχιζόμενη

14.     

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη