SIGNUP
  LOGIN
     

1.      

ΑΓΩΓΗ 2378/2015

Για Ενάγουσες: Ανθίμου για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ε. Νικολάου για Ζένιος Νικολάου ΔΕΠΕ

Η ακρόαση της αγωγής άρχισε με τη μαρτυρία του ΜΕ1. Η υπόθεση ήρθε στο ίδιο σημείο με την αγωγή 2379/2015 που αφορά τους ίδιους διαδίκους και παρεμφερή θέματα. Η αγωγή προγραμματίζεται για συνέχιση της ακρόασης, για την παρουσίαση του ΜΕ2, την 21.02.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν η μαρτυρία του ΜΕ2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην 2379/2015, να γίνει σχετική δήλωση.

2.      

ΑΓΩΓΗ 2379/2015

Για Ενάγουσες: Ανθίμου για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 3: Ε. Νικολάου για Ζένιος Νικολάου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασής της. Συμπορεύεται με την αγωγή 2378/2015, με τους ίδιους διαδίκους και παρεμφερή θέματα. Ενόψει του ότι θα ακουστεί στην 2378/2015 σήμερα ο μάρτυρας που ήδη ακούστηκε στην παρούσα υπόθεση, και θα εξαντλήσει τον χρόνο, θα επαναπρογραμματιστεί μαζί με την 2378/2015, για να την ακρόαση του δεύτερου κοινού τους μάρτυρα σε άλλη δικάσιμο. Η αγωγή παραμένει για συνέχιση της ακρόασης, για την παρουσίαση του ΜΕ2, την 21.02.2023 ώρα 10:30. Εάν η μαρτυρία του ΜΕ2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην 2378/2015, να γίνει σχετική δήλωση.

3.      

ΔΙΑΧ. 237/2017

Για διαχείριση: Ι. Κουκούνη, διαχειρίστρια: παρούσα

Αναμένονταν η πώληση με βάση διάταγμα που είχε εκδοθεί. Ο αγοραστής που είχε βρεθεί δεν προχώρησε τελικά. Η διαχειρίστρια ενημέρωσε πως γίνονται έντονες προσπάθειες, μέσω όλων των μεσιτών, με ανακοινώσεις, με όλους τους δυνατούς τρόπους, και ότι απλώς χρειάζεται περαιτέρω χρόνος. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 07.07.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν τουλάχιστον νέοι ενδιάμεσοι για να ενημερώνεται το Δικαστήριο για τις ενέργειες που έγιναν και γίνονται. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο, περίπτωση στην οποία θα ειδοποιηθεί από τη συνήγορό της.

4.      

ΑΓΩΓΗ 858/2017

Για Ενάγουσα: Α. Αργυρού & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Σ. Ζαννούπας

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για ποσό που η Ενάγουσα ισχυρίζεται πως της οφείλουν οι Εναγόμενοι για εργασίες επιδιόρθωσης οχημάτων που ήταν στην κατοχή της Εναγόμενης 1 και επιδιόρθωσε κατόπιν εντολής του Εναγόμενου 2. Οι Εναγόμενοι αρνούνται την απαίτηση, έχουν μια αρκετά διαφορετική εκδοχή ως προς τα γεγονότα, και υπάρχει και ανταπαίτηση. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν υποθέσεις που προηγούνται να ακουστούν, ώστε να μην υπάρχει χρόνος για την ακρόαση της μαρτυρίας της υπόθεσης αυτής σήμερα. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για ακρόαση την 03.07.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

5.      

ΑΓΩΓΗ 279/2018

Για Ενάγουσα: Γ. Λεοντίου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου, για Εναγόμενο 1: Ε. Χαραλάμπους για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 2: Αργυρού Χ. για Γιώργος Α. Νικολαΐδης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε σύνηθες τροχαίο ατύχημα. Η Ενάγουσα ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο σύζυγός της, Εναγόμενος 1. Οι Εναγόμενοι 1 και 2 αρνούνται την ευθύνη και τις ζημιές. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα διάσταση, καθότι ο Εναγόμενος 1 ισχυρίζεται και αμέλεια της συνοδηγού που του αποσπούσε την προσοχή κ.λπ. (σημ.: το επίπεδο επιμέλειας της συζύγου-συνοδηγού… ; ), πλην του Εναγόμενου 2 (οδηγού άλλου οχήματος). Δεν υπάρχει ειδοποίηση συνεναγομένων. Εάν υπάρχει άλλη αγωγή από τον Εναγόμενο 1 εναντίον του Εναγόμενου 2, ίσως να μπορούν να συμπορευτούν. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 01.03.2023 ώρα 08:30. Να γίνει προσπάθεια περιορισμού των επιδίκων θεμάτων, για να μπορούμε να υπολογίσουμε την μαρτυρία. Έξοδα στην πορεία.

6.      

ΔΙΑΧ. 369/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειρίστρια: Elizabeth Jane Μιχαηλίδη

Ένορκη δήλωση επίδοσης ειδοποίησης προς την διαχειρίστρια σημειώνεται ως Τεκμ. Α. Η ώρα είναι 12:53. Η διαχειρίστρια είναι απούσα και δεν υπάρχει οποιαδήποτε ειδοποίηση ή εμφάνιση. Η παρουσία της διαχειρίστριας είναι αναγκαία για σκοπούς εφαρμογής του Κεφ. 189, και έλεγχο των λόγων για τους οποίους δεν συμπληρώθηκε μέχρι σήμερα η διαχείριση της περιουσίας του αποβιώσαντος. Με σκοπό τον εξαναγκασμό της παρουσίας της διαχειρίστριας, εκδίδεται ένταλμα σύλληψης της. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 06.04.2023 ώρα 08:30.

7.      

ΔΙΑΧ. 378/2019

Για διαχείριση: Γ. Μηχανικός, διαχειριστής/εκτελεστής: παρών

Ο εκτελεστής έχει έρθει από το εξωτερικό. Εξήγησε γλαφυρά στο Δικαστήριο τη δυσκολία που αντιμετωπίζει με τον Φόρο, ιδίως ως προς την ανάγκη να δικαιολογηθεί η προέλευση των χρημάτων κατάθεσης επιταγής το 2018 που είναι χρήματα προερχόμενα από χρόνιες αποταμιεύσεις του αποβιώσαντος, προ αμνημονεύτων ετών, και να εξασφαλιστούν καταστάσεις λογαριασμών που ανατρέχουν στο 2010. Ανέφερε δυσκολίες συνεννόησης και εξυπηρέτησης με τον Φόρο. Ενόψει του όχι καταχωρίστηκαν ενδιάμεσοι λογαριασμοί, μπορεί να δοθεί χρόνος. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 07.07.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, επειδή θα έχει παρέλθει η εξαμηνία, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί σύμφωνα με το Κεφ.189, στους οποίους να εξηγούνται λεπτομερώς οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει συμπληρωθεί η διαχείριση και οι ενέργειες που σκοπούνται. Δίδονται οδηγίες στον Πρωτοκολλητή: να κλητευθεί η αρμόδια λειτουργός του Τμήματος Φορολογίας (κυρία Μαρία Χαραλάμπους), σε περίπτωση μη συμπλήρωσης της διαχείρισης, να εμφανιστεί στο Δικαστήριο κατά την πιο πάνω ημέρα και ώρα, για να εξηγηθούν οι λόγοι, από πλευράς του Φόρου, πού ακριβώς υπάρχει δυσκολία να εκδοθεί το απαιτούμενο φοροαπαλλακτικό, και πώς μπορεί να ξεπεραστεί, για να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η διαχείριση. Ο διαχειριστής, εάν θα βρίσκεται στην Κύπρο εκείνη την περίοδο (ανέφερε ότι μπορεί να προβεί σε διευθετήσεις, ενόψει της θερινής περιόδου), να είναι παρών.

8.      

ΑΓΩΓΗ 780/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 2, 4/Καθ’ ων η αίτηση: Χρ. Σιμιλλίδης

Αίτηση ημερομηνίας 08.012.2022 για απόφαση ν. 2, 4, λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων 2 και 4 επεκτείνεται μέχρι και την 28.02.2023. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 06.04.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου προηγουμένως η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Ενάγουσας.

9.      

ΑΓΩΓΗ 787/2021

Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1-4: Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ

Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

10.   

ΑΓΩΓΗ 1267/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Λεάνδρου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 28.12.2022 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και ανανέωση κλητηρίου

Για τους λόγους που εξηγούνται στο πρακτικό:

Α. Ο χρόνος για την υποβολή αίτησης και για την ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

Γ. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στους Εναγόμενους 2 και 3.

Δ. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στους Εναγόμενους 2 και 3 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με όλους τους ακόλουθους τρόπους, που συμφωνούν με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις:

(α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost (Courier Service) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Ε της αίτησης, και

(β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παράγραφο Δ της αίτησης.

Ε. Ο χρόνος εμφάνισης των Εναγόμενων 2 και 3 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτούς με τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους.

ΣΤ. Σε περίπτωση παράλειψης των Εναγόμενων 2 και 3 να εμφανιστούν στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία τους, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στους Εναγόμενους 2 και 3, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτούς, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με οποιονδήποτε από τους καθορισμένους σε αυτό το διάταγμα τρόπους.

Ζ. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 2 και 3.

11.   

ΑΓΩΓΗ 1291/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Λεάνδρου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 28.12.2022 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και ανανέωση κλητηρίου

Για τους λόγους που εξηγούνται στο πρακτικό:

Α. Ο χρόνος για την υποβολή αίτησης και για την ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στον Εναγόμενο 2 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στον Εναγόμενο 2, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

Γ. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στον Εναγόμενο 2.

Δ. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στον Εναγόμενο 2 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με όλους τους ακόλουθους τρόπους, που συμφωνούν με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις:

(α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost (Courier Service) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Ε της αίτησης, και

(β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παράγραφο Δ της αίτησης.

Ε. Ο χρόνος εμφάνισης του Εναγόμενου 2 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτόν με τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους.

ΣΤ. Σε περίπτωση παράλειψης του Εναγόμενου 2 να εμφανιστεί στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία του, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στον Εναγόμενο 2, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτόν, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με οποιονδήποτε από τους καθορισμένους σε αυτό το διάταγμα τρόπους.

Ζ. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον του Εναγόμενου 2.

12.   

ΑΓΩΓΗ 1347/2021

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Π. Λεάνδρου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 28.12.2022 για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας και ανανέωση κλητηρίου

Για τους λόγους που εξηγούνται στο πρακτικό:

Α. Ο χρόνος για την υποβολή αίτησης και για την ανανέωση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στον Εναγόμενο 2 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στον Εναγόμενο 2, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

Γ. Δίδεται άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας στον Εναγόμενο 2.

Δ. Εκδίδεται διάταγμα δια του οποίου επιτρέπεται η επίδοση Ειδοποίησης Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στον Εναγόμενο 2 εκτός δικαιοδοσίας, μαζί με την αίτηση και το παρόν διάταγμα, με όλους τους ακόλουθους τρόπους, που συμφωνούν με την εφαρμογή της Σύμβασης της Χάγης της 15ης Νοεμβρίου 1965 για την επίδοση στο εξωτερικό δικαστικών και εξωδίκων πράξεων σε αστικές ή εμπορικές υποθέσεις:

(α) με ταχυδρομείο μέσω της διεθνούς υπηρεσίας ταχυμεταφορών EMS/Datapost (Courier Service) που προσφέρει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Κύπρου, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παράγραφο Ε της αίτησης, και

(β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παράγραφο Δ της αίτησης.

Ε. Ο χρόνος εμφάνισης του Εναγόμενου 2 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης σε αυτόν με τους καθορισμένους στο παρόν διάταγμα τρόπους.

ΣΤ. Σε περίπτωση παράλειψης του Εναγόμενου 2 να εμφανιστεί στη διαδικασία της αγωγής, η διαδικασία της αγωγής θα προχωρήσει στην απουσία του, και οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στον Εναγόμενο 2, θα θεωρείται πως θα έχει δεόντως επιδοθεί σ’ αυτόν, εάν αντίγραφό του αποστέλλεται με οποιονδήποτε από τους καθορισμένους σε αυτό το διάταγμα τρόπους.

Ζ. Τα έξοδα της αίτησης επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον του Εναγόμενου 2.

13.   

ΑΓΩΓΗ 48/2021

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Κ. Σεργίδης για Σκορδής & Στεφάνου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 28.12.2022 για ανανέωση κλητηρίου εντάλματος

Α. Ο χρόνος καταχώρισης της αίτησης για ανανέωση και της ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος για σκοπούς επίδοσής του στους Εναγόμενους 1 και 2 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

Β. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 1 και 2, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.        

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

2.        

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

3.        

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

13.02.2023

Πρέπει να περατωθεί

4.        

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

5.        

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

20.01.2023

Θα διευθετηθεί

6.        

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

27.01.2023

Συνεχιζόμενη

7.        

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

8.        

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

9.        

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

08.02.2023

Συνεχιζόμενη

10.     

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

09.02.2023

Συνεχιζόμενη

11.     

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

17.02.2023

28.02.2023

Συνεχιζόμενη

12.     

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

21.02.2023

Συνεχιζόμενες

13.     

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

30.01.2023

Συνεχιζόμενη