SIGNUP
  LOGIN

Αρ. Αγωγής: 580/2021

  • Λαμβάνοντας υπόψιν:
  1. Ότι δεν υπάρχει κάποιο ειδικότερο αίτημα ή εισήγηση εκ μέρους των διαδίκων.
  2. Τη φύση της υπόθεσης, την πολυπλοκότητα της, τα επίδικα θέματα ως διαπιστώνονται από τα δικόγραφα, τις συνόψεις μαρτύρων και τα λεχθέντα των συνηγόρων.
  • Η Αγωγή ορίζεται για Ακρόαση στις 6.10.23 και ώρα 11:00 π.μ. Η Ακρόαση θα διεξαχθεί με προφορική μαρτυρία ως ακολούθως:
  1. Όλοι οι διάδικοι να προσαγάγουν γραπτή δήλωση εκάστου μάρτυρα εκ μέρους κάθε διαδίκου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει μαρτυρία ενώπιον του Δικαστηρίου η οποία θα αποσταλεί σε κάθε αντίδικο μέρος τουλάχιστον 2 καθαρές ημέρες προτού καταθέσει ενώπιον του Δικαστηρίου.
  2. Η ακρόαση της υπόθεσης και η σειρά προσαγω΄γης μαρτυρίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες της Δ.33 ΘΘ. 7,8,9.
  3. Οι χρόνοι οι οποίοι θα διατεθούν για την Κυρίως Εξέταση, την Αντεξέταση και την Επανεξέταση εκάστου μάρτυρα θα είναι 15 λεπτά, 60 λεπτά και 10 λεπτά αντίστοιχα εκτός εάν εγκριθεί παράταση από το Δικαστήριο ενασκώντας τη διακριτική του ευχέρεια.
  • Έξοδα στην πορεία.

Αρ. Αγωγής: 1423/2020

Παρά το χρόνο που έχει δοθεί δεν υπήρξε συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Δικαστηρίου από πλευράς της εναγομένης.

  1. Ωστόσο, ο χρόνος καταχώρησης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων παρατείνεται. Δίδονται οδηγίες όπως εντός περαιτέρω 45 ημερών η εναγόμενη προβεί σε ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων τα οποία είναι ή ήταν στην κατοχή ή έλεγχο του και τα οποία σχετίζονται με οιοδήποτε επίδικο ζήτημα και εφοδιάσει με αντίγραφο αυτών κάθε άλλο διάδικο μέρος / και εντός περαιτέρω 30 ημερών από την αποκάλυψη, τα διάδικα μέρη προβούν σε επιθεώρηση εγγράφων.
  2. Δίδεται παράταση χρόνου στην εναγόμενη να καταθέσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 30 ημερών από την καταχώρηση της ενόρκου δηλώσεις αποκάλυψης.
  • Η Αγωγή ορίζεται εκ νέου έκδοση οδηγιών ως προς τη μαρτυρία που θα προσαχθεί από κάθε διάδικο κατά την ακροαματική διαδικασία στις 20.12.22 και ώρα 9:00 p.m.
  • Έξοδα στην πορεία αλλά σε καμία περίπτωση εναντίον των εναγόντων.

Αρ. Αγωγής: 811/2016

  • Ενόψει των όσων έχουν τεθεί και των νέων διαδικαστικών κανονισμών, η Αγωγή ορίζεται για οδηγίες στις 26.1.23 και ώρα 09:00 π.μ. με σκοπό να εμφανιστούν οι δικηγόροι των διαδίκων μερών ενώπιον του Δικαστηρίου σε σχέση με όσα ανέφεραν στα ηλεκτρονικά τους μηνύματα.
  • Έξοδα στην πορεία.

 

Αρ. Αγωγής: 81/2021

  • Άδεια δίδεται. Η Αίτηση, ημερ. 28.9.22, αποσύρεται εναντίον των καθ΄ ων η αίτηση και απορρίπτεται με έξοδα εναντίον των καθ΄ ων η αίτηση και υπέρ του αιτητή όπως αυτά υπολογισθούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο και θα είναι πληρωτέα στο τέλος της Αγωγής.

Αρ. Αγωγής: 723/2017

  • Ενόψει των όσων έχουν τεθεί, η Αγωγή παραμένει κατά την ημερομηνία που έλαβε για ακρόαση, ήτοι στις 13.3.23 και ώρα 11:00 π.μ.
  • Έξοδα στην πορεία.