SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                    

Ημερομηνία: 21 Φεβρουαρίου 2023

 

 

 

 

1.     

ΑΓΩΓΗ 4490/2010

Για Αιτήτρια: Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 03.02.2023 για άδεια εκτέλεσης

Η δικαστική απόφαση της οποίας ζητείται η άδεια εκτέλεσης είναι εκτελεστή μέχρι και την 03.03.2023 και δεν χρειάζεται άδεια εκτέλεσης προς το παρόν, απόφασης που είναι εκτελεστή. Η Αιτήτρια μπορεί να λάβει το μέτρο εκτέλεσης που επιθυμεί άμεσα. Εξάλλου, ενδεχομένως αυτό να ενδείκνυται να πράξει, εφόσον δεν εξηγεί στην ένορκη δήλωση που συνοδεύει την αίτηση επαρκώς τον λόγο για τον οποίον μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο εκτέλεσης, ενώ δεν αναφέρονται πληρωμές έναντι. Τη μια, υπάρχει ο ισχυρισμός περί υποσχέσεων πληρωμής, την άλλη για έλλειψη πληροφοριών για μέτρα εκτέλεσης κ.λπ.. Η αίτηση παραμένει για εξέταση την 21.03.2023 ώρα 08:30. Δίδεται άδεια για καταχώριση συμπληρωματικής ένορκης δήλωσης, η οποία να καταχωριστεί το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως.

2.     

ΑΓΩΓΗ 1227/2011

Για Αιτήτρια: Χρίστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Σ. Σάββα, Καθ’ ου η αίτηση: απών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 21.10.2022

Καταχωρίστηκε ένσταση/ένορκη δήλωση με την οποία προσκομίστηκαν κάποια στοιχεία, δεν βρίσκεται ακόμα στον φάκελο της υπόθεσης. Η αίτηση παραμένει για οδηγίες/εξέταση την 16.05.2023 ώρα 08:30. Ο Καθ’ ου η αίτηση να ενημερωθεί για την ημερομηνία από τον δικηγόρο του, και για σκοπούς της διαδικασία να είναι παρών με την ίδια κλήση. Έξοδα στην πορεία.

3.     

ΑΓΩΓΗ 1170/2015

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Κώστας Μελάς & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 13.03.2023 ώρα 08:30.

4.     

ΑΓΩΓΗ 1915/2015

Για Ενάγουσα: G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 1: Σ. Φλωράκη για Αλ. Αλεξάνδρου

Η αγωγή μεταφέρθηκε στο ΕΔ από ΑΕΔ κατόπιν περιορισμού της αξίωσης της Ενάγουσας σε ποσό κάτω των €100.000,00, με αποτέλεσμα την ανάλογη διαμόρφωση του προγράμματος του Δικαστηρίου. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί αναγκαστικά καθυστέρηση στην εκδίκαση αυτής της υπόθεσης. Ενόψει του ότι στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ήδη υποθέσεις του 2015 προγραμματισμένες για ακρόαση, που καταλαμβάνουν τον άμεσο χρόνο, η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 06.04.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 2-3 δικασίμους. Την 06.04.2023 να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας. Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 30 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 καθαρές ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  1. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  1. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

5.     

ΑΓΩΓΗ 2378/2015

Για Ενάγοντες: Δ. Καρακώστα για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ε. Νικολάου για Ζένιος Νικολάου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασης, με την παρουσίαση της μαρτυρίας του ΜΕ2. Λόγω της απουσίας και μη αντικατάστασης στενογράφου, δεν κατέστη εφικτή η παρουσίαση της προφορικής μαρτυρίας σήμερα, το Δικαστήριο ενημέρωσε τους συνηγόρους για το τεχνικό κώλυμα το πρωί, ώστε να γίνουν, αν είναι δυνατόν, άλλες διευθετήσεις. Επειδή και ο ΜΕ2 έχει να παρουσιάσει στο Δικαστήριο έγγραφα που σήμερα δόθηκαν στην άλλη πλευρά, που αποτελούν 3 box files, ο επαναπρογραμματισμός της συνέχισης της ακρόασης σε άλλη ημερομηνία προέκυψε ως βολική συνθήκη. Τα ογκώδη αρχεία δόθηκαν και στο Δικαστήριο για να προσδεθούν στους φακέλους για τους σκοπούς της διαδικασίας και προς διευκόλυνσή της, χωρίς κατάθεση/σήμανση προς το παρόν, μέχρι να μελετηθούν από την άλλη πλευρά και να τοποθετηθεί. Στην άλλη πλευρά, δόθηκε σήμερα και γραπτή δήλωση του ΜΕ2, όπως και τα υπόλοιπα έγγραφα, που σκοπεί να καταθέσει, οπότε η διαδικασία θα διεξαχθεί χωρίς ανάγκη διακοπής την επόμενη φορά. Η αγωγή προγραμματίζεται για τη συνέχιση της ακρόασής της με την παρουσίαση της μαρτυρίας του ΜΕ2 (και πιθανόν την ολοκλήρωση της μαρτυρίας των Εναγόντων) την 30.03.2023 ώρα 10:30. Η υπόθεση συνεκδικάζεται με την αγωγή 2379/2015.

6.     

ΑΓΩΓΗ 2379/2015

Για Ενάγοντες: Δ. Καρακώστα για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ε. Νικολάου για Ζένιος Νικολάου ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασης, με την παρουσίαση της μαρτυρίας του ΜΕ2. Λόγω της απουσίας και μη αντικατάστασης στενογράφου, δεν κατέστη εφικτή η παρουσίαση της προφορικής μαρτυρίας σήμερα, το Δικαστήριο ενημέρωσε τους συνηγόρους για το τεχνικό κώλυμα το πρωί, ώστε να γίνουν, αν είναι δυνατόν, άλλες διευθετήσεις. Επειδή και ο ΜΕ2 έχει να παρουσιάσει στο Δικαστήριο έγγραφα που σήμερα δόθηκαν στην άλλη πλευρά, που αποτελούν 3 box files, ο επαναπρογραμματισμός της συνέχισης της ακρόασης σε άλλη ημερομηνία προέκυψε ως βολική συνθήκη. Τα ογκώδη αρχεία δόθηκαν και στο Δικαστήριο για να προσδεθούν στους φακέλους για τους σκοπούς της διαδικασίας και προς διευκόλυνσή της, χωρίς κατάθεση/σήμανση προς το παρόν, μέχρι να μελετηθούν από την άλλη πλευρά και να τοποθετηθεί. Στην άλλη πλευρά, δόθηκε σήμερα και γραπτή δήλωση του ΜΕ2, όπως και τα υπόλοιπα έγγραφα, που σκοπεί να καταθέσει, οπότε η διαδικασία θα διεξαχθεί χωρίς ανάγκη διακοπής την επόμενη φορά. Η αγωγή προγραμματίζεται για τη συνέχιση της ακρόασής της με την παρουσίαση της μαρτυρίας του ΜΕ2 (και πιθανόν την ολοκλήρωση της μαρτυρίας των Εναγόντων) την 30.03.2023 ώρα 10:30. Η υπόθεση συνεκδικάζεται με την αγωγή 2378/2015.

7.     

ΑΓΩΓΗ 180/2016

Για Ενάγοντα: Μ. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση, είναι μέρος σειράς υποθέσεων που εκδικάζονται σχετικά με αποζημίωση ιδιοκτητών ακινήτων από εγκατάσταση δικτύου της ΑΗΚ με ηλεκτροφόρα σύρματα υψηλής τάσης, πέντε εκ των οποίων εκκρεμούν ήδη. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ακόμα υποθέσεις του 2015 σε εκκρεμότητα, που καταλαμβάνουν τις ημέρες στον άμεσο χρόνο, μέχρι να ολοκληρωθούν, και δεν επιτρέπουν ακρόαση μαρτυρίας άλλων υποθέσεων. Σήμερα, που το Δικαστήριο είχε προγραμματίσει για συνέχιση την ακρόαση των αγωγών 2378/2015 και 2379/2015, εμποδίστηκε στην ακρόαση προφορικής μαρτυρίας λόγω απουσίας και μη αντικατάστασης στενογράφου. Η αγωγή επαναπρογραμματίζεται για Ακρόαση την 12.05.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

8.     

ΑΓΩΓΗ 908/2016

Για Ενάγοντα: Λάμπρου (κα) για Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Δελιμπαλτίδου (κα) για Χρίστος & Αντιγόνη Κων/νου Γαβριηλίδη ΔΕΠΕ

Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου για το ποσό των €31.494,10, πλέον νόμιμος τόκος (από την καταχώριση της αγωγής), πλέον για τα έξοδα όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Θα υπάρχει αναστολή εκτέλεσης της απόφασης μέχρι την 23.10.2023. Εάν μέχρι την 23.10.2023 καταβληθεί από τον Εναγόμενο το συνολικό ποσό των €25.000,00 (στον Ενάγοντα ή στους δικηγόρους του Ενάγοντος), περιλαμβανομένων των εξόδων και του Φ.Π.Α., τότε ολόκληρη η απόφαση (απαίτηση και έξοδα) θα θεωρείται εξοφληθείσα.

9.     

ΑΓΩΓΗ 749/2017

Για Ενάγοντα: Ε. Λεμονιάτη, για Εναγόμενο: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Αναφέρθηκε μια πρόταση που έγινε για εξώδικη διευθέτηση (παράδοση ακινήτου χωρίς πληρωμές ποσών), υπάρχει δυσκολία να μεταφερθεί στην πλευρά του Ενάγοντος από τη συνήγορό του με τρόπο ώστε να δεχθεί ο Ενάγων πως αναμένει από το 2017 και δεν θα πάρει χρήματα, κ.λπ.. Εξηγήθηκε πως, για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης, θα πρέπει να μην γίνεται προσπάθεια εκδίκασης ή απονομής δικαιοσύνης εκτός δικαστηρίου, αλλά χρησιμοποίηση άλλων κριτηρίων ή παραγόντων που δεν μπορεί να λάβει υπόψη του το Δικαστήριο, αλλά που μπορεί να έχουν σημασία για τα μέρη σε μια διαφορά (π.χ. ανάληψη από τον Ενάγοντα κατοχής του ακινήτου και δυνατότητα άμεσης αξιοποίησης και μεγιστοποίησης κέρδους αντί αναμονή δικαίωσης, σε συνάρτηση με το κόστος του Ενάγοντος να έρθει από την Κίνα να δώσει μαρτυρία και τους κινδύνους που κάθε ακροαματική διαδικασία περικλείει – γιατί και ο Εναγόμενος έχει μιαν υπεράσπιση που έστω δεν οδήγησε την πλευρά του Ενάγοντος σε αίτηση για συνοπτική απόφαση, την αναμονή να εκδοθεί κάποια απόφαση, την αναμονή να εκτελεστεί, στους χρόνους που εύλογα χρειάζονται, κ.λπ.). Η ευκαιρία που δίδει το Δικαστήριο είναι για να καθορίσουν οι ίδιοι οι διάδικοι το αποτέλεσμα ή και το περιεχόμενο κάποιας απόφασης, με όλες τις ευέλικτες ρήτρες ή διασφαλίσεις που τυχόν χρειάζονται, πριν το Δικαστήριο μπει σε μια διαδικασία που από τη φύση της είναι αντιπαραθετική και αποφασίσει με βάση την μαρτυρία που θα εκτεθεί ενώπιον του, ως θα εκτεθεί. Εννοείται πως, εάν δεν υπάρχει δυνατότητα επίλυσης της διαφοράς αυτής με άλλον τρόπο, επειδή πρόκειται για παλαιά υπόθεση, το Δικαστήριο θα πρέπει να την προγραμματίσει για ακρόαση. Ο χρόνος που δίδεται για την προαναφερόμενη ευκαιρία, είναι ο χρόνος που στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου υπάρχουν ούτως ή άλλως προγραμματισμένες αγωγές του 2015-2016. Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 25.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

10.   

ΠΑΡ/ΜΠΗ 57/2018

Για Απαλλοτριούσα Αρχή: Ε. Κυριάκου για ΓΕ, για Καθ’ ων η παραπομπή: Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ

Η παρ/μπή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 14.03.2023 ώρα 08:30.

11.   

ΑΓΩΓΗ 138/2018

Για Ενάγουσα: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Λ. Μαυρίκιος, Ν. Νικόλα, Ε. Μαυρικίου

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 03.07.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 3 δικασίμους. Την 03.07.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία της Ενάγουσας για την απαίτηση (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου του Δικαστηρίου τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  6. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

12.   

ΑΓΩΓΗ 127/2019

Επί του πινακίου αλλά ορισμένη την 21.12.2023. Επιστρέφεται χωρίς ενέργεια.

13.   

ΑΓΩΓΗ 270/2019

Για Ενάγοντα: Σ. Κύρου για ΓΕ, για Εναγόμενους 1, 2 και 3: Π. Κλεοβούλου

Βάσει ειδοποίησης ημερομηνίας 17.02.2023, η αγωγή εναντίον όλων των Εναγόμενων διακόπτεται, χωρίς έξοδα. Προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

14.   

ΑΓΩΓΗ 1208/2019

Για Ενάγοντα / εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενο: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2 / εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντες: Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 3: καμία εμφάνιση

Έγινε κάποια συζήτηση σήμερα για να εξηγηθεί η υπόθεση, αλλά, από όσα αναφέρθηκαν, το πεδίο διαφορών αναμεταξύ των διαδίκων είναι εκτεταμένο και συνεχές, με εμπλοκή διαφόρων θεμάτων, και Αρχών, κατά τρόπο που δεν φαίνεται να μπορεί επί του παρόντος να γίνει προσπάθεια από οποιονδήποτε είτε για εξώδικη διευθέτηση της διαφοράς είτε για περιορισμό της επιδικίας είτε για άλλον χειρισμό. Οι ενδείξεις επί του παρόντος είναι πως η υπόθεση θα πρέπει να λάβει την πορεία της και τη σειρά της για ακρόαση. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 25.01.2024 ώρα 10:30 (παράλληλα για απόδειξη για τον Εναγόμενο 3). Έξοδα στην πορεία.

15.   

ΑΓΩΓΗ 1437/2019

Για Εναγόμενη 2/Αιτήτρια: Ρ. Μαλλή, για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Φλ. Πιτσιορλούγκ

Αίτηση ημερομηνίας 19.10.2022 για εκδίκαση προδικαστικού σημείου

Η αγωγή είναι ορισμένη για επίτευξη συμβιβασμού σήμερα (όπως και η αίτηση), ωστόσο το Δικαστήριο δεν έχει λάβει κάποια ηλεκτρονική επικοινωνία μέχρι στιγμής, και δεν υπάρχει εμφάνιση ενώπιον του. Η ώρα είναι 12:23. Προς αποκλεισμό τυχόν τεχνικού λάθους, το Δικαστήριο θα επιληφθεί εκ νέου της υπόθεσης αύριο 22.02.2023 ώρα 08:30. Ο φάκελος μένει σε εκκρεμότητα, στο Δικαστήριο.

16.   

ΑΓΩΓΗ 508/2020

Για Ενάγοντες: Α. Στ. Μιντζής, για Εναγόμενη: Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ, για Τριτοδιάδικο: Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Ο χρόνος καταχώρισης της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων και του ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων/σύνοψης μαρτυρίας από πλευράς Τριτοδιαδίκου επεκτείνεται για 30 ημέρες από σήμερα. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 16.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Πριν να οριστεί για ακρόαση η υπόθεση, θα γίνει ουσιαστική μνεία, έχοντας υπόψη τη δυνατότητα παραπομπής για ζητήματα λογαριασμών.

17.   

ΑΓΩΓΗ 170/2021

Για Ενάγοντα: Α. Κων/νου, για Εναγόμενο: Ε. Λεμονιάτη

Ο χρόνος για την καταχώρισης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων του Εναγόμενου επεκτείνεται μέχρι και την 28.02.2023. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 06.04.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Εάν αμφότερες οι πλευρές συμφωνούν η εκδίκαση να γίνει με ταχεία διαδικασία, να το δούμε την επόμενη φορά.

18.   

ΑΓΩΓΗ 278/2021

Επί του πινακίου, αλλά ορισμένη την 21.12.2023, επιστρέφεται χωρίς ενέργεια.

19.   

ΑΓΩΓΗ 17/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κώστας Μ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 24.01.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

20.   

ΑΓΩΓΗ 269/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 28.06.2022 για απόφαση λόγω μη εμφάνισης

Η ώρα είναι 12:26. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναρτηθεί ένορκες δήλωσης επίδοσης του κλητηρίου εντάλματος της αγωγής στους Εναγόμενους 1, 2 και 3. Προς αποφυγή τεχνικού λάθους, το Δικαστήριο θα επιληφθεί εκ νέου της αίτησης αύριο 22.02.2023 ώρα 08:30. Ο φάκελος μένει σε εκκρεμότητα.

21.   

ΑΓΩΓΗ 298/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Επαμεινώδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 2 και 3: Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ

Δίδονται οδηγίες κοινά για την απαίτηση και την ανταπαίτηση: η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι 2 και 3, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 16.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

22.   

ΑΓΩΓΗ 938/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: G. Hadjineophytou & Co LLC

Αίτηση ημερομηνίας 03.02.2023 για απόφαση v. 2, 4 λόγω μη εμφάνισης

Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 2 και 4, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως η παράγραφος 21Α της ένορκης δήλωσης – τα έξοδα καθορίζονται στο ποσό των €1.475,00 πλέον Φ.Π.Α., πλέον τα €33,00 έξοδα επίδοσης που αναφέρονται στην παράγραφο 21Α.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά/συνεχιζόμενες

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.      

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

2.      

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

09.03.2023

Συνεχιζόμενη

3.      

Αγωγή 577/2015

Συμβατική διαφορά

10.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

4.      

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

22.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

5.      

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

13.03.2023

Συνεχιζόμενη

6.      

Αγωγή 1389/2015

Κτηματομεσιτικά

22.02.2023

Συνεχιζόμενη – Θα επαναπρογραμματιστεί

7.      

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

03.04.2023

Συνεχιζόμενη

8.      

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

02.03.2023

Συνεχιζόμενη

9.      

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

16.03.2023

Συνεχιζόμενη

10.    

Αγωγή 1588/2015

Συμβατική διαφορά με ακίνητο

16.03.2023

Συνεχιζόμενη – Πιθανότητα διευθέτησης

11.    

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

07.03.2023

Συνεχιζόμενη

12.    

Αγωγή 1870/2015

Εργατικό ατύχημα

14.03.2023

Συνεχιζόμενη

13.    

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

08.03.2023

Συνεχιζόμενη

14.    

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

28.02.2023

Συνεχιζόμενη

15.    

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

30.03.2023

Συνεχιζόμενες

16.    

Αγωγή 2857/2015

Κοινόχρηστα

27.03.2023

Συνεχιζόμενη

17.    

Αγωγή 280/2016

Συμβατική διαφορά

19.06.2023

22.06.2023

27.06.2023

Να αρχίσει – Ενάγοντες από εξωτερικό

18.    

Αγωγή 1547/2016

Χωματουργικές εργασίες

23.02.2023

Συνεχιζόμενη

19.    

Αγωγή 128/2017

Αστικά αδικήματα από δικηγόρο

03.03.2023

Συνεχιζόμενη

20.    

Αγωγή 1089/2017

Δάνειο μεταξύ συγγενών από το 1995

01.03.2023

Ηλικιωμένος Ενάγων